in

The Lord of The Rings 2. Sezon Çalışmaları Hız Kesmiyor: Hazırlıklar İngiltere’de Devam Edecek

The Lord of The Rings 2. Sezon çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. İlk sezon çekimlerini tamamlayan ekip, Yeni Zelanda’dan İngiltere’ye taşınıyor.

The Lord of The Rings 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

Amazon, The Lord of The Rings 2. Sezon çalışmaları için seti Yeni Zelanda’dan İngiltere’ye taşımaya hazırlanıyor. Yüzüklerin Efendisi devam sezonu, serinin yazarı olan J.R.R. Tolkien’in memleketinde gerçekleşecek.

Güneş’in İkinci Çağı’nda geçeceği bilinen ve nihayet geçen hafta gelen heyecan verici ilk görsel ile çıkış tarihi de açıklanan Yüzüklerin Efendisi dizisi için çalışmalar hız kesmiyor. İlk sezon çekimleri de tamamlanan yapım şu anda post-prodüksiyon aşamasında. Henüz 1. sezonun çıkışına bir yıldan fazla bir süre olduğu için, yapıma dair yeni görsellerin veya daha da merak edilen ilk fragmanın ne zaman geleceği belli değil. Ancak belli olan tek şey, kamera arkası ekibinin çalışmaya devam ettiği.

Şimdiye kadar Yeni Zelanda, Yüzüklerin Efendisi ve Hobbit film üçlemeleri sayesinde Orta Dünya ile eş anlamlı hale gelmişti. Yönetmen Peter Jackson, New Line Cinema ve Warner Bros. yapımcılığında ürettiği filmlerde, ülkenin güzel manzarasından tam anlamıyla yararlandı. Haliyle ilk dizi haberleri çıkmaya başladıktan sonra, Amazon’un da çekimlerini Yeni Zelanda’da gerçekleştireceği büyük bir sürpriz olmadı. Ancak görünen o ki, stüdyonun ülkeden ayrılma vakti geldi. En azından bir süreliğine.

- Reklam -

The Lord of The Rings 2. Sezon Çekimleri 2022’de Başlıyor

The Lord of The Rings 2. Sezon

Tor’un aktardığına göre Amazon stüdyoları, ilk sezonun post prodüksiyonunu tamamlamak adına Haziran 2022’ye kadar Yeni Zelanda’da kalacak. Ancak farklı bir ekip 2. sezon ön prodüksiyonunun hazırlıklarına 2022’nin başlarında başlayacak. Bu nedenle bir ekip de İngiltere’deki stüdyolarda gerekli çalışmalarla ilgilenecek.

Daha önce açıklanan bütçe haberlerinde stüdyonun Birleşik Krallık ayağına da oldukça yatırım yaptığı belirtilmişti. Bu nedenle yeni açıklanan taşınma haberi de maceranın devamı için uyumlu bir strateji gibi duruyor.

- Reklam -

The Lord of The Rings 1. sezon, 2 Eylül 2022 tarihinde Amazon Prime Video kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak. Bölümler, Netflix’in aksine haftalık olarak paylaşılacak. İlk sezonun toplamda 8 bölümden oluşacağı tahmin ediliyor.

Sadece ilk sezonu için 465 milyon dolar harcanan Yüzüklerin Efendisi dizisinden sizler neler bekliyorsunuz? İlk paylaşılan görsele baktığınızda, Valnior’u ve ağaçları görmek size neler hissettirdi? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Tor

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Astro Boy Fred Ladd

Astro Boy Anime Yapımcısı Fred ‘Ladd’ Laderman Hayatını Kaybetti

Impeachment: American Crime Story 3. Sezon fragmanı

American Crime Story’nin Impeachment Adlı Yeni Sezonundan Fragman