in

The Man In The High Castle’ın 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

Philip K. Dick’in aynı adlı kitabından uyarlanan “The Man in the High Castle” dizisinin 3. sezon tarihi açıklandı. Yeni sezonla ilgili ilginç ve önemli detaylar haberimizde.

man in the high castle
- Reklam -
- Reklam -

Bu sezon normal takviminden fazlasıyla sapan ve biraz da sessiz kalan The Man in the High Castle dizisinin 3. sezonu için çıkış tarihi sonunda açıklandı. SDCC etkinliğindeki panelde verilen detaylarla dizinin 5 Ekim günü tekrar bizlerle olacağı duyuruldu.

Dizi İkinci Dünya Savaşını Nazi Almanyasının kazandığı ve Amerika’nın doğu kanadını Nazilerin, batı kanadını Japonların paylaştığı alternatif bir tarihi anlatıyor. Tor, San Diego Comic-Con’da dizinin yıldızlarıyla yapılan panelden önemli noktaları bizlerle paylaşmış;

  • Görünüşe göre Naziler bir multievrende olduklarını anlamışlar ki bu da işgal etmek için yeni dünyalar anlamına geliyor.
  • Rufus Sewell’in canlandırdığı Obergruppenfuhrer John Smith karakteri Nazi kimliğine daha da bağlı hale geliyor çünkü “Reich’dan emekli olmak diye bir şey yok.”
  • ‘Yüksek Şatodaki Adam’ karakterini canlandıran Stephen Root, karakterinin Direniş’e önderlik etme konusunda bir seçim yapması gerektiğini söylüyor.
  • Direnişe katılan yeni bir karakter var. Jason Omara’nın canlandırdığı İrlanda göçmeni Wyatt, yaşamını Neutral Zone’da çalışarak geçiriyor. Ancak Juliana Crane ile karşılaşması yaşamını değiştiriyor.
  • Juliana karakterini canlandıran Alexa Davalos “aşk ile yaşadığı” için karakterinden ilham aldığını dile getirdi.
  • 3. Sezon sadece yeni doğan Direnişe odaklanmayacak. Dick’in eserlerinin temelini oluşturan metafiziksel bilim kurguya daha fazla dalacağız. Kızı ve aynı zamanda dizinin yapımcısı Isa Dick Hackett bu sezonun babasının Yüksek Şatodaki Adam için ikinci kitap olarak yazmaya başladığı birkaç bölüm üstüne geçeceğini söyledi.
  •  Modern kültür şov için biraz sorun teşkil ediyor çünkü rock & roll ya da yeraltı filmlerinin ortaya çıkmadığı bir tarih hayal etmeliler. Dan Percival kostümlerin üstünde 1930-40 yıllarındaki olaylara gönderme yaparak “Sadece Aryan eller tarafından üretilmiş” yazdığına dikkat çekti.
  • Ve son olarak dizi 4. sezon onayını şimdiden aldı!

Akıllarda çok fazla soru var. Ancak bir eseri güzel yapan noktalardan biri de bu. Akıldaki soruları sıcak tutmak! Yeni sezonu heyecanla beklemekteyiz.

- Reklam -
- Reklam -

Burak İpek

Özellikle bilimkurguya ve çizgi romanlara bayılır. Çizgi romanlara girişi Dylan Dog, bilimkurguya aşkı ise Dune serisi ile başladı. 7 yaşından beri bilgisayarla ve elektronik aletlerle iç içe yaşamayı seçerek göbeğini büyüttü. Düşüncelerini başkalarıyla tartışmak adına Kayıp Rıhtım’da yazılar yazıyor.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türk Fantazyasına Dil Notları: Dilin Tabakalaşması

Türk Fantazyasına Dil Notları: Dilin Tabakalaşması

viking masallari ust

“Viking Masaları” Uzun Bir Aranın Ardından Yeniden Bizlerle