in

The Mandalorian 2. Sezon İlk Görseller Paylaşıldı

The Mandalorian 2. sezon bölümleri ufukta gözüktü. Star Wars evreninin ilk live-action dizisinin yeni sezon görselleri paylaşıldı.

The Mandalorian 2. Sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian 2. sezon için ilk görseller geldi. Disney+ platformunun çıkış dizisi izleyiciyi Star Wars’un açılmamış kapılarını aralamaya davet ediyor.

Uzun zamandır beklenen The Mandalorian 2. sezon nihayet ufukta gözüktü. Dizinin yeni bölümlerinin çıkış tarihi geçen hafta açıklanmıştı. Yeni sezon sonbahar bitmeden geliyor!

Yıldız Savaşları evreninde geçen ve gerçek oyuncularla (live-action) çekilen ilk dizi olma özelliğini de taşıyan The Mandalorian, Disney+’a geldiğinden beri bir hayli sevilmişti. Özellikle Bebek Yoda gibi ikonik bir karakteri popüler kültüre katmış, izlenme sayılarıyla da yapımcılarını oldukça memnun etmişti.

- Reklam -

The Mandalorian 2. Sezon

Disney’in birçok popüler yapımının (Iron Man, The Jungle Book ve The Lion King) başındaki isim olan Jon Favreau’nun yaratıcı koltuğuna oturduğu dizi sonunda yeni bölümleri ile geliyor.

Tıpkı Jango ve Boba Fett gibi Mandalorian kökenli bir savaşçı ve yalnız bir silahşorun hikâyesini konu alan dizi, ilk sezonuyla çok sevilince 2. sezon onayını çabuk almıştı. Aralık 2019’da Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve kısa sürede dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs pandemisinden etkilenmeyen yapım, 2. sezon çekimlerini salgın tedbirleri alınmadan önce tamamlamayı başardı. Dolayısıyla Covid-19 kaynaklı bir erteleme almadan, yayın takvimine uygun bir şekilde ilerlemeyi sürdürdü.

The Mandalorian 2. Sezon

The Mandalorian 2. Sezon Ekim Ayında Disney+’ta Yayınlanmaya Başlayacak

Dizinin 2. sezon bölümleri için hayranlar ekim ayının sonunu beklemek durumunda. The Mandalorian 2. sezon yayın tarihi 30 Ekim 2020 olarak açıklandı. Bununla birlikte, diziden pek çok yeni görsel de yayınlandı.

Yeni sezonda Yıldız Savaşları evreninin farklı köşelerini izleyici ile buluşturacak olan yapımda, buna ek olarak Boba Fett, Bo-Katan Kryze ve Ahsoka Tano gibi evrenin sevilen karakterleri de maceraya dahil olacak.

Disney+

- Reklam -

Boba Fett’i Temuera Morrison, Bo-Katan Kryze’ı Katee Sackhoff ve Ahosaka Tano’yu Rosario Dawson canlandıracak.

2. sezon bölümlerinde Pedro Pascal, Gina Carano, Carl Weathers ve Giancarlo Esposito rollerine aynı şekilde geri dönecek.

The Mandalorian 2. Sezon

Star Wars Dizi

30 Ekim 2020 itibarıyla The Mandalorian 2. sezon izleyicilerin karşısına çıkmaya başlayacak. Dizinin 3. sezon çalışmaları ise sürüyor.

Peki siz ilk sezonu nasıl bulmuştunuz? Yeni bölümlerden beklentileriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.


* The Mandalorian 1. Sezon İncelemesi: Star Wars’un Köklerine Dönüyoruz

Kaynak: Entertainment Weekly

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Tarihyazımı - Michel de Certeau

Tarihyazımı: Michel de Certeau’nun Klasik Eseri Türkçede

Across The River And Into The Trees - Ernest Hemingway

Across The River And Into The Trees: Ernest Hemingway Romanı Film Oluyor