in

The Lost Boys Pilot Bölümü Yeniden Çekilecek

The Lost Boys televizyon uyarlaması için bir kez daha adım atılıyor. The CW, klasik yapımın dizi uyarlaması için yeni bir pilot bölüm istedi.

The Lost Boys
- Reklam -
- Reklam -

Geçen sezondaki başarısız girişiminden sonra The CW, klasik bir vampir filmi olan The Lost Boys yapımının yeniden diziye uyarlanmasını ve pilot bölümünün ikinci kez çekilmesini istedi.

Geçen günlerde final yapan Arrow ve yakında sona erecek olan Supernatural ile The 100 gibi dizilerinden sonra The CW yeni dizi arayışında diyebiliriz. The Vampire Diaries, The Originals ve The Legacies gibi aynı evrende geçen vampir dizilerinde başarılı olan The CW, vampirlerden yine uzak durmayacak gibi gözüküyor. Şimdi de 1987 yapımı The Lost Boys filminin diziye uyarlanması için yeniden pilot bölüm siparişi verdi.

Kiefer Sutherland ve Dianne Wiest gibi isimlerin yer aldığı orijinal film, iki kardeşin California’ya taşınmasını anlatan bir korku filmi. Santa Carla’ya taşınan bu iki kardeş bir grup genç vampirle tanışır ve şehrin tam bir vampir yuvası olduğunu görürler. Ayrıca filmin adının Peter Pan hikâyesine bir gönderme olduğunu söyleyebiliriz çünkü vampirler de tıpkı Peter Pan’deki Kayıp Çocuklar gibi büyümektedir.

- Reklam -

The Lost Boys

The Lost Boy Dizisi İçin Hazırlanan Senaryo Yeniden Düzenlenecek

Geçen yıl yine bu vakitlerde The CW, The Lost Boys dizisi için pilot bölüm istemiş,  Twilight yönetmeni Catherine Hardwicke de bu bölümü yönetmişti. Ancak şirket projenin bu versiyonundan daha sonra vazgeçti. Pilot bölümlerin yayımlandığı bu dönemlerde bu tarz iptaller oldukça sık yaşanan bir durum. Ancak bu iptal edilen yapımların başarısız olacağını göstermiyor elbette. Örneğin CBS de zamanında The Big Bang Theory’nin orijinal pilot bölümünden başta vazgeçtiyse de daha sonra devam kararı aldı. Dizi pek çok ödül aldı ve hatta yan dizisi bile yapıldı.

Deadline’a göre The CW, önceki senaryonun yeniden düzenlenmesini istemiş. Orijinal senaryo iZombie adlı yapıma imza atan Heather Mitchell ve Rob Thomas ile beraber yazılmış. Geçen seneki pilot bölümde olan oyuncuların ise hiçbiri yenisinde yer almayacak.

- Reklam -

The Lost Boys

The Lost Boys için yeni bir pilot bölüm istemeleri projenin potansiyelini gösteriyor diyebiliriz. Ayrıca iZombie ve Veronica Mars gibi yapımlardan tanıdığımız Rob Thomas’ın da bu projede yer alacak olması dizi açısından olumlu olabilir. Ancak yine de The Lost Boys’un pilot aşamasını geçerek dizi olacağının da bir garantisi yok. En azından şimdilik The CW projeden umudunu kesmemiş diyebiliriz.

Peki, siz konu hakkında ne düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* The Walking Dead Uzun Yıllar Devam Edecek

Kaynak: Screen Rant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Amerikan Edebiyatının En Önemli 25 Klasik Eseri

Amerikan Edebiyatının En Önemli 25 Klasik Eseri

Jurassic World 3 Laura Dern

Laura Dern, Jurassic World 3 İçin Oldukça Heyecanlı