in

The Lord of the Rings Dizisi Çekimleri Yeniden Başlıyor: Amazon Prime Yapımı Geliyor!

The Lord of the Rings dizisi çekimleri Yeni Zelanda’da yeniden başlıyor. Amazon Prime, bizleri Yüzüklerin Efendisi’nin diyarına davet ediyor.

The Lord of the Rings Dizisi Amazon Prime
- Reklam -
- Reklam -

Aylar süren aradan sonra büyük yapımlar yavaş yavaş kameraları çalıştırmaya başladı. Çekimlerini Yeni Zelanda’da yapan projeler ise bunu ilk yapanlar oluyor. Koronavirüs salgınına karşı alınan önlemler eşliğinde pek çok farklı prodüksiyon yeniden başladı. Geçen gün Avatar 2 filminin çekimlere dönüş haberini almıştık. Yüzüklerin Efendisi ekibinin oyuncuları ülkeye getirtebilmek için Yeni Zelanda hükûmetinden özel izinler çıkartması gerekse de işler şimdi tamamen rayına oturmuş durumda. The Lord of the Rings dizisi çekimleri yeniden başlıyor!

The Lord of The Rings dizisi özelinde Koronavirüs salgını yüzünden verilen ara o kadar da önemli olmadı. Salgın öncesi iki bölüm çekilen dizi halihazırda prodüksiyona ara vermeyi planlıyordu. İlk sezonu çıkmadan 2. sezon onayı alınan dizide yeni bölüm senaryoları yazıldıktan sonra çekimlere devam edilecekti. Planlanandan biraz uzun olsa da yeni senaryolarla birlikte 2 sezonun çekimleri de şimdi devam edecek.

Orlando Bloom, The Lord of the Rings Dizisiyle Yakından İlgileniyor

Diziyle ilgili geçmişten gelen bir yüzden de haber var: Altı Yüzüklerin Efendisi filminde canlandırdığı Legolas karakteriyle evrenin en önemli isimlerinden olan Orlando Bloom da diziyle ilgili merak ettiği konular olduğunu fakat artık bu merakın geçtiğini söyledi:

- Reklam -

“Dizinin yapımcılarından birisiyle çok yakın çalışıyoruz, benim Amazon için hazırladığım projelerde de yapımcılık yapacak ve şu anda Yeni Zelanda’da dizinin çekimleriyle uğraşıyor. Başlarda ona soracak çok sorum vardı ama sonra dizinin bir yeniden çeviri olmadığını anladım. Dizi Yüzük Kardeşliği’ne falan dayanmıyor yani. Bu açıdan çok ilgi çekici bir iş ortaya çıkartabilirler.”

The Lord of the Rings Dizisi Amazon Prime

- Reklam -

Numenor’un kuruluşu, yükselişi ve çöküşü, Sauron’un halkların arasına karışıp aralarını bozması, Güç Yüzükleri’nin ve Tek Yüzük’ün dövülmesi, Mordor, Gondor ve Rohan’ın inşaa edilmesi, dokuz insan kralının kaderi gibi pek çok önemli olaya sahne olan 2. Çağ’da geçecek olan dizinin senaryosu da henüz belli değil. Dizinin dev oyuncu kadrosuysa saydığımız olaylardan birisinden fazlasını izleyeceğimizi düşündürüyor. Önümüzdeki haftalarda çıkması muhtemel bir fragmanla bu teorilerden hangisinin doğru olduğunu da öğreneceğiz.

Amazon Prime’ın Yüzüklerin Efendisi dizisi 2021 yılı içerisinde yayınlanacak. Dizi için heyecanlı mısınız? Dizide görmek istediğiniz tanıdık isimler var mı? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı bekliyoruz.


* Yüzüklerin Efendisi Dizisinde Görebileceğimiz 7 Tanıdık Karakter

Kaynak: Comic Book

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Howl Howl dedi ki:

    Tatar Çölündeki bir türlü gelemeyen düşmana döndü bu da. Bir türlü gelemedi gitti. ://

  2. Avatar for Mazotci Mazotci dedi ki:

    Bütçesi biraz fazla olursa ümitlenebilirim. Bu dizi birazda bütçeye bağlı filmdeki gibi makyajları kendileri yaparsa güzel olacağına eminim. Efektlerle yaparlarsa beklentim düşecektir. Ve 9-10 sezon yapmazlar umarım G.O.T. gibi. Orcların elinde Starbucks bardağı görmek istemem.

  3. Avatar for AhmetUsay AhmetUsay dedi ki:

    LOTR hayran kitlesi GoT gibi değil. 20 yıl önceden çekilmiş bir film serisi var. Neredeyse yarım yüzyıl olmuş bir evren mevcut. Hayran kitlelerinden gelecek tepkiler daha fazla olacaktır. 3-4 sezondan sonrası bayar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Sandman Morpheus

The Sandman Dizisi Çekimleri Başlıyor

Kuru Otlar Üstüne Nuri Bilge Ceylan Yeni Filmi

Kuru Otlar Üstüne Yayın Yılı Açıklandı: Nuri Bilge Ceylan’ın Yeni Filmi Hâlâ Çok Uzak