in ,

The Last of Us Dizisinde Ellie ve Joel’u Canlandıracak İsimler Belli Oldu

The Last of Us dizisinde Ellie ve Joel Miller karakterlerini canlandıracak oyuncular belli oldu. HBO yapımına Game of Thrones çıkartması!

The Last of Us Dizisi Başrol Oyuncuları
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us dizisi başrol oyuncuları belli oldu. Naughty Dog adlı oyun firmasının meşhur yapımının televizyon uyarlamasında detaylar netleşiyor. Dizide Ellie karakterini Bella Ramsey, Joel Miller karakterini ise Pedro Pascal canlandıracak.

Sony’nin PlayStation adlı popüler konsol markası için hazırladığı Last of Us, oyuncuların beğenisine ilk olarak 2013 yılında sunulmuştu. Post-apokaliptik bir dünyada, zombi istilası sırasında hayatta kalmaya odaklanan karakterleri işleyen oyun; bugün hâlâ çokça seviliyor. Kızını arayan babaya odaklanan ilk oyunu ise Ellie’nin hikâyesini takip eden ikincisi izliyordu.

Oyun dünyasından televizyona ve sinemaya uyarlanan yapımların sayısı her geçen gün artıyor. Cuphead, Uncharted, Assassin Creed ve Prince of Persia bunlardan bazıları.

- Reklam -

the last of us bella ramsey

Şimdi ise geçen yılın en çok konuşulan oyunlarından olmayı başaran The Last of Us 2 ile rüzgârı arkasına alan seri televizyona gelmeye hazırlanıyor. Dizinin başında ise bir başka HBO yapımı olan ve çokça ses getiren Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin yer alıyor. Dizi ekibinde aynı zamanda oyunun senaristi ve yönetmeni Neil Druckmann da görev bulacak.

HBO Dizisi The Last of Us Başrolleri Belli Oldu

Oyunda Ellie adlı kız çocuğunu seslendiren Ashley Johnson olmuştu. Dizi uyarlamasında ise bu rol için karşımıza Bella Ramsey çıkacak. Ramsey’yi çoğunlukla Game of Thrones (Taht Oyunları) dizisindeki Lyanna Mormont olarak hatırlıyoruz. Ancak Ramsey, His Dark Materials dizisinde Angelica, The Worst Witch dizisinde Mildred Hubble ve Judy filminde Lorna Luft karakterleriyle de karşımıza çıkmıştı. 17 yaşındaki oyuncu deneyimli bir filmografiye sahip.

Öte yandan Naughty Dog yapımında Joel Miller karakterini Troy Baker seslendiriyordu. Dizi uyarlamasında ise bu karakteri Pedro Pascal canlandıracak. The Mandalorian dizisi ile şu sıralar hayli gündemde olan Pascal, rol arkadaşı gibi Game of Thrones dizisinde de yer almış bir isim. Kendisini Taht Oyunları’nda Oberyn Martell olarak izlemiştik. Pascal aynı zamanda Kingsman: The Golden Circle ve The Great Wall filmlerinde de rol aldı.

- Reklam -

the last of us pedro pascal

Elli adlı genç kızın zombi salgını sırasında güvenli bir sığınağa götürülmesini konu alan yapımda, Joel ile Ellie arasında gelişen baba – kız ilişkisi oyunun dramatik yanını ortaya koyuyor.

HBO’nun Last of Us adlı dizisi için yayın tarihi şimdilik belli değil. Dizi uyarlamasının, oyunun öyküsünü genişleteceği gelen bilgiler arasında.

Peki siz bu oyuncu tercihleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: The Hollywood Reporter

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for mother mother dedi ki:

    HBO bir The Last of Us dizisi için güvenebileceğim tek platformdu, yönetmen tercihleri üzmüş olsa da dizinin başında Craig Mazin gibi kendini kanıtlamış birisinin bulunması sevindirici. Pedro Pascal’ı Joel’a kafamda çok fazla yakıştıramasam da (bunda yaşının genç olmasının da etkisi var) altından kalkabileceği bir rolmüş gibi geliyor. Hatta iyi bir performans gösterirse kariyerinin rolü olacağından şüphem yok diyebilirim. Bella Ramsey’i ise tanımıyorum, tip olarak oyundakinin aynısı bir Ellie görmeyecek olmamız sevindirici, öbür türlü sürekli orijinal eseri anımsatırdı. Umarım Ellie’nin özellikle ilk oyunda üstünde durulan cesur, tehlikeli ancak her şeyin özünde bir çocuk olan halini ekrana iyi yansıtmayı başarabilir. Gelince göreceğiz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

stephen king bağış

Stephen King, Öğrencilere Kendi Kitaplarını Yayımlayabilmeleri İçin Bağışta Bulundu

Joss Whedon psikolojik şiddet charisma carpenter

Joss Whedon’ın Oyuncularına Psikolojik Şiddet Uyguladığı Ortaya Çıktı