in

The Mandalorian 2. Sezon Yayın Tarihi Açıklandı

Disney+ için hazırlanan Star Wars dizisi The Mandalorian 2. sezon yayın tarihi, Jon Favreau tarafından açıklandı.

the mandalorian 2 sezon star wary baby yoda
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars dünyasını dijital yayıncılıkla tanıştırdığı için ayrı bir öneme de sahip olan The Mandalorian dizisi bu hafta final yaptı. Cuma günü yayınlanan final bölümüyle birlikte The Mandalorian 2. sezonu ne zaman yayınlanacak, sorusu da diziye dair en merak edilen konular arasındaydı. Cevap, dizinin yaratıcısı Jon Favreau’dan geldi.

Yıldız Savaşları hayranları şu sıralar sinemalarda Star Wars: The Rise of Skywalker filmini izlerken Disney’in yeni dijital mecrası Disney+’ta yayınlanan The Mandalorian da geçen haftalarda hayranların beğenisine sunulmuştu.

Bölüm başına maliyetin 15 milyon doları aştığı yapımda hayranların diziye ilgisi de yüksek oldu. Özellikle Bebek Yoda ile popüler kültüre şimdiden katkısını veren yapım, 8 bölümün ardından 1. sezonuna noktayı koydu.

- Reklam -

The Mandalorian 2. Sezon Ne Zaman Yayınlanacak?

Final bölümüyle birlikte gelen yeni sezon beklentilerine ise ilk mesaj dizinin yaratıcısı koltuğundaki Jon Favreau’dan geldi.

Favreau, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda yeni sezonun çıkacağı dönemi işaret etti.

Favreau, günü gününe dizinin yayınlanacağı tarihi paylaşmamış olsa da 2020 sonbaharında The Mandalorian 2. sezonunun Disney+’taki yerini alacağını onaylamış oldu.

Dizi, zaten gidişatı itibarıyla 2. sezona kavuşacağını belli ediyordu. Yapımcıların da The Mandalorian’a erkenden veda etmek gibi bir niyetleri hiç yoktu. Haliyle Jon Favreau’nun paylaşımı pek de sürpriz değil. Ancak dizinin hemen hemen bir sene sonra gelecek olması, birçok hayranı şimdiden memnun edecek gibi görünüyor.

- Reklam -

Disney+, The Mandalorian ile Yarışa Hızlı Başladı

Disney+; Netflix, Amazon Prime Video gibi rakiplerinin karşısında güçlü bir çıkış yapmak için The Mandalorian’a her türlü desteği veriyor. Öyle ki dizinin yalnızca ilk sezon maliyeti 120 milyon doları bulmuş durumda. Kanal, yeni platformunu bir Star Wars yapımıyla açmış olmaktan memnun gözüküyor.

The Mandalorian 2. Sezon

Özellikle Yıldız Savaşları ile birlikte Marvel işlerinin de Disney+’taki yerini alacak olması; kanalın popülaritesini gençler arasında oldukça yüksek bir seviyeye çıkartacak gibi.

Disney+ henüz dünya çapında yayın yapmaya başlamamış olsa da, mecranın ilk günden 10 milyon aboneye eriştiği gelen bilgiler arasında.

The Mandalorian 2. sezon çekimleri ise başlamış durumda. Herhangi bir aksilik olmadığı takdirde dizinin yeni sezonunu Ekim 2020 tarihinde izleme fırsatına erişeceğiz.

The Mandalorian 2. Sezon

Peki ya siz ilk sezonu nasıl buldunuz? 2. sezona dair teorileriniz var mı? Yapıma dair görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.


* Star Wars: The Rise of Skywalker – Bir Yıldız Savaşları Enkazı

Bengü Akagül

1997'de Kadıköy'de doğdum. Yeditepe Üniversitesinde Sinema bölümünden mezun oldum. Sinemanın yanına edebiyatı da koyarak sevdiğim yazarlar ile kitaplarının ön okumalarında çalıştım. Bugünlerde bir prodüksiyon şirketinde çalışıyor, ukulele çalmayı öğreniyor ve deneyimlerime yenilerini katmaya çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Asude Asude dedi ki:

    Yaa daha çok var… nasıl bekleyeceğiz şimdi :disappointed_relieved::grin:

  2. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Bebek büyümesin sakın. Yoksa reytingler düşer. :smiley:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

The Witcher

The Witcher Dizisi ile Oyun ve Kitaplar Arasındaki 8 Fark

Deadpool 3 marvel

Deadpool 3 Filmi Marvel Etiketiyle Resmen Geliyor