in

The Lost Symbol 2. Sezon İptal Edildi: Dan Brown Uyarlaması Diziye Veda

The Lost Symbol 2. sezon iptal edildi. Dan Brown imzalı Kayıp Sembol romanından uyarlanan ve büyük beklentilerle başlayan dizi, devam sezonunu göremedi.

The Lost Symbol 2. sezon iptal edildi
- Reklam -
- Reklam -

The Lost Symbol 2. sezon iptal edildi. Peacock, Da Vinci Şifresi yazarı Dan Brown’un 2009 tarihli Kayıp Sembol adlı romanının uyarlaması olan diziyi devam ettirmemeye karar verdi.

NBCUniversal’ın dijital yayın servisi olan Peacock için hazırlanan The Lost Symbol dizisi, ilk olarak 2020 yılında NBC kanalında yayınlanacak pilot bir bölüm olarak ortaya çıktı. Ancak daha sonra, 10 bölümlük ilk sezon onayını alan yapımın Peacock üzerinden yayınlanacağı duyuruldu. İlk fragmanı geçen yılın mayıs ayında paylaşılan The Lost Symbol’ün ilk sezon bölümleri de Eylül 2021’de yayınlanmaya başladı. Final bölümü ise 18 Kasım’da çıktı.

Dizi, kaçırılan akıl hocasını kurtarmak ve tüyler ürpertici bir küresel komployu engellemek için bir dizi ölümcül bulmacayı çözmesi gereken Harvard Üniversitesi’nde genç simgebilim profesörü olan Robert Langdon’ın ilk maceralarını takip ediyor. Başkarakter Ashley Zukerman tarafından canlandırılıyor. Kendisine Valorie Curry, Sumalee Montano, Rick Gonzalez, Eddie Izzard ve Beau Knapp gibi isimler dizide eşlik ediyor.

- Reklam -

The Lost Symbol 2. Sezon İptal Haberi Bekleniyordu

The Lost Symbol Dizi İptal

Ancak ne yazık ki yaklaşık 2 yıldır geliştirilme süreci devam eden dizinin tek sezonda kalmasına karar verildi ve yayıncı firma sonraki sezon için onay vermedi. Peacock yetkilileri, iptalle ilgili olarak Deadline’a şunları söyledi:

“Bu aksiyon dolu gizemli gerilim macerasını abonelerimize sunmaktan gurur duyduk ve bu ilgi çekici dizinin tatmin edici, eksiksiz bir hikâyeyle ortaya çıkmasını izlemekten keyif aldık. CBS Studios, Imagine Television ve UTV ile birlikte Dan Dworkin, Jay Beattie, Dan Brown, Brian Grazer ve Ron Howard’a bu uluslararası çok satan romanı hayata geçirdikleri için minnettarız.”

- Reklam -

Dizinin yapımcılığını CBS Studios, Imagine Television Studios ve Universal Television üstlendi. Dan Dworkin ve Jay Beattie uyarlamayı yazdı ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Dan Brown, Brian Grazer, Ron Howard, Samie Kim Falvey, Anna Culp, John Weber ve Frank Siracusa da yönetici yapımcı olarak yer aldı. Dan Trachtenberg, pilot bölümün yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendi.

The Lost Symbol dizisini takip ediyor muydunuz? Sizce iptal edilmesi doğru bir karar mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

James Bond idris elba sıradaki 007

James Bond Yapımcıları: “Sıradaki 007 Idris Elba Olabilir”

Napoleon yeni ridley scott filmi kitbag

Ridley Scott’ın Yeni Filmi “Kitbag”de İsim Değişikliği: “Napoleon” Geliyor