in

Jon Favreau Duyurdu: The Mandalorian’ın 4. Sezon Çalışmaları Şimdiden Başladı

The Mandalorian’ın 4. sezon çalışmaları başladı. Jon Favreau, sevilen Star Wars dizisinin 3. sezonu gelmeden yeni bölümler için hazırlıklara başladıklarını duyurdu.

The Mandalorian 4. sezon
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian 4. sezon çalışmaları başladı. Disney Plus’ta yayınlanan Star Wars dizisinin yaratıcı ismi olan Jon Favreau müjdeli haberi verdi.

The Mandalorian’ın 2019’daki ilk çıkışıyla elde ettiği büyük başarı, dizinin iyi karşılanan 2. sezonu, merakla beklenen 3. sezonun hızla onaylanmasına yol açtı. Favreau’nun yanı sıra baş yapımcı ortağı Dave Filoni’nin Mandalorian evrenini genişletmeye devam etmesine neden oldu ve böylece The Book of Boba Fett ve Ahsoka gibi spin-off yapımları da ortaya çıktı.

Pedro Pascal tarafından canlandırılan Din Djarin’in hikâyesi, yolculuğu daha büyük Star Wars evrenine doğru genişlemeye devam ettikçe izleyiciler için giderek daha çekici hâle geldi. İlk iki sezon Mando’nun Grogu (Baby Yoda) ile farklı gezegenlere yaptığı yolculuklar ve maceralar ele alındı. İkinci sezonun sonunda Din Djarin Grogu’yu Jedi eğitimi alması için Luke Skywalker’a emanet etti. The Book of Boba Fett’te ise sevilen iki karakter tekrar bir araya geldi.

- Reklam -

Son olarak yayın tarihi Şubat 2023’e çekilen The Mandalorian’ın 3. sezonunun, daha fazla aksiyon ve sürprizle 2. sezondan bile daha büyük olması bekleniyor. Bu da şüphesiz Din’in hikâyesini daha da etkili, duygusal ve kapsamlı hâle getirecek.

The Mandalorian 4. Sezon için Senaryo Çalışmaları Başladı

The Mandalorian 4. Sezon

Şimdiyse dizinin yaratıcısı Jon Favreau, Mando’nun hikâyesinin 3. sezonla bitmeyeceğini doğruladı. Yapımcı isim, Yıldız Savaşları Kutlaması (Star Wars Celebration) etkinliği sırasında Cinema Blend ile konuştu ve sinema filmine kıyasla dizi özelinde çalışmanın olumlu yönlerinden bahsetti.

Favreau, Din’in hikâyesini belirli bir zaman aralığında aceleye getirmek zorunda kalmamanın ve bunun yerine ona birden fazla bölüm ekleme özgürlüğüne sahip olmanın avantajlarından bahsetti ve ardından hayranları mutlu edecek haberi verdi. Yönetmen, Filoni’nin yaklaşmakta olan Ahsoka dizisinin de şu anda üzerinde çalıştığı 4. sezon bölümleri için oldukça kapsayıcı olduğunu dile getirdi.

- Reklam -

“Televizyon için yaptığımız işleri 1.5 veya 2 saat gibi kısa bir süreliğine indirgeyip aceleye getirmek zorunda olmadığımız için çok şanslıyız. Hikâyeleri yavaş yavaş anlatabiliyoruz. Şimdi Dave Filoni’nin üzerinde Ahsoka dizisi, The Mandalorian 4. Sezon için yazdığım senaryo hakkında oldukça bilgilendirici bir içerik sunuyor. Nasıl desem, daha kesin oluyor.”

Disney+ tarafından henüz resmi bir açıklama gelmemiş olsa bile, Favreau’nun açıklamaları ile dizinin en az iki sezon daha hayranlarla birlikte olacağı söylenebilir.

The Mandalorian’ın 4. sezon onayı alması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Cinema Blend

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

david harbour akıl sağlığı stranger things 4

Stranger Things’ten David Harbour Gençliğindeki Zor Anlarını Anlattı: “Akıl Hastalığı Yoksulluğun Doğal Bir Sonucu”

Covid-19 karantina film izleme

Covid Karantinasında 1.000’den Fazla Film İzledi: “Uzak Bir Galakside ya da Denizler Altında Saatler Geçirmek Gibi”