in

“The Handmaid’s Tale”in Üçüncü Sezonunda Deniz Gamze Ergüven Yönetmenlik Yapacak

Mustang filmiyle dikkatleri üzerine çeken yönetmen Deniz Gamze Ergüven, başarılı dizi The Handmaid’s Tale’in üçüncü sezonunun bazı bölümlerinde yönetmenlik yapacak.

The Handmaids Tale Deniz Gamze Erguven
- Reklam -
- Reklam -

Hatırlayacağınız üzere Deniz Gamze Ergüven, 2015 yılında yönetmenliğini yaptığı Mustang filmiyle dikkatleri üzerine çekmişti. İzleyicilerin ilgisini çeken yapım, Yabancı Dilde En İyi Film kategorisindeki Oscar adaylığıyla da dünyada iyice ses getirmişti. Sonrasında yazıp yönettiği, Halle Berry ve Daniel Craig gibi ünlü isimlerin yer aldığı Kings adlı film eleştirmenler tarafından olumsuz yorumlarla karşılaşmıştı.

Ünlü yönetmenin yeni durağıysa beğenerek takip ettiğimiz “The Handmaid’s Tale” olacak. Screen Daily‘de yer alan habere göre Ergüven, heyecanla takip edilen dizinin üçüncü sezonunda bazı bölümlerin yönetmenlik koltuğunda yer alacak. Yeni sezonda yönetmenlik yapacağı açıklanan bir diğer isimse, Belle adlı filmden tanıdığımız İngiliz yönetmen Amma Asante. Ergüven’in şimdilerde Kanada’da çekimleri devam eden dizinin hangi bölümlerinin başında yer alacağı daha açıklanmadı.

2 Altın Küre ve 11 Emmy ödülüne sahip, başarılı oyuncu Elisabeth Moss‘un başrolünde olduğu dizinin üçüncü sezonundan gelen bu güzel haber bizleri çok sevindirdi.

- Reklam -
- Reklam -

Şimdiden Ergüven’in de yer alacağı dizinin yeni sezonunu heyecanla beklemekteyiz. Sizlerin görüşleri neler? Bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Cem Altınışık

1993 yılında Ankara’da doğdu. Çocukluğunun bir kısmını İzmir’de geçirdi ve şu an İstanbul'da yaşamakta. Psikoloji bölümünde eğitim gördü. Edebiyat, sinema, bilgisayar oyunları, müzik ilgisi ve bunları paylaşma sevgisiyle çeşitli kültür-sanat sitelerinde yazdı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

firin kacaklar ust

Fırın Serisi “Kaçaklar” ile Devam Ediyor

post oyku 25

Post Öykü 5. Yılına Yeni Tasarımıyla “Merhaba” Dedi