in

The Left Right Game, Amazon Prime Dizisi Oluyor

The Left Right Game dizi oluyor. Amazon Prime, podcast serisinin yayın hakları için QCode ile anlaşmaya vardı.

the left right game amazon prime
- Reklam -
- Reklam -

Spotify ve Apple Podcast gibi platformlarda halihazırda yayınlanmaya devam eden QCode yapımı podcast serisi The Left Right Game için, Amazon’la anlaşmaya varıldı. Deadline’ın haberine göre ondan fazla film ve dizi hakkı kapsayan anlaşmayla birlikte The Left Right Game dizi olarak ekranlara taşınacak.

Serinin seslendiriciliğini yapan ve ortak yapımcılığını üstlenen Tessa Thompson, dizide de yapımcı olarak yer alacak. Creed ve Westworld gibi yapımlardan tanıdığımız Thompson’ın yanı sıra; dizinin yapımcı kadrosunda Brian Kavanaugh-Jones, Fred Bergerve Justin Levy, QCode’dan ise Rob Herting ve David Henning gibi isimler yer alıyor

The Left Right Game’in yaratıcısı olan Jack Anderson ise seriyi diziye uyarlamasının yanında dizide idari yapımcı olarak da görev alacak.

- Reklam -

The Left Right Game Podcast Serisi Ne Zaman Sonlanacak?

Tessa Thompson
Tessa Thompson

Yaratıcısı ve yazarının Jack Anderson, yönetmenin ise Emma Tammi olduğu The Left Right Game’in tanıtım metni şu şekilde:

“Left/Right Game olarak bilinen, görünürde zararsız bir geçmişe kafayı takan idealist bir gazeteci, normal olmayan birtakım keşifler yoluyla isim yapmaya çalışıyor. Onu ve diğer yolcuları doğaüstü bir dünyaya götüren bu serüvenle başa çıkamayacaklar. Ya da sağ çıkamayacaklar.”

Tessa Thompson’ın dizide oynayıp oynamayacağı şimdilik belli değil. Bununla birlikte yer alacak oyuncu kadrosuyla ilgili de henüz bir açıklama yapılmadı.

Merkezi Los Angeles’ta bulunan ve bir ses stüdyosu olarak görev yapan QCode, senaryoya dayalı seslendirici destekli hikâye tarzında podcast serileri üretiyor. Stüdyonun yaptığı işi bir bakıma radyo tiyatrosunun modern hali olarak tanımlayabiliriz.

- Reklam -

Stüdyo ilk podcast serisi olarak, ailesini ve çevresini yaklaşak tehlikelerden korumak için mücadele eden küçük bir şehrin DJ’inin hikayesini anlatan Blackout’ı yayınlarken, seride seslendirici olarak Oscar ödüllü Rami Malek yer alıyordu.

İlk olarak 23 Mart 2020’de yayınlanmaya başlayan ve her hafta yeni bir bölümü yayınlanan The Left Right Game; toplamda 10 bölümden oluşacak. Seri 25 Mayıs 2020 tarihinde final yapacak.

Seriyi daha önce dinleme fırsatı bulmuş muydunuz? Dizi olması fikrine nasıl bakıyorsunuz? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.


* Sweet Tooth Çizgi Romanı Robert Downey Jr. Yapımcılığında Netflix Dizisi Oluyor

Kaynak: Deadline

Ensar Çırak

İzmir'de doğdu. İlkokulda dramayla uğraştı, futbol oynadı. Sonra basketbola sardı ve daha çok sevdiğini anladı. Küçüklüğünden beri oyunlara hasta. Fantastik edebiyat sever. Ortaokulda arkadaşıyla başarısız bir bilim kurgu denemesi oldu. Zamanında bir sürü balığı vardı ama şimdi hiçbiri yok. Şu sıralar İstanbul'da, üniversiteyle uğraşıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Nevzat Erkmen Ulysses

Ulysses Çevirmeni Nevzat Erkmen Covid-19 Nedeniyle Hayatını Kaybetti

Avrupa Mimarisi

Avrupa Mimarisi: Görmeniz Gereken Sıra Dışı ve Eşsiz 15 Yapı