in ,

The Haunting of Hill House Yapımcısının Yeni Netflix Dizisi “The Midnight Club”tan İlk Fragman

The Midnight Club fragmanı yayınlandı. Netflix, The Haunting of Hill House yapımcısı Mike Flanagan ile yeni projeler üretmeye devam ediyor.

The Midnight Club Fragmanı: Yeni Netflix Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Midnight Club fragmanı yayınlandı. The Haunting of Hill House yapımcısı Mike Flanagan ve Netflix arasındaki ortaklık, yeni yapımlarla genişliyor.

Christopher Pike’ın aynı adlı genç yetişkin romanlarından uyarlanan dizi, Rotterdam House’ta yaşayan ve her gece yarısı bir araya gelerek birbirlerine korkunç hikâyeler anlatan ölümcül hastalığa yakalanmış bir grup gence odaklanıyor. Çocuklar, ilk ölen kişinin mezarın ötesinden diğerlerine ulaşacağına dair bir anlaşma yapıyorlar. Ancak aralarından biri öldüğünde, bakımevinin çevresinde bir dizi korkunç olay meydana gelmeye başlıyor. Onlar da, bunu arkadaşlarının mı yoksa daha uğursuz bir şeyin mi yaptığını bulmaya çalışıyorlar.

The Midnight Club’ın oyuncu kadrosunda Iman Benson, Adia, Igby Rigney, Ruth Codd, Aya Furukawa, Annarah Cymone, William Chris Sumpter, Sauriyan Sapkota ve ​​hastaneyi yöneten doktor rolünde Heather Langenkamp gibi isimler yer alıyor. Ayrıca The Midnight Mass (Gece Yarısı Ayini) yıldızları Zach Gilford ve Samantha Sloyan açıklanmayan rollerde yer alıyor. The Haunting of Hill House’un yaratıcısı Mike Flanagan, yeni Netflix dizisinin başında yer alıyor ve aynı zamanda maceranın ilk iki bölümünü de yönetiyor. Yönetmen ekibinin geri kalan isimleri arasında Axelle Carolyn, Emmanuel Osei-Kuffour, Michael Fimognari, Morgan Beggs ve Viet Nguyen bulunuyor.

- Reklam -

Çekimleri geçen yılın mart ayında başlayan ve Eylül 2021’de tamamlanan diziyle ilgili olarak Netflix’in Geeked Weekend etkinlikleri kapsamında ilk tanıtım fragmanı sonunda yayınlandı. Hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz.

The Midnight Club Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Geçmiştekilere.
Gelecektekilere.
Şu anki bize.
Ve ötedekilere.
Görünenlere veya görünmeyenlere.
Buradakilere.
Burada olmayanlara.

Geçmişi gizemlerle dolu bir malikânede, Gece Yarısı Kulübü’nün 8 üyesi her gece yarısı buluşup birbirlerine korkunç hikâyeler anlatır ve öteki dünyadan doğaüstü işaretler arar.

Yayınlanan ilk fragman, hasta çocukları canlandıran genç oyuncu kadrosunu tanıtıyor ve Mike Flanagan’ın yeni Netflix dizisinin tonuna dair ilk bakış sunuyor. Fragman, dizinin nasıl bir akışla ilerleyeceği konusunda henüz detaylı bilgiler sunmasa da, Flanagan’ın yeni korku serisinin merkezindeki genç oyuncu kadrosuna güzel bir giriş sağlıyor.

- Reklam -

Yeni dizi, 7 Ekim 2022 tarihinde Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Midnight Club Fragmanı: Yeni Netflix Dizisi

Mike Flanagan bir yandan Edgar Allan Poe’nun farklı öykülerinden uyarlanacak The Fall of the House of Usher yapımının da Netflix dizisi olması için çalışmalara devam ediyor.

The Midnight Club’ın yayınlanan ilk fragmanını sizler nasıl buldunuz? Kitabını okumuş muydunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

yeni hunger games filmi The Ballad of Songbirds and Snakes tanıtım

Açlık Oyunları’nın Öncesini Anlatan Filmden İlk Tanıtım Videosu Yayınlandı

Antarktika kıtası saklı kalmış yaşam alanı

Antarktika’da Buzların Altında Saklı Kalmış Bir ‘Yaşam Alanı’ Keşfedildi: “Karides Benzeri Canlılar Yaşıyor”