in

The Haunting 3. Sezon Şimdilik Gündemde Yok

The Haunting 3. sezon yakın gelecekte izleyici ile buluşmayacak. Mike Flanagan’ın ise Netflix için başka korku projeleri var.

The Haunting 3. Sezon Netflix
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in hayalet ev temalı korku dizisi The Haunting 3. sezon ufukta gözükmüyor. Serinin yaratıcısı Mike Flanagan yakın gelecekte yapıma devam etmek gibi bir planlarının olmadığını açıkladı.

İlk olarak Shirley Jackson’ın Tepedeki Ev adlı korku klasiğinin serbest uyarlamasına tanıklık ettiğimiz The Haunting of Hill House dizisi 2018 yılında izleyicilerin karşısına çıktı. Ardından aynı ekip geçen aylarda The Haunting of Bly Manor ile yola devam etti. Bu sefer Henry James’in The Turn of the Screw (Yürek Burgusu) hikâyesi ekrana taşındı.

Her iki dizi de The Haunting üst başlığı altında toplandı. Bu konsept hayranlar ve eleştirmenler tarafından bir hayli beğenildi. The Haunting 3. sezon için ise nasıl bir uyarlamanın karşımıza çıkacağına dair hiçbir ipucu paylaşılmamıştı. Görünüşe göre de yakın gelecekte Mike Flanagan ve ekibinden böyle bir çalışma göremeyeceğiz.

- Reklam -

Mike Flanagan: “Yakın Gelecekte Haunting 3. Sezon Planlarımızda Yok”

Sosyal medyada kendisine iletilen soruları yanıtlayan Mike Flanagan, yakın gelecek planlarında The Haunting 3. sezon bölümlerinin yer almadığını ifade etti.

“Şimdilik yeni bölümler için bir planımız yok. Tabii ki “asla, asla dememeli”. Ancak şu an 2021 ve sonrasında yayınlanacak başka Intrepid Pictures yapımlarına odaklanmış durumdayız. Planlarımızda bir değişiklik olursa herkesi haberdar edeceğiz.”

Stephen King’in Gerald’s Game (Oyun) ve Doctor Sleep (Doktor Uyku) kitaplarının uyarlamaları ile adından söz ettiren Mike Flanagan, The Haunting of Hill House ile dizi dünyasında da öne çıkmaya başlamıştı.

The Haunting 3. Sezon Netflix

- Reklam -

Mike Flanagan’ın başında olduğu prodüksiyon şirketi Intrepid Pictures, Serinin başarısından sonra Netflix ile uzun soluklu bir anlaşmaya imza atmıştı. Bununla birlikte şirket, şu sıralar Midnight Mass adlı korku, drama ve gizem serisi üzerine çalışıyor. Intrepid Pictures’ın Netflix ile olan ortaklığı genellikle korku türünden işler üzerinden geliştirilecek gibi duruyor.

Yine Flanagan tarafından yaratılan Midnight Mass dizisinde çekimler tamamlanmış durumda. Yapım ise genç bir rahibin açıklanamayan olayların yaşandığı bir adadaki maceralarını konu alıyor. Yeni dizinin önümüzdeki sene Netflix ekranlarında olması planlanıyor.

Peki siz yakın gelecekte yeni bir sezonunun olmasını nasıl karşılıyorsunuz? Midnight Mass ilginizi çekti mu? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

NASA 2021 Bütçesi Artemis

NASA 2021 Bütçesi Beklentileri Karşılayamadı: İnsanlı Aya Gidiş Planı Bozuldu

The Lord of the Rings Dizisi Yayın Tarihi

The Lord of the Rings Dizisi Çekimleri Tamamlandı