in

Star Wars Dizisi “The Mandalorian” için 3. Sezon Çıkış Tarihi Belli Oldu

The Mandalorian 3. Sezon çıkış tarihi belli oldu. Star Wars evreninin popüler yapımı, 2023 yılında geri dönüyor.

The Mandalorian 3. Sezon Çıkış Tarihi
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian 3. Sezon ne zaman çıkıyor, sorusu uzun bir bekleyişin ardından cevaplandı. Lucasfilm tarafından yapılan resmi açıklamaya göre, Pedro Pascal’lı Yıldız Savaşları dizisi 2023 yılının ilk baharında yayında olacak.

Disney+ üzerinden yayınlanan ve ilk sezondan itibaren Yıldız Savaşları serisinin hayranları tarafından olumlu yorumlar alan The Mandalorian evrene farklı bir bakış açısı getirmeyi başarmıştı. Pedro Pascal’ın Din Djarin rolünü üstlendiği ve Grogu karakteri ile evrenin farklı köşelerinde yaşanan maceralar tanıdık yüzleri de ekranlara taşımıştı.

Jon Favreau ve Dave Filoni’nin yapımcılığını üstlendiği yapımın yeni sezon duyurusu ise ikinci sezonun bitişinden yaklaşık iki yıl sonra geldi. 2. sezon finali 2020’de yayınlanmış ve ilk planlanana göre 2021’de 3. sezonun izleyicilerle buluşması tasarlanmıştı. Ancak araya giren The Book of Boba Fett dizisi, planları değiştirdi.

- Reklam -

Brazil Comic Con etkinlikleri sırasında yapılan açıklama, Disney’in resmi hesaplarından da doğrulandı. Mandalorian ve Grogu’nun kokpitte birlikte yer aldığı görsel ile birlikte yapılan açıklama hayranları heyecanlandırmayı başardı.

The Mandalorian 3. Sezon Çıkış Tarihi Disney

Din Djarin ve Grogu ikilisi The Book of Boba Fett dizisinde görünse de yeni sezonda hayran favorisi kahramanların nasıl bir yol izleyeceği merak ediliyor. Sosyal medya üzerinden yapılan tahminler ise “dark saber” macerasının bu sezonda noktalanacağı yönünde. Ayrıca kronolojik sıralamada The Mandalorian 3. sezon The Book of Boba Fett sonrasında geçen olayları anlatacak.

The Mandalorian 3. Sezon için Geri Sayım Başladı

Geçen aylarda gerçekleşen Disney, D23 Expo etkinliğinde merakla beklenen The Mandalorian 3. sezon fragmanını da paylaşmıştı. Ancak dizinin ne zaman izleyicilerle buluşacağına dair herhangi bir bilgi verilmemişti. Resmi çıkış tarihinin de paylaşılması ile birlikte hayranların fazla beklemesi gerekmeyecek.

Öte yandan Jon Favreau ve Dave Filoni ikilisi Star Wars evreninde geçen yeni hikâyeleri anlatmaya devam ediyor. Filoni, Star Wars Rebels dizinin devamı niteliğinde olan Ahsoka yapımında yer alırken Favreau ise ünlü oyuncu Jude Law’ın kadrosunda yer aldığı Star Wars: Skeleton Crew yapımını ekrana hazırlıyor.

- Reklam -

The Mandalorian 3. Sezon Ne zaman

Son olarak The Mandalorian dizisinin sevilen kahramanı Grogu ise Studio Ghibli ve Lucasfilm ortaklığında hazırladığı 3 dakikalık Zen – Grogu and Dust Bunnies isimli kısa filmi ile Disney+ üzerinden hayranlarla buluştu.

The Mandalorian 3. sezon bölümleri 1 Mart 2023 tarihinde yayında olacak.

Siz The Mandalorian dizisinin yeni sezonu hakkında ne düşünüyorsunuz? Düşüncelerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Corto Maltese Dizisi - Frank Miller

Maceraperest Denizci “Corto Maltese”nin Hikâyeleri Frank Miller İmzasıyla Dizi Oluyor

Michael Gandolfini Daredevil: Born Again Dizisinde Yer Alacak

Michael Gandolfini “Daredevil: Born Again” Dizisine Katıldı