in

The Mandalorian Dizisinde Moff Gideon’un Bebek Yoda Planı

The Mandalorian dizisinde Moff Gideon’u canlandıran Giancarlo Esposito, karakterin Bebek Yoda’yı ele geçirmek için bu denli uğraşma sebebinin ne olabileceğini söyledi.

moff gideon baby yoda the mandalorian
- Reklam -
- Reklam -

The Mandalorian dizisinde Moff Gideon karakterini canlandıran Giancarlo Esposito, Gideon’un Bebek Yoda’yı ele geçirmek için bu denli uğraşma sebebinin ne olabileceğini söyledi.

Giancarlo Esposito’ya göre Moff Gideon’un Bebek Yoda ile ilgili planlarının olduğu aşikâr. Karakteri sadece son iki bölümde izlemiş olsak da, kötücül tavırları ve karşısındakiler hakkında sahip olduğu bilgiler Gideon’un zorlu bir düşman olacağını ortaya koydu. Dizinin son bölümünde ise Gideon’un Darksaber’a sahip olduğunu gördük ki bu da karakteri daha gizemli bir hale getirdi.

Daha önce Breaking Bad ve Better Call Saul’da Gustova Fring’i canlandıran Esposito, kötü karakterleri canlandırmaya alışkın diyebiliriz. Komedi yapımlarında da yer almış olsa da hayranlar Esposito’nun kötü karakter olmaya uygun olduğu konusunda hemfikir.

- Reklam -

the mandolorian moff gideon

IGN’ye konuşan Esposito, bu karakterin yerinde olan bir kişinin Bebek Yoda gibi güçlü bir varlığın olduğunu öğrenirse nasıl hissedeceğini anlattı ve şunları ekledi:
“Eğer bir konuda gelişmiş ve ileri düzeyde birisi varsa, siz bu kişinin en iyi arkadaşı olmak istersiniz ya da sahip olduğu şeylere el koyarak herkesi nasıl daha iyiye dönüştüreceğinizi anlamak için uğraşırsınız. Evreni bir araya getirmeye çalışan bu Moff lideri de kontrolünü ve gücünü buradan alıyor.”

Moff Gideon’un Planını Yeni Sezonda Göreceğiz

Hatırlarsanız dizinin üçüncü bölümünde Mando, Bebek Yoda’yı Werner Herzog’un İmparatorluk askerlerinin elinden kurtarmıştı. Bu sırada Bebek Yoda’nın tıbbi bir taramanın yapıldığı bir masaya bağlı olduğunu gördük. Muhtemelen burada Bebek Yoda’nın güçlerini almaya çalışıyorlardı. Moff Gideon bu güçleri kendisi için mi istiyor yoksa İmparatorluktan geriye kalanlara mı aktarmayı planlıyor sonraki sezonlarda izleyeceğiz.

- Reklam -

the mandalorian 2 sezon star wary baby yoda

Bebek Yoda’nın büyüleyici tasarımı ile ilgili de konuşan Esposito şunları söyledi:
“O gözlere ve minicik vücuda bakmak kalbimi eritiyor. Böyle bir karakteri nasıl sevmezsiniz ki? Moff Gideon olarak bile Bebek Yoda’nın yanında çok fazla duramıyor ve bakamıyorum çünkü bu çocuk insanı büyüler.”
Gideon’un bile hayran kalmadan Bebek Yoda’ya bakamaması, tekrar karşılaştıklarında Gideon’un belki de Bebek Yoda’ya korkunç şeyler yapmayacağının göstergesi olabilir.

Konu hakkında siz ne düşünüyorsunuz? Sizler de Bebek Yoda’nın görünüşü hakkında oyuncuyla aynı fikirde misiniz? Yorum ve görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.


* The Mandalorian 1. Sezon İncelemesi: Star Wars’un Köklerine Dönüyoruz

* The Mandalorian 2. Sezonu Skywalker Efsanesinden Karakterlerle Geliyor

Kaynak: Screen Rant

Melin Arda

1990 doğumluyum ve İstanbul Üniversitesi İngiliz Dili ve Edebiyatı mezunuyum.Mitoloji başta olmak üzere edebiyat, müzik ve yabancı diller ile ilgileniyorum. Çeviri yapmak ve dizi/film seyretmek bu alanları bir araya getirdiği için oldukça keyifli geliyor. Bunları yaparak ve seyahat ederek farklı hayatları ve bakış açılarını görmeyi seviyorum.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for LordKratos LordKratos dedi ki:

    Harbiden çok tatlı ya :smile:

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Peri: Ağzı Olmayan Kız

Peri: Ağzı Olmayan Kız Filmi Ertelendi, Karara Tepki Büyüyor

Alice Harikalar Diyarında - Lewis Caroll Tam

Alice Harikalar Diyarında İlk Defa Tam Metin