in

Netflix’in, Rekorlar Kitabına Giren Korku Dizisi “The Midnight Club” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

The Midnight Club 2. Sezon için iptal kararı çıktı. Mike Flanagan imzası taşıyan Netflix korku dizisi, ilk sezonun ardından ekranlara veda etti.

The Midnight Club 2 Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

The Midnight Club 2. Sezon iptal edildi. Son dönemin yükselişteki yönetmenlerinden Mike Flanagan’ın yaratıcılığını üstlendiği korku yapımı, Guiness Rekorlar Kitabı’na da girmişti.

Stephen King uyarlamaları Gerald’s Game ve Doctor Sleep ile adından söz ettiren, ardından Netflix’teki The Haunting of Hill, The Haunting of Bly Manor ve Midnight Mass dizilerine imza atan Mike Flanagan; son olarak The Midnight Club ile yeni bir korku yapımına imza atmıştı.

Yaratıcı koltuğunda Flanagan’a Leah Fong’un eşlik ettiği dizi, Amerikalı yazar Christopher Pike’ın aynı adlı genç yetişkin romanında ekrana taşınmıştı.

- Reklam -

7 Ekim 2022’de toplamda 10 bölümden oluşan ilk sezonuyla yayına giren dizi, ölümcül hastalıklarla savaşanları misafir eden tuhaf bir bakım evinde yaşanan ilginçlikleri ve buradaki gençlerin birbirlerine anlattıkları korku hikâyelerini takip ediyor.

The Midnight Club 2. Sezon için Yenilenmeyecek: Netflix ve Mike Flanagan Ortaklığı Bitiyor

Netflix, The Midnight Club 2. sezon için yeşil ışık yakmadı. Platform, korku gerilim dizisinin fişini çekti.

Hem olumlu hem de olumsuz eleştiriler alan dizi, Netflix’in Top 10 listesinde yalnızca üç hafta boyunca kalabildi. Yapım, ilk haftasında 18,8 milyon saat izlenerek 4. sırada yer aldı. İkinci hafta 49,9 milyon saatle 3. sıraya yükseldi. Üçüncü haftasında ise 5. sıraya gerileyen dizi, dördüncü haftasında listeden tamamen düştü. The Watcher, Dahmer, Guillermo del Toro’s Cabinet of Curiosities, From Scratch ve Big Mouth gibi yapımlar The Midnight Club’ın önüne geçti.

The Midnight Club 2 Sezon İptal Netflix

Haber, Mike Flanagan’ın ortağı olduğu yapım şirketi Intrepid Pictures’ın Netflix ile tamamlanan anlaşmasının ardından Amazon Studios’a geçeceklerinin duyurulmasından hemen sonra geldi.

- Reklam -

Edgar Allan Poe uyarlaması The Fall of the House of Usher dizisi, büyük ihtimalle Flanagan’ın Netflix’teki son işi olacak.

Flanagan, daha önce verdiği bir röportajında The Midnight Club’ın daha önce yaptığı hiçbir işe benzemediğini söylemişti. Ünlü yönetmen ayrıca, dizinin “devam edebilecek şekilde tasarlandığını” da vurgulamıştı.

The Midnight Club Guiness rekoru

Oyuncu kadrosunda Iman Benson, Igby Rigney, Ruth Codd, Annarah Cymone, Chris Sumpter, Adia, Aya Furukawa, Sauriyan Sapkota, Matt Biedel, Samantha Sloyan ve Zach Gilford’un yer aldığı dizinin başka bir platformda yoluna devam edip etmeyeceği ise şimdilik bilinmiyor.

The Midnight Club 2. sezon iptali hakkında sizin görüşleriniz neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilir, Google Haberler üzerinden bizleri daha yakından takip edebilirsiniz.

Kaynak: The Wrap

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Guardians of the Galaxy Vol. 3 fragmanı

Guardians of the Galaxy Vol. 3 Filminden İlk Fragman: Ekip Son Kez Toplanıyor

Transformers: Rise of the Beasts fragmanı

Beast Wars’lu Yeni Transformes Filmi “Rise of the Beasts”ten İlk Fragman