in ,

The Last of Us Televizyon Dizisi Oluyor

The Last of Us, HBO dizisi oluyor. Projenin başında ise Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ve oyunun senaristi Neil Druckmann bulunuyor!

The Last of Us HBO Dizi
- Reklam -
- Reklam -

Naughty Dog markası altında geliştirilen hayatta kalma odaklı korku oyunu The Last of Us da dizi olan yapımlar arasına katılıyor! HBO kanalı için hazırlanacak dizide kanalın bir başka popüler işi olan Chernobyl’in yaratıcısı Craig Mazin ile oyunun senaristi ve yönetmeni Neil Druckmann de görev alacak.

Sony’nin PlayStation için hazırladığı oyun serisi ilk olarak 2013 yılında konsola gelmiş ve oldukça sevilmişti. Kıyamet sonrası bir dönemde ABD topraklarında geçen oyun, zombi istilasının başladığı bir gece, kızını kaybeden bir babayı konu alıyordu. Daha sonra gelen oyun ise Ellie’nin hikâyesine odaklanıyordu.

Şimdiyse oyun dünyasından televizyona ve sinemaya odaklanan yapımlar arasına bir yenisi katılıyor. Oyun, Amerika’nın kablolu televizyon kanalı HBO’da dizi olmaya hazırlanıyor!

- Reklam -

Sevilen Oyun “The Last of Us” HBO Kanalında Dizi Oluyor

HBO, kendi Twitter sayfaları üzerinden paylaştıkları kısa tanıtım videosu ile dizinin yolda olduğunu hayranlara duyurdu.

Üstelik diziyi geliştiren kadroda oyunun yaratıcı direktörlerinden Neil Druckmann da yer alıyor. Druckmann’a ise Chernobyl ile adından söz ettiren Craig Mazin (The Hangover Part II ve Identity Thief) eşlik ediyor.

- Reklam -

Carolyn Strauss da dizinin yapımcılarından birisi. Ona eşlik edecek isim ise oyunu üreten Naughty Dog şirketinin başkanı Evan Wells olacak. Proje, PlayStation Production ile Sony Pictures Television ortak yapımı olarak karşımıza çıkacak. Dizi aynı zamanda PlayStation Productions’ın ilk televizyon yapımlarından birisi olma özelliğini de taşıyacak.

The Last of Us Part II adını taşıyan yeni oyun 29 Mayıs 2020 tarihinde satışa çıkacak. HBO dizisi ise bu yeni oyun ile yer yer bağlantılı olacak. Oyunda, diziye dair bazı ek içerikler de yer alacak. Part II fragmanı için buraya tıklayabilirsiniz.

The Last of Us HBO Dizi

The Last of Us dizi uyarlaması için henüz bir yayın tarihi paylaşılmış değil. Ancak hem kanalın “Yakında geliyor” ibareli Tweet’i hem de yeni oyunun önümüzdeki mayıs yayınlanacak olması; bize dizi için pek de beklemeyeceğimizi söylüyor gibi.

Peki siz bu uyarlama haberini nasıl karşıladınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* La Casa de Papel 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Daytripper Daytripper dedi ki:

    Muhteşem bir haber. Hem de HBO yapıyor. Bu oyun için hayatımın oyunu diyebilirim. Çıkışını yıllarca bekleyip, internet sitesi açmıştım thelastofusturkiye diye. Nasıl gaza geldiysem artık. :smile:

    Dizisi umarım oyun kadar güzel olur.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

La Casa de Papel 4. Sezon Fragman

La Casa de Papel 4. Sezon Fragmanı Yayınlandı

black widow marvel 2020 corona virüsü

Marvel, Corona Virüsü Sebebiyle Black Widow Filmini Erteleyebilir