in

The Marvelous Mrs. Maisel 5. Sezon ile Final Yapacak

The Marvelous Mrs. Maisel 5. sezon onayı aldı. Emmy ödüllü Amazon Prime dizisi, sıradaki sezonu ile final yaparak hikâyesini noktalayacak.

Marvelous Mrs. Maisel 5 sezon final amazon prime
- Reklam -
- Reklam -

The Marvelous Mrs. Maisel 5. sezon için onay aldı. Amazon Prime dizisi gelecek sezon final yaparak macerasını sonlandıracak.

Muhteşem Bayan Maisel 4. sezon bölümleri 18 Şubat 2022 tarihinde yayına başlayacak. Hayranlar yeni sezon için geri sayarken Amazon dizinin final sezonu için de resmi siparişi verdi. Böylece 5. sezon ile Bayan Maisel’ın macerası sona erecek.

Gilmore Girls ile tanınan Amy Sherman-Palladino’nun yaratıcı koltuğunda oturduğu dizi, izleyiciyi 1950’li yılların stand-up dünyasına davet ediyor. Bir ev kadınının komedyen olma yolculuğunu işleyen dizi, 20 defa Primetime Emmys kazanarak ardında görkemli bir miras bırakmayı şimdiden garantiledi gibi.

- Reklam -

10 bölümden oluşan ilk sezonu 2017’de yayınlanmaya başlayan dizi, sonrasında maceraya 8’er bölümlük sezonlarla devam etti. Rachel Brosnahan’ın başrolünde yer aldığı dizinin kadrosunda Alex Borstein, Michael Zegen, Marin Hinkle, Tony Shalhoub ve Matilda Szydagis gibi oyuncular bulunuyor.

Marvelous Mrs. Maisel 5 sezon final

1960’lı yıllarda geçecek 4. sezon bölümlerinde Miriam Maisel, paramparça olduktan sonra kariyerini yeniden inşa etmeye çabalıyor. Yapımın 4. sezon bölümleri Kovid-19 kısıtlamaları nedeniyle yalnızca belli başlı bölgelerde çekilebildi.

The Marvelous Mrs. Maisel 5. Sezon ile Hikâye Sona Erecek

Dizinin 4. sezonu ikişer bölüm hâlinde cuma günleri yayınlanacak ve toplamda 4 hafta sürecek. Yeni sezonun ilk bölümlerine saatler kala, Amazon final sezonunu onaylayarak hayranları sevindirdi.

Amazon Studios’un başkanı Jennifer Salke yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“Onlarca ödül, Maisel’ın mirasını birçok yönden pekiştiriyor. Ancak daha kalıcı ve dokunaklı olan şey Amy’nin yarattığı karakterler. Onun ve Dan’in hayata geçirdiği neşeli, parlak, benzersiz dünya.

- Reklam -

“Bu dizi Prime Video için çok şey ifade ediyor ve başarısının etkileri final sezonundan çok sonra bile hissedilecek. Hayranlarımızın ve dünya çapındaki Prime Video izleyicilerinin bu çığır acıcı ve unutulmaz dizinin zirvesine ulaşırken her anın tadını çıkarmasını sabırsızlıkla bekliyorum.”

The Marvelous Mrs. Maisel 5. sezon prodüksiyonu şu sıralar New York’ta devam ediyor.

Marvelous Mrs. Maisel 5 sezon final amazon

2020 yılında yapılan bir Soru – Cevap etkinliğinde dizinin yaratıcısı Amy Sherman-Palladino, diziyi hangi noktada bitirmek istediklerini çok iyi bildiklerinin altını çizmişti. Görünüşe göre dizi o noktaya doğru yavaş yavaş ulaşmaya başladı.

Siz dizinin gelecek sezon sona erecek olması hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: TV Line

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

ilk yüzüklerin efendisi filmi yorumları

İlk Yüzüklerin Efendisi Filmi Vizyona Girdiğinde İnternette Yapılan Bazı Öfke Dolu Yorumlar Yeniden Gündeme Geldi

Baby Shark Film Oluyor

YouTube’da 10 Milyar İzlenmeyle Rekor Kıran “Baby Shark” Videosu Film Olmaya Hazırlanıyor