in

The Mandalorian 2. Sezonu Bo-Katan Karakterini İçerek

The Mandalorian 2. sezonu, Star Wars: Clone Wars ve Rebels dizilerinden tanıdığımız Bo-Katan karakterini içerecek.

the mandalorian 2. sezon bo-katan
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian 2. sezonuna bir Star Wars karakteri daha katıldı. Mandalore ırkından güçlü bir savaşçı ve iki Yıldız Savaşları animasyon dizisinin de önemli figürlerinden olan Bo-Katan Kryze ilk kez canlı canlı ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Karakter Clone Wars ve Rebels’te seslendirmesini yapan Katee Sackhoff tarafından canlandırılacak.

Sackhoff bilimkurgu severlerin gözde isimlerinden. Yüzyılın başında Battlestar Galactica dizisinde rol aldıktan sonra Star Wars evrenine girdi, en son da Netflix’in bilimkurgu dizisi Another Life’ta rol almıştı. Sackhoff geçen ocak ayında Mandalorian dizisinde rol alıp almayacağı sorusuna şöyle cevap vermişti:

“Yani, kim istemez ki? Bazıları dereyi görmeden paçaları sıvıyor çünkü Bo’nun The Mandalorian’da boy göstermesi kâğıt üstünde çok mantıklı. Ama bekleyip ummaktan başka şansımız yok.”

- Reklam -

katee sackhoff star wars rebels the mandalorian bo-katan

Henüz Lucasfilm’den veya Sackhoff’tan gelen resmi bir duyuru olmasa da ünlü aktrisin şubat ayında, Koronavirüs salgını yüzünden yapımların ertelenmesinden önce sahnelerini tamamlamış olmalı. Sonuçta The Mandalorian 2. sezon çekimleri mart ayında tamamlanmıştı ve post prodüksiyon işlemleri de sosyal izolasyon kuralları çiğnenmeden devam ediyor. Yeni sezonun şimdilik planlandığı gibi 2020 Ekim’inde çıkacağı belirtiliyor.

The Mandalorian 2. Sezon Bo-Katan’ın Darksaber’ı Kaybedişini Cevaplandırabilir

Bo-Katan, Star Wars: The Clone Wars 4. sezonunda tanıştığımız bir karakterdi. Death Watch adlı ekipte görev alan Mandalorian’lı bir savaşçıydı. Death Watch’ın lideri Pre Vizsla’nın ardından grubun ikinci lideri olsa da Maul’un Darksaber’i ele geçirip Vizla’yı infaz etmesinin ardından Mandalore’u terk etti.

İleriki zamanlarda Jedi’ları ve Cumhuriyet’i Mandalore’u kuşatıp Maul’u yenmeye ikna eden de Bo-Katan’dı. Rebels dizisinde de Sabine Wren’in Darksaber’i tüm Mandalorian’ları birleştirebileceği inancıyla Bo-Katan’a verişini izledikten sonra karaktere veda etmiştik.

- Reklam -

the mandalorian star wars bo-katan

Bo-Katan Darksaber’i nasıl kaybetti? Moff Giden’in eline nasıl geçti? Bu sorular Mandalorian ikinci sezonda cevaplanacak. “Mandalore kıyımı” ve “Bin Gözyaşı Gecesi”nin ne olduğunu henüz tam olarak bilemiyoruz ve Mandalorian tarihi de boşluklarla dolu. Bo-Katan’ın diziye teşrifiyle birlikte bu boşlukların yavaş yavaş kapanacağını umuyoruz.

Star Wars: The Clone Wars’un yaratıcısı Dave Filoni, The Mandalorian’da uygulayıcı yapımcı, yazar ve yönetmen olarak görev alıyor. Battlestar Galactica izleyip Katee Sackhoff’a hayran olan Jon Favreau da The Mandalorian’ın başındaki isim olarak biliniyor.

Bo-Katan’in The Mandalorian’da gözükmesi için ne düşünüyorsunuz? İlk çıktığı sıralar birkaç bölüm bakıp sonra unuttuğunuz Clone Wars bir anda sizin de gözünüze önemli gelmeye başladı mı? Kayıp Rıhtım Forum’da konuşalım.


* The Mandalorian 1. Sezon İncelemesi: Star Wars’un Köklerine Dönüyoruz

Kaynak: Slash Film

Mehmet Çakıcı

1999'da Balıkesir'de doğdu. Küçük yaştan beri fantastik edebiyata ilgi duydu, büyüdükçe diğer edebiyatlara da yaklaştı. Şu sıralar İstanbul Üniversitesi'nde bu ilginin üstüne iyice düşüyor. Uzun bir süre araknofobinin nasıl yazıldığını öğrenemedi.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Blackheart Blackheart dedi ki:

    İyi ki arada tire var :slight_smile:

  2. Avatar for ozgurs59 ozgurs59 dedi ki:

    Hiç güleceğim yoktu iyi geldi akşam akşam :rofl:

    Bu arada birinci sezon çok güzeldi. Hatta bitmesin diye son iki bölümü izlemedim. İkinci sezon başlarken yeniden izlerim sanırım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

kum - hugh howey ön okuma

Kum: Silo’nun Yazarı Hugh Howey’den Yeni Bilimkurgu Romanı

Duygu Asena Roman Ödülü Irmak Zileli Son Bakış

Duygu Asena Roman Ödülü Irmak Zileli’nin Oldu