in ,

Star Wars Dizisi “The Mandalorian” 3. Sezon ile Dönüyor: İşte Yeni Fragman

The Mandalorian 3. sezon ile dönüş hazırlığında. Disney+’ın ilk orijinal işinden yeni bir fragman yayınlandı. Star Wars maceraları devam edecek.

The Mandalorian 3. Sezon Yeni Fragmanı
- Reklam -

The Mandalorian 3. sezon için yeni bir fragman yayınlandı. Star Wars evreni genişlemeye devam ediyor.

Jon Favreau ve Dave Filoni imzalı The Mandalorian dizisi, 2019 yılında yayına giren Disney+’ın ilk orijinal içeriği olmuştu. Yıldız Savaşları hayranlarının bağrına bastığı yapım, kısa sürede geniş bir kitleye ulaşmış ve IMDb’de 8.7 gibi iyi bir puan ortalaması tutturmuştu.

Game of Thrones ve The Last of Us’ın yıldızı Pedro Pascal’ın Mandalorian rolünde yer aldığı dizi, 14 defa Primetime Emmy kazanmayı da bilmişti. “Bebek Yoda” ikonikleşirken dizi için “Yıldız Savaşları’nın aradığı kan” yorumları yapılmıştı.

- Reklam -

Şimdi ise The Mandalorian 3. sezon ile geri dönmeye hazırlanıyor. Önümüzdeki bahar mevsiminde izleyicilerin karşısına çıkacak Star Wars yapımı için bekleyiş sürüyor.

Lucasfilm, NFL’s Wild Card Game etkinliği sırasında yapıma dair yepyeni bir fragman yayınladı.

The Mandalorian 3. Sezon Yeni Fragmanı Yayınlandı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Mandalorian Din Djarin (Pedro Pascal/Brendan Wayne) ve yoldaşı Grogu, yeni maceralarla galaksinin uzak diyarlarını keşfetmeye devam ediyor.

Eylül ayında yayınlanan ilk fragmanla ortak sahneler taşıyan yeni tanıtım, ikilinin Mandalore gezegenine doğru yola çıkacağının ipuçlarını veriyor. Fragmanda ayrıca Din’in Kaptan Carson Teva’dan ürkütücü bir uyarı aldığını da gözler önüne seriyor.

The Mandalorian 3. Sezon Yeni Fragmanı - Disney

Dizinin 3. sezonda daha epik mücadelelerin yer alacağı biliniyor. Bu zamana dek daha kişisel hikâyeleri takip eden yapım, şimdi büyük bir iç savaşın da eşiğinde olacak.

- Reklam -

Dizide Moff Gideon karakterini canlandıran Giancarlo Esposito, verdiği bir demeçte “her bölümün yeni bir film etkisi yaratacağını, dizinin görsel ve ses tasarımı açısından büyüleyici olacağını” kaydetmişti.

Dizi ilk sezonunda hikâye evrenini inşa ederken 2. sezonda Bo-Katan, Boba Fett, Ahsoka Tano ve Luke Skywalker gibi bilindik Yıldız Savaşları karakterlerini ekrana taşımıştı.

Dizinin 3. sezonunda nasıl bir hikâyenin işleneceğini ise zaman gösterecek. Öte yandan Geleceğe Dönüş serisinin yıldızı Christoper Lloyd’un da gelecek sezon yapımda yer alacağı gelen bilgiler arasında.

Christopher Lloyd, The Mandalorian 3. Sezon

The Mandalorian 3. sezon bölümleri 1 Mart 2023 tarihi itibarıyla Disney+ kütüphanesindeki yerini almaya başlayacak.

The Mandalorian 3. sezon için yayınlanan yeni fragmanı nasıl buldunuz? Sezona dair teorileriniz var mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir, bizleri Google News üzerinden de takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Netflix Abonelik Ücretleri 2023 Zam

Netflix’e Yeni Zam Haberi: Dijital Yayın Platformu, 10 Ayda 3. Defa Zamlandı

Attack on Titan Final Season Part 3 Fragmanı ve Yayın Tarihi

Attack on Titan Finalinin Detayları Belli Oldu ve Yayın Tarihi Ortaya Çıktı