in

Netflix Sherlock Holmes Yan Dizisi The Irregulars’ın 2. Sezonunu İptal Etti

The Irregulars 2. sezonu iptal edildi. Sherlock Holmes maceralarından uyarlanan dizi olumlu eleştirilere rağmen Netflix’ten yeni sezon onayı alamadı.

The Irregulars 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Irregulars 2. sezon gelmeyecek. Netflix, Sherlock Holmes yan dizisinin 8 bölümden oluşan ilk sezonunu 26 Mart’ta yayınlamıştı. Ancak olumlu eleştirilere rağmen diziyi iptal etti.

Viktorya dönemi Londra’sında geçen The Irregulars, Dr. John Watson ve Sherlock Holmes için araştırmacı olarak çalışan bir grup gencin macerasını konu ediniyordu. Dizide yaşananlar genel olarak Sir Arthur Conan Doyle’un ünlü Sherlock Holmes öykülerinden üçünde yer alan Baker Street Irregulars’ına (Baker Sokağı Çetesi) dayanıyor.

The Irregulars’ın 2. sezon için geri döneceğini belirten ilk açıklamalara rağmen, Deadline’ın yayınladığı yeni bir habere göre Netflix, maceranın devam etmeyeceğini belirtti. Üstelik şu anda haftalık ABD yayın listesinde The Irregulars, dakika bazlı izlenme oranında Disney+’ın The Falcon and the Winter Soldier adlı dizisini geçtiği halde bu karar geldi. The Irregulars 643 milyon dakikalık görüntüleme elde ederken, The Falcon and the Winter Soldier 628 milyon dakikalık görüntüleme elde etti. Her ne kadar The Falcon and the Winter Soldier daha az bölüme sahip olsa da, The Irregulars’ın da oldukça iyi rakamlara eriştiği görülüyor.

- Reklam -

The Irregulars 2. Sezon İptal Nedeni Açıklanmadı

The Irregulars 2. Sezon

Tom Bidwell’in yaratıcısı olduğu dizinin oyuncuları arasında Spike rolünde McKell David, Billy rolünde Jojo Macari, Leopold rolünde Harrison Osterfield ve Bea’nin küçük kız kardeşi Jessie rolünde Darci Shaw bulunuyor. Ek olarak Royce Pierreson Dr. Watson’ı, Henry Lloyd-Hughes ise Sherlock Holmes’ı canlandırdı.

- Reklam -

Netflix orijinal yapımları listesinde bulunan Girlboss ve Disjointed ile birlikte The Irregulars da ilk sezon sonrası iptal edilen diziler kervanına katıldı. Sherlok Holmes evreninde geçen drama dizisi Rotten Tomatoes’daki eleştirmenlerden %78’lik iyi bir ortalama aldı. Gerek eleştiriler gerekse izlenme rakamları anlamında iyi sayılar elde ettiği gözüken dizinin neden iptal edildiği konusu ise Netflix tarafından açıklanmadı.

Peki ya siz The Irregulars’ı izlediniz mi? Dizinin iptal kararı konusunda ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Alan Moore Yeni Kitaplar

Watchmen’in Yazarı Alan Moore Yeni Kitaplarla Okurun Karşısına Çıkacak

Kirpiğin Düşmesin Yere: Mor Öyküler

Gelirleri Mor Çatı’ya Bağışlanan “Kirpiğin Düşmesin Yere” Öykü Kitabı Çıktı