in ,

Netflix’in Aksiyon Dizisi “The Night Agent”tan Türkçe Altyazılı Yeni Fragman

The Night Agent fragmanı yayınlandı. Yeni Netflix dizisi, The Shield ve S.W.A.T. dizilerinin baş yapımcısından geliyor.

The Night Agent Fragmanı: Yeni Netflix Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Night Agent fragmanı paylaşıldı. Luciane Buchanan ve Gabriel Basso’nun başrolünde aldığı yeni Netflix dizisi, Matthew Quirk’in aynı adlı romanından uyarlanıyor.

Fragman izleyiciyi bir tren yolculuğu sırasında tek başına yüzlerce insanın hayatını kurtaran FBI ajanı Peter Sutherland (Basso) ile tanıştırarak başlıyor. Peter keskin gözleri sayesinde, birisinin trene bomba yerleştirmiş olduğunu fark eder ve bunun sonucunda aracı durdurarak yolcuları tam zamanında güvenli bir yere götürür.

Bu kahramanca eylemler Peter’ın Beyaz Saray’da bir iş bulmasını sağlar ve orada, bodrumda bir acil durum telefonunu yönetmekle görevlendirilir. Ancak telefon hiç çalmaz, bu da Peter’ın işinin oldukça sıkıcı olduğu anlamına gelir. Hatta telefon çalsa bile, Peter’ın görevi sadece temel çağrıları alıp sorunları çözmek ve gerçekten görevli ekibe yönlendirmektir.

- Reklam -

Fakat bir akşam Peter çaresiz bir sivil olan Rose Larkin’den (Buchanan) bir telefon alır. Rose, Peter’ı aradığında maskeli bir katil tarafından saldırıya uğrar ve ajanın evine koşup onu kurtarmasına neden olur. Bundan sonra Peter, Rose’u ne pahasına olursa olsun korumakla görevlendirilirken, Beyaz Saray’ın kendi içinde yüksek güç konumlarındaki insanları çevreleyen derin bir komploya karışır.

The Night Agent Fragmanı: Yeni Netflix Dizisi

The Night Agent’ın yeni fragmanı, Peter ve Rose’un hayatlarını tehdit eden suikastçıların peşlerini bırakmadığı gerilim dolu bir hikâyeye odaklanıyor. Aksiyon sahneleriyle dolu olan fragman, Peter ve Rose’un gerçeği ortaya çıkarmak için mücadele ederken, güvenebilecekleri hiç kimsenin olmadığı paranoyak bir atmosfer yaratıyor.

Yayınlanan fragmanı hemen aşağıdan Türkçe altyazılı olarak izleyebilirsiniz:

- Reklam -

The Night Agent Fragmanı Türkçe Altyazılı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin oyuncu kadrosunda Buchanan ve Basso’nun yanı sıra Başkan’ın sadık yardımcısı Dianne Farr rolünde Hong Chau, Başkan Yardımcısı’nın ergenlik çağındaki kızı Maddie Redfield rolünde Sarah Desjardins, Maddie’nin güvenlik ekibi Chelsea Arrington’ın çalışkan başkanı rolünde Fola Evans-Akingbola, öngörülemeyen katil rolünde Eve Harlow ve Ellen’ın aynı derecede cani sevgilisi Dale rolünde Phoenix Raei gibi isimler yer alıyor.

Yaratıcı isim ise Timeless’dan hatırlanan Shawn Ryan. Ryan aynı zamanda dizi sorumlusu ve sorumlu yapımcı olarak da görev yapacak. Dizinin yönetmenleri arasında Seth Gordon, Guy Ferland, Ramaa Mosley, Adam Arkin ve Millicent Shelton yer alıyor.

The Night Agent, 23 Mart 2023 tarihinde tüm bölümleri ile Netflix kütüphanesindeki yerini alacak.

The Night Agent dizisi için yayınlanan fragmanı sizler nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Farelerde Mini Boynuzlar Çıkarıldı

Bilim İnsanları Farelerde ‘Mini Boynuzlar’ Çıkartmayı Başardı

Panenka - Rónán Hession

Rónán Hession’ın Bir Kasaba Hayatı Üzerinden İnsanların İç Dünyasına Odaklandığı “Panenka” Kitabı Türkçede