in

Tom Hiddleston’lı “The Night Manager” Dizisinin 2. ve 3. Sezon Çalışmaları Başladı

The Night Manager 2. ve 3. sezon ile geri dönüyor. Amazon ve BBC’nin ortaklaşa hazırladıkları dizinin yeni bölümleri için Tom Hiddleston geri dönüyor.

The Night Manager 2. ve 3. Sezon ile Geri Dönüyor
- Reklam -
- Reklam -

The Night Manager 2. ve 3. sezon çalışmaları başladı. Amazon ve BBC’nin devam bölümleri için çalışmaya başladıkları ve Tom Hiddleston’ın başrol olarak diziye geri döneceği belirtiliyor.

John le Carré’nin 1993 tarihli aynı adlı romanından uyarlanan ve 2016 yılında yayınlanan The Night Manager, Hugh Laurie tarafından canlandırılan silah tüccarı Richard Roper’ın operasyonlarına sızmak için Dışişleri Bakanlığı tarafından işe alınan eski İngiliz askeri Jonathan Pine’ın maceralarını konu alıyordu. Toplamda 6 bölümden oluşan ilk sezon, sürükleyici hikâyesi ve le Carré’nin orijinal romanına bağlılığı nedeniyle olumlu eleştiriler aldı.

Şimdi yıllar sonra sevilen dizi geri dönüyor gibi görünüyor. Üstelik birden fazla sezon ile.

- Reklam -

The Night Manager 2. ve 3. Sezon ile Geri Dönüyor

Deadline’ın haberine göre Amazon ve BBC, The Night Manager’ı geri getirmek için çalışıyor ve Hiddleston, Jonathan Pine rolündeki başrolünü yineleyecek. Serinin 3 sezon boyunca devam edeceği ve Steelworks kod adının kullanıldığı prodüksiyonun bu yılın sonlarında Londra ve Güney Amerika’da başlayacağı söyleniyor. The Night Manager’ın ilk sezonunu da kaleme alan David Farr’ın gelecek sezonları da yazmak için çalışmalara başladığı belirtiliyor.

The Night Manager 2. Sezon Daha Küresel Ölçekte Sorunlara Odaklanabilir

Dizinin ilk sezonu, le Carré’nin kitabının tam bir uyarlaması olduğu için 2. ve 3. sezonda hikâyenin nasıl devam edeceği belli değil. Yapım, Hugh Laurie’nin canlandırdığı Richard Roper’ın polis tarafından tutuklanmasıyla sona erdi. Jonathan da olayı çözdükten sonra eski rutin çalışma hayatına geri döndü. Yani yapımın final vermesiyle hikâyesinde çok az yarım kalmış iş bıraktı. Ancak Richard’ın akıbeti hâlâ bilinmezken, 2. sezonda geri dönmesi mümkün olabilir.

- Reklam -

The Night Manager 2. ve 3. Sezon ile Geri Dönüyor

Yeni iki sezon, yazarın orijinal hikâyesine sadık kalmayacağından Jonathan’ın İngiliz devlet kurumlarından daha fazla görev almak için geri döndüğünü gösterebilir. Güney Amerika’daki 2. sezon çekim haberi de gelecek sezonlar için daha küresel bir hikâye anlamına gelebilir. İlk sezon, Mısır ve Orta Doğu’daki birkaç sahne dışında çoğunlukla Avrupa’ya odaklanırken, The Night Manager 2. sezon, Jonathan’a verilen görevleri yeni sezonun risklerini artırmak için genişletebilir.

The Night Manager’ın ilk sezonunu izlemiş miydiniz? Dizinin yıllar sonra yeni iki sezonla dönecek olması konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Elden Ring DLC Shadow of the Erdtree

2022’nin En Sevilen Oyunlarından “Elden Ring” için İlk DLC Duyuruldu: “Shadow of the Erdtree”

Outlander 7 Sezon Çekimleri

Zaman Yolculuğu Temalı Tarihi Drama Dizisi “Outlander”ın 7. Sezon Çekimleri Tamamlandı