in ,

The Haunting Serisinin Yaratıcısı Mike Flanagan’ın Yeni Korku Dizisi “The Midnight Club”tan Fragman

The Midnight Club dizisinden yeni bir fragman yayınlandı. Korku yapımlarıyla adından söz ettiren Mike Flanagan, yeni bir Netflix projesiyle geri dönüyor.

The Midnight Club yeni fragman
- Reklam -
- Reklam -

The Midnight Club dizisi için yeni bir fragman yayınlandı. Netflix’te The Haunting of Hill House ve The Haunting of Bly Manor yapımlarıyla geniş bir kitleye ulaşan Mike Flanagan, sıradaki korku projesi için gün sayıyor. Yapımın yaratıcı koltuğunda Flanagan’a Leah Fong eşlik ediyor.

Gerald’s Game ve Doctor Sleep gibi Stephen King uyarlamalarının ardından The Haunting of Hill ve The Haunting of Bly Manor serisi, sonrasında da Midnight Mass ile adından söz ettiren Mike Flanagan; geri dönüş hazırlığında.

Özellikle Netflix platformundaki korku yükünü ekibiyle birlikte çeken yönetmenin sıradaki projesi, birbirleriyle korkunç hikâyeler paylaşmak için gece yarısı bir araya gelmeye başlayan ölüm döşeğindeki beş hastanın öyküsünü takip ediyor.

- Reklam -

The Midnight Club Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

İlk tanıtımı geçen haziran ayında yayınlanan ve Amerikalı yazar Christopher Pike’ın aynı adlı genç yetişkin romanlarından uyarlanan dizi; yayınlanmak için gün sayıyor.

Ölümcül hastalılarla başa çıkmanın yolu olarak korku hikâyeleri anlatmayı seçen bir ekibin kurduğu The Midnight Club’ın hikâyesini anlatan yapım; geçmişin, şimdinin ve geleceğin ruhlarıyla kulüp üyelerinin girdiği mücadeleyi gözler önüne seriyor.

The Midnight Club yeni fragman netflix

Yapımın ana oyuncu kadrosunda Iman Benson ile birlikte Igby Rigney, William Chris Sumpter, Ruth Codd, Adia, Annarah Cymone, Aya Furukawa, Sauriyan Sapkota ve korku efsanesi Heather Langenkamp yer alıyor. Onlara Matt Biedel, Zach Gilford, Larsen Thompson, William B. Davis, Samantha Sloyan, Rahul Kohli, Patricia Drake ve Crystal Balint eşlik ediyor.

- Reklam -

Dizi, yıllar boyunca yönetmen Flanagan ile çeşitli projelerde çalışmış Biedel, Sloyan, Kohli ve Gilford dahil olmak üzere birçok oyuncuyu yeniden bir araya getiriyor.

Flanagan ve Fong, diziyi geliştirmenin yanı sıra Trevor Macy ile birlikte yönetici yapımcı olarak görev alıyor. Dizinin yönetmenliğini Morgan Beggs, Axelle Carolyn, Michael Fimognari ve Viet Nguyen paylaşıyor.

The Midnight Club yeni fragman korku

The Midnight Club dizisi 7 Ekim 2022 tarihi itibarıyla Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

Siz Mike Flanagan ve Leah Fong’un yeni korku draması için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Collider

Eda Aydın

1992 yılında Bursa'da doğdum. Radyo, Sinema ve Televizyon Bölümü mezunuyum. Filmler, kitaplar hakkında inceleme ve görüş yazıları yazıyorum. Tanpınar'ı seviyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Batman: Caped Crusader

Warner Bros.’un İptal Ettiği “Batman: Caped Crusader” Animasyonu Kendisine Yeni Bir Ev Bulabilir

Let the Right One In fragmanı

İsveç Vampir Masalı “Let the Right One In” Uyarlaması Showtime Dizisinden Fragman