in

The Mandalorian’ın Yeni Sezonu Bu Sene Yayınlanmayacak

The Mandalorian 3. Sezon yayın tarihi için bir güncelleme paylaşıldı. Disney Plus’ın sevilen Star Wars yapımı 2023 yılına kaldı.

The Mandalorian 3. Sezon Yayın Tarihi Netleşti
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian 3. Sezon yayın tarihi için yeni bir güncelleme yapıldı. Disney Plus’ın ilk Star Wars yapımı bu sene izleyicilerle buluşmayacak.

Dizinin yeni bölümleri için yayınlanan ilk tarih 25 Aralık 2021 olarak paylaşılmıştı. Ancak Disney, belki de yoğun Yıldız Savaşları programı nedeniyle The Mandalorian’ın yeni sezonunu 2023’e bırakma kararı aldı.

Disney Plus’ın yayın hayatına başlaması ile çıkış dizisi olarak başlayan The Mandalorian, aynı zamanda Star Wars evreni için de bir milattı. Çünkü ilk defa live-action formatında bir dizi yapılıyordu. Tam da The Rise of Skywalker (Skywalker’ın Yükselişi) filminin vizyona girmesiyle aynı dönemlerde yayınlanan ilk sezon, Yıldız Savaşları’nın en sevilen işlerinden biri haline geldi. Öyle ki Disney+’ın 2019’daki lansman gününde çok kısa bir sürede 10 milyon aboneye ulaşmasına aracılık etti.

- Reklam -

Dizinin popülaritesi 2. sezon kararının da hızlı bir şekilde alınmasına yol açtı ve bir yıl sonra, Ekim 2020’de macerasına başladı. Henüz ikinci sezon yayınlanmadan önce, The Mandalorian’ın 3. sezon onayının verildiği ve geliştirilmekte olduğu da açıklandı. Kadrosuna Geleceğe Dönüş serisinin yıldızı Christopher Lloyd’un da katıldığı açıklanan 3. sezon çekimleri birkaç ay önce tamamlandı.

The Mandalorian 3. Sezon Yayın Tarihi Netleşti

The Mandalorian 3. Sezon Yayın Tarihi Netleşti

Aslında çok önceden açıklanan bir çıkış tarihi bulunuyordu. Fakat kısa bir süre önce gerçekleşen Yıldız Savaşları Kutlama Etkinliği (Star Wars Celebration Event) sırasında yayın tarihinin değiştiği ve bu yıl içerisinde yeni bir bölümün gelmeyeceği yeni bir poster ile belli oldu. Alınan erteleme kararının, bu yıl içerisinde çıkacak birçok Star Wars yapımı olmasından dolayı olduğu iddia ediliyor.

- Reklam -

The Mandalorian’ın 2. sezonu, hayranları birçok cevapsız soruyla baş başa bıraktı. Bunların en önemlisi, şovun Baby Yoda ya da diğer adıyla Grogu olmadan nasıl devam edeceğiydi. 2. sezonun finali, Din’in Grogu’yu Luke Skywalker ile yeniden birleştirme görevini tamamladığını ve onu gücün yollarını öğrenmeye götürdüğünü gösterdi. Bununla birlikte, The Book of Boba Fett dizisi sayesinde Grogu’nun bir Jedi olmak için eğitim almak yerine hayatını arkadaşıyla birlikte yaşamaya karar verdiğini ortaya çıkardı. Her ne kadar yayınlanan bölümler Boba Fett’in hikâye akışından uzaklaştığı için eleştirilse de, böylece Mando ve Grogu’nun The Mandalorian 3. sezon için dönüşünü de hazırlamış oldu.

Hayranlar, dizinin bir sonraki sezonu için Şubat 2023 tarihini beklemek zorunda kalacaklar. Yeni sezonun da, ilk iki sezonda olduğu gibi 8 bölümden oluşması bekleniyor.

Sizler The Mandalorian’ın 3. sezonundan neler bekliyorsunuz? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Den of Geek

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Elmakurdu23 Elmakurdu23 dedi ki:

    Çok doğru bir karar.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Willow Fragmanı: Lucasfilm'den Yeni Fantastik Dizi

Lucasfilm’in Yeni Fantastik Dizisi “Willow”dan İlk Fragman Yayınlandı

Star Wars: Skeleton Crew dizisi

Jon Watts’tan Star Wars Dizisi “Skeleton Crew” Geliyor: Başrolde Jude Law Var