in ,

The Mandalorian’ın Beklenen 3. Sezonundan İlk Fragman Yayınlandı

The Mandalorian 3. sezon fragmanı yayınlandı. Star Wars evreninin ilk live-action dizisi, maceralarına yeni bölümlerle devam edecek.

The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian 3. sezon fragmanı yayınlandı. Disney’in D23 Expo etkinliği kapsamında paylaşılan ilk görüntüler, Grogu ve Din Djarin’in daha fazla maceraya girdiğini gösteriyor.

Disney Plus’ın hizmete başlamasıyla ilk sezonu 2019’da yayınlanan ve Star Wars evreninin ilk live-action dizisi olan The Mandalorian, başlangıcından bu yana en sevilen yapımlardan biri haline geldi. Gösteride baş karakter olarak Pedro Pascal yer alıyor ve dizi boyunca Carl Weathers, Taika Waititi, Giancarlo Esposito, Emily Swallow, Ming-Na Wen, Bill Burr, Mark Hamill ve daha birçok isim yer aldı. Jon Favreau’nun yaratıcısı olduğu dizinin yapımcılığını Dave Filoni ve Kathleen Kennedy üstleniyor.

The Mandalorian 4. sezon

- Reklam -

Son olarak The Mandalorian’ın spin-off’u olarak ortaya çıkan The Book of Boba Fett dizisinde görünen Mando ve Baby Yoda karakterlerinin 3. sezonda tekrar bir araya gelecekleri anlaşıldı. Koronavirüs pandemisi nedeniyle uzun süredir beklenen 3. sezonun bu sene yayınlanmayacağı ve 2023’te geleceği duyurulmuştu.

Sonunda beklenen yapımdan ilk fragman dijital ortamda yayınlandı. İlk görüntüler aslında San Diego Comic-Con etkinliğinde gösterilmiş ama dışarı yansıtılmamıştı. D23 Expo etkinliği ile resmi Star Wars hesaplarından da paylaşıldı. Hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk fragman, 2. sezondaki olayların yanı sıra The Book of Boba Fett’in ardından hayranların neler bekleyebileceğini gösterdi. Görüntüler, Din Djarin ve Grogu’nun yolculuğunun devamını ortaya koyuyor ve The Armorer’ın Mando’ya 2. sezonun sonunda miğferini çıkardığı için “Artık bir Mandaloryalı” olmadığını söylediği tekrar duyuluyor.

- Reklam -

Fragman ayrıca önceki sezonlarda yer alan diğer tanıdık yüzleri de gösteriyor. Son olarak Star Wars: The Rise of Skywalker’da ilk kez ortaya çıkan sevimli uzaylı karakteri Babu Frik’in de dizinin yeni sezonunda yer aldığı gözüküyor.

The Mandalorian 3. Sezon Fragmanı

D23 Expo etkinliğinde oyuncu kadrosu, yeni sezonu tanıtmak için sahneye çıktı. Oyunculardan Emily Swallow, Katee Sackhoff, Amy Sedaris, Giancarlo Esposito ve The Mandolorian’ın kendisi Pedro Pascal sahnede hazır bulundu.

The Mandalorian 3. sezon için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for autarch autarch dedi ki:
    1. sezonda Luke’un gözükmesinden sonra acaba dizi Mandalorianlıktan çıkıp farklı bir boyut mu kazanacak diye endişeleniyordum. Fragman endişelerimi giderdi, tertemiz aksiyonlu Mandalorianlı, Grogulu Star Wars izleyecekmişiz gibi duruyor.
  2. Avatar for Arcade Arcade dedi ki:

    Garip bir şekilde arada Groguya bakan tamirci teyzeyi görmek en çok mutlu eden şey oldu beni .Yani bilmiyorum kadın çok az gözüktü ama çok iyi bit karakter bence ya.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

burc halife gokdelen bilimkurgu dokunusu

Dünyanın En Yüksek Gökdeleni Burc Halife’ye Bilimkurgu Filmlerini Aratmayan Dev Halkalı Tasarım

Werewolf by Night

Marvel’ın Siyah Beyaz Retro Korku Yapımı “Werewolf by Night”tan İlk Fragman