in

The Haunting of Bly Manor Geliyor: The Haunting of Hill House 2. Sezon İlk Bakış

The Haunting of Bly Manor ilk görselleri yayında! Netflix’in korku dizisi The Haunting of Hill House 2. sezon ile yoluna devam ediyor.

The Haunting of Bly Manor Netflix Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Netflix’in sevilen korku draması The Haunting of Hill House 2. sezon bölümlerinde yepyeni bir hikâye anlatacak. The Haunting of Bly Manor adını taşıyacak yeni sezon için ilk tanıtım görselleri paylaşıldı.

1. sezonunda Shirley Jackson’ın korku edebiyatının kült eseri The Haunting of Hill House (Tepedeki Ev) uyarlaması ile izleyici ile buluşan dizi, yeni sezonda yeni bir maceranın peşine düşüyor.

Netflix imzası ile gelen dizinin geliştirilmesi Mike Flanagan tarafından üstleniliyor ve her sezon “antolojik” bir düzende geliştiriliyor. The Haunting of Bly Manor adını taşıyacak yeni sezonda 19. yüzyılın önemli yazarlarından Henry James’in The Turn of the Screw (Yürek Burgusu) hikâyesi işlenecek.

- Reklam -
[DİZİNİN İNCELEMESİNE BURADAN ULAŞABİLİRSİNİZ.]

The Haunting of Bly Manor - The Haunting of Hill House 2. Sezon

Koronavirüs pandemisi nedeniyle setlerin ertelendiği tarihten önce çekimleri tamamlanan dizi, herhangi bir erteleme almadan yoluna emin adımlarla devam ediyor.

The Haunting of Bly Manor Dizisi Henry James’in The Turn of the Screw Romanından Uyarlanıyor

The Haunting of Bly Manor’da hayaletler yine yapımın korku tarafının öncüsü olacak. İki kardeşe bakmakla görevli mürebbiyenin, konuk olduğu evde hayaletler görmesiyle başlayacak macera Yürek Burgusu’nun serbest bir uyarlaması olacak.

The Haunting of Bly Manor - The Haunting of Hill House 2. Sezon

Dizide Dani Clayton adını taşıyan mürebbiyeyi Once Upon a Time… in Hollywood, Amazing Stories ve You’dan tanıdığımız Victoria Pedretti canlandırıyor.

Dani Clayton’ın yakın arkadaşı Peter’ı ise Faster, Whats Your Number? ve The Invisible Man’de izlediğimiz Oliver Jackson-Cohen oynuyor.

Her iki oyuncuyu da The Haunting of Hill House 1. sezon bölümlerinde de izleme fırsatı bulmuştuk. İkili, yeni sezonda da başrolleri paylaşacak. Aynı şekilde ilk sezondan Henry Thomas ve Kate Siegel da yeni bölümlerde karşımıza çıkacak.

The Haunting of Bly Manor - The Haunting of Hill House 2. Sezon

- Reklam -

The Haunting of Bly Manor’da yer alan diğer oyuncular ise şu şekilde: T’Nia Miller, Rahul Kohli, Amelia Eve, Amelie Smith, Benjamin Ainsworth ve Catherine Parker.

The Haunting of Hill House 2. sezon bölümlerinin yayın tarihi henüz paylaşılmadı. Ancak yeni sezonun 2020 sona ermeden izleyici ile buluşması bekleniyor.

The Haunting of Bly Manor - The Haunting of Hill House 2. Sezon

The Haunting of Bly Manor - The Haunting of Hill House 2. Sezon

The Haunting of Hill House 2. Sezon

The Haunting of Hill House 2. Sezon

Peki sizin yeni sezondan beklentileriniz neler? Her sezonda başka korku klasiklerine eğilinmesini nasıl karşılıyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.


* Biz Hep Şatoda Yaşadık: Büyük Usta Shirley Jackson’ın Tekinsiz Mirası

Kaynak: Vanity Fair

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni The Thing Filmi

The Thing Yeniden Sinemaya Uyarlanıyor: Kült Korku Filmi Geri Dönüyor

Batman: The Long Halloween Animasyon Filmi

Batman: The Long Halloween Animasyon Filmi Oluyor