in

The Mandalorian 2. Sezon Yönetmenlerinden Biri Robert Rodriguez Olacak!

Sin City ve Desperado gibi filmlerle tanınan Robert Rodriguez, The Mandalorian 2. sezon yönetmenlerinden biri olarak açıklandı!

Robert Rodriguez the mandalorian 2. sezon
- Reklam -
- Reklam -

Merakla beklenen The Mandalorian 2. Sezon için yeni bir yönetmen daha açıklandı. Sin City, Desperado ve Planet Terror gibi filmlerle tanınan Robert Rodriguez, yeni sezonda en az bir bölümün yönetmeni olarak görev alacak!

İlk sezonu geçen yılın kasım ayında Disney+’ta yayınlanan ve ilk Star Wars canlı aksiyon dizisi olarak tarihe geçen, bununla birlikte oldukça sevilen The Mandalorian ikinci sezon çalışmaları devam ediyor. Her ne kadar dünyayı etkisi altına alan Corona Virüsü salgını nedeniyle şu anda çekim anlamında tüm prodüksiyonlar durdurulmuş olsa da ekipte olacağı belirtilen isimler açıklanıyor. Yapım adına gelen son haber ise bir yönetmen hakkında.

Disney Star Wars Mandalorian

- Reklam -

HN Entertainment’ın haberine göre Rodriguez, The Mandalorian’ın 2. sezonunun en az bir bölümünde yönetmen koltuğuna oturacak. Aslında bir süredir ünlü yönetmenin diziye dahil olacağı söylentileri konuşuluyordu ancak yeni haberle birlikte bu bilgi doğrulanmış oldu. Dizinin ilk sezonunda ilk sezonunda Bryce Dallas Howard, Taika Waititi ve Obi-Wan serisini yöneten Deborah Chow gibi birçok yetenekli yönetmen de yer aldı.

Iron Man ile tanınan Jon Favreau’nun baş sorumlusu olduğu The Mandalorian’ın başrolünde Game of Thrones ve Narcos dizileriyle yıldızı parlamış Pedro Pascal bulunuyor. Ayrıca Carl Weathers (Rocky) ve Gina Carano gibi tanınan aktörler de dizide yer alıyor.

The Mandalorian 2. Sezon Kadrosunda Hangi Yönetmenler Bulunuyor?

Robert Rodriguez

- Reklam -

Birkaç ay önce Weathers’ın önümüzdeki sezonda bir bölüm yöneteceği ve Howard’ın geri döneceği bildirildi. Logan’ı yöneten James Mangold’un 2. sezonun bölümlerini yöneteceğine dair söylentiler çıkmıştı. Ancak bizzat yönetmen tarafından bu iddialar yalanlandı. Star Wars: Clone Wars’un yaratıcı yazarı olarak bilinen Dave Filoni de ilk sezonda olduğu gibi yeni sezonun bir bölümünde yönetmenlik görevini üstlenecek.

Robert Rodriguez kendine özel üslubuyla ve aksiyon dolu filmleriyle tanınıyor. Ayrıca yıllardır birçok projede baş yapımcı olarak görev alıyor. Vahşi batı esintili aksiyon filmleri El Mariachi ve Desperado ile çıkışını yapmış yönetmenin The Mandalorian için oldukça iyi bir seçim olduğu aşikar.

Rodriguez seçimi için siz ne düşünüyorsunuz? Sizce de doğru bir seçim olmuş mu? Kayıp Rıhtım Forum’da yorumlarınızı paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

bir yaz gecesi rüyası alıntıları - William Shakespeare

Shakespeare’in Bir Yaz Gecesi Rüyası Oyunundan Aşkın Her Yönünü Anlatan 10 Alıntı

H.G. Wells Hakkında Bilmediğiniz 5 Gerçek

H.G. Wells Hakkında Bilmediğiniz 5 Gerçek