in ,

The Mandalorian Filmi Olasılıklar Dahilinde

The Mandalorian filmi gelebilir. Dizinin başındaki isim Jon Favreau ile başrol oyuncusu Pedro Pascal, yapımın sinema filmi olma olasılığı hakkında konuştu.

The Mandalorian Filmi
- Reklam -
- Reklam -

Sadece son dört yıl içerisinde beş adet Star Wars filminin gösterme girmesinin ardından, seri için işler şimdilik yavaşlamış gözüküyor. Yakın zamanda beyaz perdeye gelecek yeni bir film yok ve Obi-Wan ve Cassian Andor dizilerinin prodüksiyonları da henüz başlamamış durumda. Neyse ki hayranlar Disney+’ta gelecek ay yayınlanacak The Mandalorian 2. sezon için heyecanlı bir bekleyiş içerisindeler. Şimdi de yapımın sorumlu ismi Jon Favreau ile başrolde oynayan Pedro Pascal, serinin geleceği ve olası The Mandalorian filmi hakkında konuştu.

Pascal, Variety’ye verdiği röportajda The Mandalorian’ın çarpıcı görselliğinin sinemada da harika görüneceğini söyledi. Ancak yine de diziyi bu kadar iyi yapan şeyi değiştirirken, temkinli davranılması gerektiğini de ifade etti.
“Dizinin o kadar güzel olduğunu düşünüyorum ki, bunun büyük ekran deneyimini görmeyi de çok isterim. Ama bir televizyon işi olarak o kadar iyi çalışıyor gibi görünüyor ki, bunun herhangi bir değişiklikle bozulmasını isteyeceğimden de emin değilim, anlıyor musunuz? Demek istediğim, kesinlikle zorluğun aşılabileceğini biliyorum. Bu insanların deneyimi oldukça fazla. Eğer bunu yapabilecek biri varsa, o da bu ekipten birileridir!”

Jon Favreau
Jon Favreau

The Mandalorian 3. Sezon Çekimleri 2020 Bitmeden Başlayabilir

Dizinin sorumlu ismi olan Jon Favreau da, medya dünyasının artık çok değiştiğini ve eskisi gibi olmadığını belirtti. Favreau’ya göre artık bir sinema filmi ve dizi bölümleri arasında o kadar büyük bir fark kalmadı.
“İki sektör arasındaki çizgi oldukça bulanık. Eskiden sadece sinemada görebileceğiniz şeyleri artık dizilerde de görüyorsunuz ve bence tersi de olabilir. Bir film fikrine kesinlikle açığız. Hikâyenin bizi nereye götürdüğünü ve bu esnekliğe sahip olduğumuzu görmekten heyecan duyuyoruz. Çünkü artık kural kitabı yok.”
Favreau ayrıca The Mandalorian 3. sezon için de konuştu ve 2020 bitmeden çekimlere başlamak istediğini açıkladı. Şu an için “İlerleyebileceğimiz varsayımı altında çalışıyoruz,” diyen yönetmen, teknolojinin getirdiği yeniliklerle birlikte dijital çalışmalar ile işlerin devam edebileceğini de belirtti.

- Reklam -

The Mandalorian Filmi

The Mandalorian 2. sezonu, 30 Ekim 2020’de Disney+ kütüphanesine eklenecek. Dizi bölümleri haftalık olarak yayınlanacak.

The Mandalorian filmi görmek ister misiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden paylaşabilirsiniz.

- Reklam -

* Yeni Mad Max Filminde Anya Taylor-Joy, Chris Hemsworth ve Yahya Abdul-Mateen II Yer Alacak

Kaynak: Game Spot

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

4 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for SJack SJack dedi ki:

    Dizi sağlam adımlar atarak devam ediyorken filme gerek yok diye düşünüyorum. Umarım yapmazlar.

  2. Avatar for Dvne Dvne dedi ki:

    Mandalorian köklerini anlatacak bir filme varım. Zaten elinde Mandalorian iç savaşı gibi bir konu varken, neden bunu büyük ekrana taşımazsın ki?

    Star Wars genelinde özgün ve değerli bulduğum tek şey, Knights of the Old Republic oyunları. Gerisinin gözümde bestseller genç yetişkin kitaplarından bir farkı yok. Bu berbat oldukları anlamına gelmiyor ama işte…

  3. Avatar for Batuhan Batuhan dedi ki:

    Son 2 star wars filmine gitmedim bile ama bu dizinin filmi çıkarsa spoiler yememek için fragmanı bile izlemeden giderim o derece.

  4. Avatar for magicalbronze magicalbronze dedi ki:

    Buna ben de varım. Yapılacaksa böyle bir şey yapılmalı.

    Diziyi filme bağlama ya da dizideki karakterlerden ayrı film çıkartma gibi bir işe kalkışılırsa, heyecanla beklenir ama sonuç istenilen etkiyi vermez diye düşünüyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Gal Gadot Snow White Kötü Kalpli Kraliçe Pamuk Prenses

Cleopatra Filminde Gal Gadot’un Başrol Olmasıyla “Kültürel Beyazlatma” Tartışmaları Alevlendi

çizgi roman yarışma

Yarışma: Çocukluk Çizgi Roman Anınızı Yazın, Çizgi Roman Seti Kazanın