in

New York, 14 Nisan’ı “The Marvelous Mrs. Maisel” Günü İlan Etti

New York Belediye Başkanı, 14 Nisan’ın The Marvelous Mrs. Maisel Günü ilan edildiğini açıkladı. Yapımın final sezonu Prime Video’da yayına girdi.

The Marvelous Mrs. Maisel Günü New York
- Reklam -
- Reklam -

14 Nisan New York’ta The Marvelous Mrs. Maisel Günü olarak kutlanacak. Amazon’un Prime Video dizisinde final sezonu yayınlanmaya başladı.

New York Belediye Başkanı Eric Adams, 14 Nisan gününün The Marvelous Mrs. Maisel Günü olarak ilan edildiğini açıkladı. Adams bu özel günün dizinin başarı hikâyesi ve New York’un olumlu bir şekilde ele alınması nedeniyle hak edildiğini söylüyor.

Dizinin süresi boyunca 344 dansçı, 580 müzisyen, 981 günlük oyuncu ve 35.619 figüran olmak üzere toplamda 37.000’den fazla oyuncu ve zanaatkâr çalıştırıldı. Mrs. Maisel, New York’u set olarak kullanarak beş ilçe boyunca, özellikle Manhattan ve Brooklyn’de olmak üzere 366’dan fazla mekânda çekimler gerçekleştirdi.

- Reklam -

New York The Marvelous Mrs. Maisel Günü

The Marvelous Mrs. Maisel Dizisi New York için Özel Bir Anlam Taşıyor

Belediye Başkanı Eric Adams, şehrin film ve televizyon endüstrisinin yerel işletmeler için ekonomik faaliyet yaratma ve iş imkanı sağlama konusunda ne kadar etkili olduğunu vurgulayarak şunları söyledi:

“Bu sektör, 185.000’den fazla iş ve toplamda 82 milyar dolardan fazla ekonomik değer üretiyor ve Prime Video gibi şirketlerle çalışarak New York’un, onların üretim ihtiyaçlarına uygun bir şekilde kullanılmasını sağlamaya devam edeceğiz.”

Eleştirmenlerden olumlu notlar alan dizinin son sezonu Prime Video üzerinden izleyicileri ile buluşmaya başladı. Rachel Brosnahan tarafından canlandırılan Midge Maisel’ın yolculuğu için final kararı alınması hayranları üzse de stüdyo, karaktere mümkün olan en güzel şekilde veda etmek için birçok etkinlik düzenleniyor.

- Reklam -

The Marvelous Mrs. Maisel Günü New York Şehri

Hikâye ilerledikçe Midge, kadın olduğu için orada olmaması istenen bir sektörde yolunu bulmak zorunda kalmıştı. Alex Borstein’in hayat verdiği Susie karakteri sayesinde ailesinden kariyerini gizli tutarak küçük bir tur gösteri yapmıştı. Fakat Midge’ın yeteneği gizli tutulamayacak kadar iyiydi ve kendisini stand-up komedyenliğinde hiç olmadığı kadar yükseltmişti.

Midge’in doğal bir komedi yeteneğine sahip olduğunu fark edeli neredeyse beş yıl geçti ve şimdi, hak ettiği başarılı hayata kavuşması için her şey yerli yerine oturuyor. Dizinin finali, Prime Video’da 26 Mayıs’ta yayınlanacak ve hayallerini takip etmekle ilgili bu ilham verici hikâyeyi sonlandıracak.

The Marvelous Mrs. Maisel dizisi hakkında sizin görüşleriniz neler? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşabilir ve bizi Google News üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Okyanusun Kızı - Rick Riordan

“Percy Jackson” Serisinin Yazarı Rick Riordan’ın Yeni Kitabı “Okyanusun Kızı” Türkçede

Super Mario Bros. Movie Gişe

Yeni “Süper Mario” Filmi Gişede Rekor Kırdı: Tüm Zamanların En Çok Hasılat Elde Eden Oyun Uyarlaması