in

Netflix’in Yeni Dizisi “The Night Agent” 2. Sezon Onayını Hızlı Bir Şekilde Aldı

The Night Agent 2. Sezon onayını aldı. Başrolünü Gabriel Basso’nun üstlendiği Netflix dizisi maceralarına 2024 yılında da devam edecek.

The Night Agent 2. Sezon Onayı Aldı
- Reklam -
- Reklam -

The Night Agent 2. sezon onayını kısa bir süre içerisinde almayı başardı. İlk sezonuyla dünya genelinde dikkatleri üzerine çeken Netflix dizisi, maceralarına yeni bölümler ile devam edecek.

Yeni sezon onayı, dizinin 168 milyon 710 bin saatlik etkileyici bir izlenme oranıyla geçen hafta Netflix’in Top 10 listesinde zirveye yerleşmesinin ardından geldi. Netflix listelerine 1 numaradan giriş yapmak etkileyici olsa da, dizi aslında bir Netflix orijinal dizisi için şimdiye kadarki en yüksek üçüncü çıkış olarak sıralandı. Bu da şüphesiz hızlandırılmış yenilemede etkili oldu. Netflix’in resmi Twitter hesabı üzerinden de “Görev kabul edildi. The Night Agent 2. Sezon 2024’te Geliyor” açıklamasıyla resmi duyuru yapıldı.

Matthew Quirk’ün aynı adlı romanından uyarlanan The Night Agent ’nın ilk sezonu, Gece Ajanı görevine atanmış bir FBI ajanı olan Peter Sutherland (Basso) üzerine odaklanıyordu. İki Gece Ajanı’nın yeğeni Rose Larkin’in (Buchanan) umutsuz çağrısına cevap verdiğinde, bu beklenmedik ikili komuta zincirine kadar uzanan tehlikeli bir komplonun içine atılıyordu.

The Night Agent 2. Sezon Onayı Yaklaşan Yazar Grevi Nedeniyle Hızlıca Alınmış Olabilir

The Night Agent’ın başarıya ulaşmasındaki önemli faktörlerden biri, The Shield ve S.W.A.T. gibi eleştirmenlerce beğenilen diğer dizilerin yanı sıra Timeless’ın da arkasında olan yaratıcısı Shawn Ryan. Ancak yine de sektördeki bazı isimler bu erken gelen onayın asıl nedeninin bir başka şey olduğunu söylüyor.

The Night Agent 2. Sezon Onayı Aldı

Yayınlandıktan bir hafta sonra Netflix tarafından The Night Agent 2. sezon için yenilendi. Kendi ölçümlerine göre ilk haftasında platformun en çok izlenen dizisi olsa da bu Netflix için oldukça hızlı bir yenileme. Platform genellikle doğru bir isabet olarak devam edip etmeyeceğini görmek için verilerin 28 gün boyunca nasıl oynandığını görmek ister.

- Reklam -

Muhabir Matt Belloni The Town adlı podcast’inin bir bölümünde konuyla ilgili olarak şunları söylüyor:

“Fakat yaklaşan yazar greviyle veya bir yazar grevinin nisan sonu veya mayıs başında gelme olasılığıyla, işleri hızlı bir şekilde halletmeye çalıştıklarına inanıyorum. Tahminim, önümüzdeki altı hafta içinde, işlere yeşil ışık yakmak ya da üretimi hızlandırmak için ellerinden gelen gayreti gösterecekleri yönünde. ’Yazarlar hızlıca işlerini bitirsin, senaryoyu alın ve devam edin,’ politikasını uygulayacaklar. Tüm bu şeyler önümüzdeki birkaç hafta içinde doruğa ulaşacak çünkü herkes yazarların mayıs başında greve gitmesini bekliyor.”

Netflix tarafından veya ekipten bu konuyla ilgili bir açıklama yapılmış değil. Gerçekten böyle olsa bile resmi makamların bunu sesli şekilde söylemeyecekleri bir gerçek.


İlginizi Çekebilir: Netflix’in Aksiyon Dizisi “The Night Agent”ın 2. Sezonuna “Vampir Günlükleri” Takviyesi


The Night Agent 2. Sezon Onayı Aldı

Dizinin ilk sezonunu sizler nasıl buldunuz? Devamının gelecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? The Night Agent 2. sezon hakkındaki yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Collider

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Left 4 Dead 3 Valve Oyun

“Left 4 Dead 3” İddialarını Güçlendiren Haber: “Counter-Strike 2” Dosyalarında Sürpriz Bir Koda Rastlandı

Anya Taylor-Joy, "Mad Max" Filmi Hakkında Konuştu

Anya Taylor-Joy, Yeni “Mad Max” Filmi Hakkında Konuştu: “Destansı Bir Film Olacak”