in ,

HBO Uyarlaması “The Last of Us” Dizisinden İlk Tanıtım Yayınlandı

The Last of Us dizisi için ilk kısa tanıtım videosu yayınlandı. HBO’nun ünlü oyun serisinden uyarladığı yapımdan ilk bakış görüntüleri geldi.

The Last of Us Dizisi için İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Last of Us dizisi ilk bakış videosu yayınlandı. HBO, ünlü oyun serisini ekrana taşımaya hazırlanıyor.

HBO’nun The Last of Us dizisine ait ilk tanıtım, Pedro Pascal ve Bella Ramsey’i video oyun karakterleri Joel ve Ellie rollerinde gösteriyor. İlk olarak Naughty Dog tarafından yaratılan ve 2013’te piyasaya sürülen kıyamet sonrası macera oyunu, tutkulu bir hayran kitlesinin yanı sıra çok sayıda ödül ve eleştirel beğeni topladı. O günden bu yana The Last of Us II ile devam eden oyun, gerçekçi oynanışından dokunaklı hikâyesine kadar birçok düzeyde beğeni topladı. İlk oyun, genç Ellie’yi distopik bir Amerika’ya götürmesi gereken kaçakçı Joel’in macerasını takip ediyordu.

Oyunun HBO özelinde bir dizi uyarlaması alacağı haberi ise Mart 2020’de duyuruldu. Temmuz 2021 ile Haziran 2022 arasında çekimler tamamlandı. The Last of Us, bir video oyununa dayanan ilk HBO dizisi olacak ve dizinin yaratıcıları arasında oyunun yazarı Neil Druckmann da yer alıyor. Oyun müziklerinin bestecisi Gustavo Santaolalla da dizide yer alıyor ve bu da uyarlamanın aslına uygun olduğuna işaret ediyor. Pascal ve Ramsey, Joel’in erkek kardeşi Tommy rolündeki Gabriel Luna ile oyuncu kadrosuna liderlik ediyor. Hayranlar, oyuncu seçimi duyurularından bu yana büyük bütçeli diziye ilk bakışı sabırsızlıkla bekliyordu ve HBO sonunda sevilen karakterlerin hareket halindeki ilk görüntüsünü toplu içerik tanıtım videosunda sundu.

- Reklam -

HBO Max, Twitter üzerinden uzun zamandır beklenen içeriklerinden bazı kısa klipler paylaştı. Kısa olmasına rağmen, klipler Joel ve Ellie’nin birlikte yolculuğunun bazı kısımlarını anlatıyor ve ikisi arasında bir konuşma içeriyor. Ayrıca Joel’in Ellie’nin silahı doğrultmayı ve ateş etmeyi öğrenmesine yardım etmesini ve Ellie’nin daha sonra harekete geçmesini de içeriyor. Hemen aşağıdan yayımlanan tanıtımı izleyebilirsiniz:

The Last of Us Dizisi İlk Tanıtım | İZLE

YouTube video

Geçen yıl yayınlanan ilk bakış görseli de dahil olmak üzere yeni çıkan tanıtım videosu, The Last of Us uyarlamasının tatmin edici ve kaynak malzemeye sadık kalacağını doğrular nitelikte.

Yapımda ikili dışında Bill rolünde Nick Offerman, Tess rolünde Anna Torv, Riley rolünde Storm Reid ve Firefly lideri Marlene rolünde Merle Dandridge gibi isimler yer alıyor yer alıyor. Dandridge, video oyunundaki rolünü yeniden canlandıracak.

- Reklam -

10 bölümden oluşacak olan ilk sezon, 2023 yılı içerisinde izleyiciyle buluşacak.

The Last of Us için yayınlanan ilk tanıtımı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

aborjinler bumerang kullanımı

Avustralya Aborjinleri, Bumerang Yardımıyla Taş Aletleri Keskinleştiriyordu

George R.R. Martin, House of the Dragon dizisinde Tam Yetkili

George R.R. Martin: “House of the Dragon Üzerinde, Game of Thrones’tan Daha Fazla Söz Sahibiyim”