in

The Mandalorian 3. Sezon Çıkış Tarihi Açıklandı

The Mandalorian 3. sezon çıkış tarihi belli oldu. Disney+’ın Star Wars evreninde geçen yeni dizisi yoluna devam ediyor.

The Mandalorian 2. Sezon incelemesi
- Reklam -
- Reklam -

Disney’in Yıldız Savaşları yağmuru devam ediyor. Şirket, dün gece gerçekleştirilen Disney Investor Day etkinliğinde pek çok yeni Star Wars projesi duyurdu. Ayrıca The Mandalorian 3. sezon çıkış tarihi de hayranlarla paylaşıldı. Yeni sezona neredeyse 1 yıllık bir süre var!

Iron Man, Iron Man 2, The Jungle Book ve The Lion King filmleriyle tanınan Jon Favreau’nun yaratıcılığını üstlendiği The Mandalorian; Disney+’ın en popüler işlerinden birisi olmayı sürdürüyor. Disney’in yeni dijital yayın servisinin çıkış dizisi olarak kanalın bilinirliğini bir hayli artıran yapımda şu sıralar 2. sezon bölümleri devam ediyor.

İlk sezonu Kasım 2019’da yayınlanan The Mandalorian dizisinde şu sıralar 2. sezon bölümleri devam ediyor. Dizinin 2. sezon 7. bölümü The Believer, bugün yayınlanacak. Mevcut sezon ise 18 Aralık 2020 tarihinde final yapacak.

- Reklam -

The Mandalorian 3. Sezon Çıkış Tarihi

Dizinin 3. sezon hazırlıklarına geçen nisan ayında başlandığı biliniyor. Ancak Koronavirüs pandemisi prodüksiyonu birçok yapımda olduğu gibi zora sokmuştu.

The Mandalorian 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

Dizi, 2. sezonda da ilk sezonda aldığı olumlu eleştirileri artırarak korumayı başardı. Disney+’ın adeta “yüzü” haline gelen yapım, 3. sezonda da izleyicilerin karşısına çıkacak.

Tıpkı Jango ve Boba Fett gibi, bir Mandalorianlı savaşçı olan yapımda başrol Pedro Pascal tarafından canlandırılıyor.

Mandalorian kökenli silahşorun farklı gezegenlere yaptığı maceralarını konu alan dizi, Bebek Yoda karakteriyle de bir hayli gündem olmayı başarmıştı. Bebek Yoda’yı Jedi’lara teslim etmek için harekete geçen Mandalorian; İmparatorluk’un şeytani güçleriyle de mücadele etmek durumunda kalıyor. Elbette bütün galaksinin kaderini etkileyecek bir komplo da bu maceranın altında usul usul işlenmeyi sürdürüyor.

- Reklam -

Boba Fett, Bo-Katan Kryze ve Ahsoka Tano gibi Star Wars dünyasının öne çıkan karakterlerini bir araya getirmeyi başaran yapım, Lucasfilm tarafından üretilecek yeni Yıldız Savaşları projelerinin de merkezinde bulunuyor.

bebek yoda star wars the mandalorian

Yeni duyurulan Ahsoka Tano ve Rangers of the New Republic dizileri de The Mandalorian ile bağlantılı olacak.

The Mandalorian 3. sezon bölümleri 25 Aralık 2021 tarihinden itibaren Disney+’ta yayınlanmaya başlayacak.

Peki siz 2. sezonu izliyor musunuz? Yeni sezondan beklentileriniz neler? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

wandavision inceleme

WandaVision Yeni Fragmanı: Zihin Taşı Geri Dönüyor

Indiana Jones 5

Indiana Jones 5 Çıkış Tarihi Açıklandı: Başrolde Harrison Ford Yer Alacak