in

The Kingdom 3. Sezon Geliyor: Lars von Trier, Kült Diziyi Geri Getiriyor

The Kingdom 3. sezon 23 yıl sonra geliyor. Lars von Trier’in Stephen King’e de ilham veren Riget dizisi sürpriz şekilde maceraya devam edecek.

The Kingdom 3. Sezon Lars von Trier Riget
- Reklam -
- Reklam -

Usta yönetmen Lars von Trier, The Kingdom 3. sezon ile geri dönüyor. Orijinal adı Riget (Krallık) olan ve 2 sezondan oluşan mini dizi yıllar sonra devam edecek.

İlk sezonu 1994 yılında, ikinci sezonu ise 1997’de yayınlanan ve toplamda 8 bölümden oluşan The Kingdom ekranlara geri dönüyor.

Dancer in the Dark, Anti Christ, Melancholia, Dogville ve Nymphomaniac gibi filmlerle tanınan Danimarkalı yönetmen Lars von Trier, televizyon yapımı ile karşımıza çıkacak. Son olarak 2018 tarihli The House That Jack Built filmi ile izleyiciyle buluşan yönetmenin yeni projesi, eski dizisi The Kingdom – Riget için yeni bir sezon oldu.

- Reklam -

The Kingdom 3. sezon toplamda 5 bölümden oluşacak ve ana maceranın finali olarak karşımıza çıkacak. Stephen King imzasıyla Amerika’da da Kingdom Hospital adıyla yeniden çevrilen yapım, bir hastanede geçen hayalet hikâyesini konu alıyor. Açıklanamayan olayların yaşandığı ultramodern bir hastaneye musallat olan hayaletler, işleri korkunç bir seviyeye taşıyor. Doktorlar ve hastane personeli, yavaş yavaş bilimin ışığından uzaklaşırken doğaüstü varlıkların ürpertici taraflarıyla da tanışmaya başlıyorlar.

The Kingdom 3. Sezon (Riget) 2022 Yılında Yayınlanacak

Lars von Trier bu yeni sezonda, önceki 8 bölümde de senaryosunu birlikte kaleme aldıkları Niels Vørsel ile beraber çalışacak. Trier aynı zamanda bütün bölümlerin yönetmenliğini de üstlenecek.

Tam adı The Kingdom Exodus olarak anılacak yapımın 2022 yılında izleyicinin karşısına çıkması planlanıyor.

The Kingdom 3. Sezon Lars von Trier Riget

Kimi platformlarda 5 saatlik uzun bir film olarak izleyicinin karşısına çıkan Riget, oyuncu kadrosunda yer alan Ernst-Hugo Järegård ve Kirsten Rolffes isimlerinin ölümleri sonrası devam edememişti.

- Reklam -

Lars von Trier, şimdi 23 yıl sonra projeye geri dönüyor. Usta yönetmen, aklındaki ilk plana uygun olacak şekilde diziyi 3. sezonda tamamlayacak.

Henüz ön hazırlık aşamasında olan yapımın yeni sezonda orijinal ekibi bir araya getirmesi bekleniyor.

Dizinin yeni bölümlerinin dünya çapında hangi kanalda yayınlanacağı ise henüz açıklanmış değil.

The Kingdom 3. Sezon Lars von Trier Riget

Peki siz korkunun efsane ismi Stephen King’i de heyecanlandırmayı başaran bu yapım hakkında ne düşünüyorsunuz? Yıllar sonra o ürpertici hastaneye geri dönmeye hazır mısınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nazi Enigma Makinesi

Nazi Enigma Makinesi, Baltık Denizi’nin Dibinde Bulundu

Lovecraft Country Kitap Matt Ruff HBO

Lovecraft Country Kitabı Türkçede: HBO Dizisine Kaynaklık Eden Roman Raflarda