in

The Mandalorian 2. Sezon Çıkış Tarihi Netleşti

The Mandalorian 2. sezon çıkış tarihi açıklandı. Disney CEO’su Bob Iger, kanalın sevilen yapımı ve yeni Star Wars dizileri hakkında konuştu.

The Mandalorian 2. Sezon
- Reklam -

Disney’in dijital yayın platformu Disney+ için üretilen ilk orijinal içeriklerden olan The Mandalorian hakkında şirketin CEO’sundan açıklamalar var. Bob Iger, yeni Star Wars dizilerine ve The Mandalorian’ın çıkış tarihine dair konuştu.

Yıldız Savaşları dünyasında geçen ve animasyon formatında olmayan ilk dizi The Mandalorian, kanalın bütün rüzgârını arkasına alarak yüksek izlenme rakamlarına ulaşmıştı.

Bölüm başı maliyeti 15 milyon doları bulan dizi, 8 bölümden sonra geçen aralık ayında final yapmıştı. Şimdiyse dizinin yeni sezonunun tarihi netleşti. Üstelik Bob Iger’dan yeni Star Wars dizilerinin müjdesini de aldık.

- Reklam -

the mandalorian star wars ust

120 milyon dolarlık ilk sezon maliyetine rağmen Disney+’ı hem izlenme sayısında hem de abonelerde oldukça yukarı taşımayı başaran The Mandalorian, yeni sezonda da yoluna emin adımlarla devam edecek.

Mandalorianlı bir silahşorun serüvenlerine odaklanan dizi, kısa zamanda Bebek Yoda (Baby Yoda) ile de yeni bir ikon yaratmayı başarmıştı. Bütün bu ilgiden sonra dizinin ikinci sezon onayı kısa süre içinde geldi. Yaratıcı koltuğundaki Jon Favreau (The Lion King, The Jungle Book, Iron Man) geçen aylarda dizinin onayı aldığını ve 2. sezonun gelecek sonbaharda başlayacağını duyurmuştu. Sonunda bu tarih de netleşmiş oldu.

The Mandalorian 2. Sezon Bölümleri Ne Zaman Gelecek?

Herkesin merak ettiği bu soru Disney CEO’su Bob Iger tarafından açığa kavuşturuldu. Disney+’ın yıldızı önümüzdeki ekim ayında 2. sezonu ile yeniden karşımıza çıkacak.

Düzenlenen etkinlikte The Mandalorian 2. sezon çıkış tarihi ile birlikte Star Wars dünyasından da haberler veren Bob Iger, The Rise of Skywalker sonrası doğan boşlukta; birkaç yıl boyunca dizilere odaklanacaklarını işaret etti.

The Mandalorian 2. Sezon

- Reklam -

Bu diziler arasında daha önce bahsi geçmeyen The Mandalorian spin-off’larının da bulunduğunu belirten Iger, daha önce de dizinin ikinci sezonunda Yıldız Savaşları dünyasından aşina olduğumuz bazı karakterlerin de diziye katılacağının ipuçlarını vermişti.

Şu Ana Kadar Bilinen 2 Star Wars Dizisi Var

The Mandalorian haricinde Star Wars dünyasında geçecek ve resmi duyurusu yapılan iki yapım var. Bunlardan ilki henüz senaryo aşamasında olan Ewan McGregor’lu Obi-Wan Kenobi dizisi. Diğeri ise Cassian Andor’u konu alacak olan yapım. Görünen o ki Disney’in ve Lucasfilm’in, bu dünyada geçecek yepyeni dizi projeleri var.

Eylül 2019’da hizmete açılan Disney+, kısa zamanda 28.6 milyon aboneye ulaşarak büyük dikkat çekmişti. Yeni platform sonrası Netflix’in de abone kaybettiği gözlemlenmiş; dijital yayıncılıkta yarış yeni bir boyut kazanmıştı. Bununla birlikte Netflix’in hâla 158 milyon aboneye sahip olduğunu hatırlatalım.

the mandalorian 2 sezon star wary baby yoda

The Mandalorian 2. sezon Ekim 2020 tarihinde Disney+ ekranlarında olacak. Kanalın Türkiye’de ne zaman erişilebilir olacağına dair ise henüz herhangi bir açıklama yapılmadı.

Peki sizin Star Wars dizilerinden beklentileriniz neler? Yeni sezon için heyecanlı mısınız? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Mandalorian 1. Sezon İnceleme

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

3 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    Bu tam olarak filmleri batırdık ama dizilerle deneme yanılma yaparak yolumuzu bulacağız demek.

  2. Avatar for MustafaYildiz MustafaYildiz dedi ki:

    SW olmasaydı 2 puan geriden başlardı dizi. Bebek yoda da +1 puan kattı diziye. Muhtemelen ekim ayında aa böyle bir dizi vardı izleyeyim bari deyip boş bir anımda izlemeye devam edeceğim.

  3. Avatar for Orxan_Aliyev Orxan_Aliyev dedi ki:

    7.bölümü izlemediysen bence hala , hayatını sorgulamalısın cidden dediyin o heyecanı 7 de alıp 8 le bitireceksin bak içim yanıyo böyle efsa e bi dizi meh diyp geçmen

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Altered Carbon 2. Sezon

Altered Carbon 2. Sezon Fragmanı Yayınlandı

Stanislaw Lem Kitapları

Stanislaw Lem Türkçedeki Macerasına Alfa Kitap ile Devam Ediyor