in

The Mandalorian 3. Sezon Dengar Karakterini Geri Getirebilir

The Mandalorian 3. sezon hazırlıkları başladı. Star Wars hayranlarının tanıdığı bir isim olan Simon Pegg dizide yer almak ve hangi karakteri oynamak istediğini açıkladı.

The Mandalorian 3. Sezon Dengar
- Reklam -
- Reklam -

Star Wars: The Rise of Skywalker ile Skywalker efsanesine son noktayı koyana ama bunu yaparken tüm eleştiri oklarını üzerine çeken Disney, The Mandalorian 1. sezonuda yakaladığı başarı formülünü 2. sezonda da devam ettirmeye kararlı gözüküyor. İlk sezonda gerek kamera önünde (Pedro Pascal, Gina Carano, Giancarlo Esposito) gerekse de kamera arkasında (Dave Filoni, Rick Famuyiwa, Deborah Chow, Taika Waititi ve Bryse Dallas Howard) önemli isimleri gördüğümüz yapımın 3. sezonu için ismi anılanlar kervanına Simon Pegg de katıldı.

Simon Pegg ve Dengar Bağlantısı

Simon Pegg Collider’a verdiği röportajda The Mandalorian dizisinde ödül avcısı Dengar rolünü oynamak istediğini açıklamış. Pegg, bu karaktere uzak olmadığını eklemeyi ihmal etmemekle birlikte Disney’in Dengar’ı The Mandalorian’ın sonraki sezonlarında değerlendirip değerlendirmeyeceği hakkında kesin bir bilgisi olmadığını belirtmiş.

Disney Star Wars Mandalorian

- Reklam -

Röportajda konu açıldığında Simon Pegg’in görüşleri şu şekilde olmuş:
“Daha önce de birkaç kez belirttiğim gibi; eğer Taika Waititi ve Jon Favreau Dengar’ın The Mandalorian’da yer almasına karar verirse, ben de bu karakteri daha önce Star Wars: Battlefront ve The Clone Wars’da oynamış olduğumu hatırlatabilirim. Hatta daha önce başka bir Star Wars yapımında oynadığı bir karakteri The Mandalorian’da canlandırması için Katee Sackhoff’la anlaştıklarını duyduğumu da anımsatabilirim.”
Görüldüğü üzere Simon Pegg, Collider röportajında oldukça heyecanlı konuşmuş. Star Wars evreni düşünüldüğünde kulağa merak uyandırıcı gelen bir durumla karşı karşıyayız. Hatırlayacağınız gibi Dengar, The Empire Strikes Back’te Darth Vader’ın Millenium Falcon’u bulması için kiraladığı ödül avcılarından birisiydi. Kendisiyle Return of the Jedi’da Jabba’nın sarayında da karşılaşmıştık.

Star Wars filmlerinde geri planda kalmış olsa da, Dengar tüm Star Wars külliyatı düşünüldüğünde önemli bir yere sahip. Kendisi çeşitli kitaplarda, çizgi romanlarda ve farklı yapımlarda karşımıza çıkmış bir karakter.

Dengar’ın Mandalorian’da karşımıza çıkması ilgi çekici ve bir o kadar da mantıklı bir adım olabilir. Din Djarin (Mando) ödül avcıları dünyasına bulaşmış bir isim olduğu kadar, yolu birçok kez acımasız karakterlerle kesişmiş de bir kahraman. Bu anlamda Dengar pekâlâ Moff Gideon tarafından Mando’yu bulması için kiralanmış olabilir. Ya da Mando ve Dengar ikili olarak hareket etmeye başlayabilir.

the mandalorian dengar

Dengar, The Mandalorian 3. Sezon ile Karşımıza Gelebilir

Simon Pegg’in Dengar rolünden bahsederken sözü Katee Sackhoff’a getirmesi akıllıca bir hamle. The Clone Wars serisinde Bo-Katan Kryze’ı oynayan ve Battlestar Galactica’daki Starbuck rolü ile hafızamıza kazınan Sackhoff, Bo-Katan rolünü The Mandalorian’a taşımaya hazırlanıyor.

- Reklam -

Simon Pegg Star Wars filmlerine o kadar uzak bir isim değil. Kendisi The Force Awakens’ta Jakku’daki hurda tüccarı Unkar Plutt olarak karşımıza çıkmıştı. Ancak oynayacağı karakter en erken The Mandalorian 3. Sezon ile karşımıza çıkabilir. Sonuçta ikinci sezon çekimlerinin Koronavirüs yayılmadan hemen önce tamamlandığını biliyoruz. Eğer çekimler çok daha önce tamamlanmadıysa ve bir sürpiz olarak gözükmeyecekse 3. sezon öncesi görmemiz pek olası değil.

Yapımcı Dave Filoni’nin Star Wars evreninde farklı projelerde yer almış karakterleri kullanmayı sevdiği hesaba katılırsa, Simon Pegg’in olası bir Dengar rolü için bir şansı olduğunu söyleyebiliriz.

Siz Simon Pegg’i en azından The Mandalorian 3. sezon ile görmek ister misiniz? Dengar ismi sizi heyecanlandırıyor mu? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşmayı unutmayın.


* The Mandalorian 2. Sezonu Muhteşem Görsel Efektlerle Geliyor

Kaynak: cinemablend

Ufuk Yasin Yurtbil

Hikaye anlatıcısı, okur-yazar-inceler, sinemasever, birincilik ödüllü amatör bir öykü yazarı, hayatı dolu dolu yaşamaya hevesli, öğrenmeye aç bir ruh. Meslekten inşaat mühendisi, doğuştan hayalperest, bir tutam bilimkurgu/fantastik kurmaca.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Sisler İçindeki Lut- Hope Mirrlees

Sisler İçindeki Lut ile Unutulmuş Fantastik Klasikler Devam Ediyor

dune kum solucanları

Dune Filminde Göreceğimiz Kum Solucanları Bir Yılda Tasarlandı