in

Joss Whedon’ın Süper Kahraman Dizisi “The Nevers” İlk Sezonun Ardından İptal Edildi

The Nevers dizisi iptal edildi. Joss Whedon’ın yapımcılığını üstlendiği HBO dizisi henüz ilk sezonunun ikinci yarısını bile göremeden HBO Max’ten kaldırılıyor.

The Nevers 2. Sezon İptal Edildi
- Reklam -
- Reklam -

The Nevers 2. sezon iptal edildi. HBO Max, Joss Whedon’ın yapımcılığını üstlendiği diziyi kütüphanesinden kaldıracağını duyurdu.

Viktoryen Londra’sında geçen The Nevers, bir grup özel yetenekli kadının hikâyesini anlatıyor. Bu kadınların hepsi bir anda anormal yetenekler ortaya çıkarıyor ve ardından dünyanın kaderini etkileyecek bir göreve atılıyorlar. Dizide Laura Donnelly, Amalia True, Ann Skelly ve Penance Adair gibi oyuncular yer alıyordu. Ayrıca Olivia Williams, James Norton, Tom Riley, Ben Chaplin, Pip Torrens, Zackary Momoh, Amy Manson, Nick Frost, Rochelle Neil, Eleanor Tomlinson ve Denis O’Hare de dizide rol alan isimler arasındaydı.

HBO Max, Joss Whedon’ın yapımcılığını üstlendiği dizinin resmi olarak iptal edildiğini açıkladı. Yapım, Westworld benzeri diğer birçok yüksek profilli HBO dizisi gibi platformdan kaldırılacak. Ancak dizilerin başka platformlarda tekrar gösterime girebileceği de belirtildi.

- Reklam -

The Nevers dizisinin platformdan kaldırılmasının nedeni ise açıklanmadı. Yine de bu duyuru, 2. sezonun gelmeyeceğini doğrulayan ilk açıklama oldu. Takipçilerinin hatırlayacağı üzere Westworld dizisi de daha önce dört sezonluk macerası sonrası iptal haberiyle gelmişti. The Nevers, ise şu anda sadece birinci sezonunun altı bölümden oluşan ilk yarısı (Sezon 1A) ile izleyicilerin karşısına çıktı. Ancak sezonun ikinci yarısı için henüz bir yayın tarihi paylaşılmadı. Kaynaklar, hikâyenin sezonun ikinci yarısı olarak adlandırılan “Sezon 1B” ile sonuçlanacağını iddia ediyor.

The Nevers 2. Sezon İptal Edildi

The Nevers 2. Sezon Olmadan Senaryo Değişikliği ile Finale Bağlanabilir

İlk olarak 2018 yılında duyurulan The Nevers, Covid-19’un da etkilediği gecikmelerin ardından 2021 yılında yayınlandı. Fakat dizinin yapımcısı konumunda bulunan Joss Whedon, yayınlanışından bir yıl önce yani 2020 yılında diziden ayrıldı. Whedon ayrıldığında dizinin ilk yarısının çekimleri tamamlanmıştı. Kendisi ayrılma sebebini “yorgunluk” olarak açıklasa da söz konusu haber tam da Justice League filminde Ray Fisher ve Gal Gadot tarafından yapılan suçlamaların ardından geldi. Gadot, Mayıs 2021’de yaptığı açıklamada “Beni tehdit etti ve eğer bir şey yaparsam kariyerimi mahvedeceğini söyledi ve ben de o anda bir şey yapamadım,” demişti.

- Reklam -

The Nevers oyuncusu Denis O’Hare, dizinin yapımcısı Joss Whedon’ın ayrılmasının ardından oyuncu kadrosunun “şaşkına döndüğünü” söyledi. O’Hare, “İlginç bir şekilde çekimlerimiz bitti. Haziran ayında tekrar çekimlere başlamayı planlıyorduk ama Whedon’ın ayrılması ile planlar suya düştü,” diye ekledi. Oyuncu, Whedon hakkında yapılan suçlamaların farkında olmadığını da sözlerine ekledi.

The Nevers 2. Sezon İptal Edildi

The Nevers’ı izlemiş miydiniz? İptal haberini nasıl karşıladınız? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: CBR

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Oppenheimer Atom Bombası Sahnesi

Christopher Nolan, “Oppenheimer”daki Atom Bombası Patlamasını ‘Bilgisayar Efekti Olmadan’ Yarattıklarını Açıkladı

Suç Öyküleri: Aylık Öykü Seçkisi 155 . Sayısı

Aylık Öykü Seçkisi’nin 155. Sayısı Yayında: “Suç Öyküleri”