in

The Office Uzatılmış Bölümleriyle Geliyor

The Office, uzatılmış bölümleriyle Peacock’a geliyor. NBCUniversal’ın yeni çevrimiçi yayın platformu, sevilen diziyi 2021’de yayınlamaya başlayacak.

The Office peacock
- Reklam -
- Reklam -

Gün geçtikçe yayın platformlarının aralarındaki rekabet artıyor. Bu seferki hamle NBC Universal’dan geldi. Bir dönemin ünlü yapımı The Office, şirketin yayın platformu olan Peacock’a uzatılmış bölümleriyle gelecek.

2000’lerin sonunda yükselerek büyük bir hayran kitlesi kazanan dizi, 2013’te 9. sezonuyla birlikte hikâyesini tamamlamıştı. Fakat dizi, hayran kitlesini korumayı başardı. Netflix de diziyi bir süre bünyesinde tutarak kitlenin ilgisini çekebildi. Bilindiği üzere dizi yakında Netflix’ten kalkacak.

NBC Universal, Peacock adında çevrimiçi bir yayın platformu oluşturacağını duyurduğunda kendisine ait yapımları da bünyesinde toplama girişimlerine başlamıştı. The Office’in yayın haklarını elinde bulunduran Netflix’in anlaşması 2020’nin sonlarında bitecek. Böylelikle diziyi, 2021’nin başlarında yeni platformu Peacock’ta görebileceğiz. Dizinin yeni platforma geçmesinin, Peacock’a büyük bir abone getirisi sağlayacağı düşünülüyor.

- Reklam -

The Office nbc universal

The Office’in platformdaki yerini ekstra içerikle alacağını belirten NBC Universal yetkilisi Matt Strauss şunları söyledi:
“The Office’i asıl yayınlandığı dönemde görmediğiniz, tamamlanmış haliyle birlikte yeniden tanıtacağız.”

The Office Uzatılmış Bölümlerinin Yeniden Çekim Olup Olmayacağı Henüz Bilinmiyor

Bilindiği kadarıyla The Office’in silinmiş sahneleri yok. Bu yüzden NBCUniversal’ın “uzatılmış bölümler” derken tam olarak neyi kastettiği anlaşılmış değil. NBCUniversal, bu sözünü ne şekilde tutacak olursa olsun hayranlar The Office’i yeniden keşfedecek olmaktan mutlu görünüyor. Yine de bahsedilen “uzatılmış” içerikler, dizinin tanıtımını daha iyi yapabilmek adına yakın zamanda çekilmiş sahnelerden oluşacaksa hayranların bundan hoşlanmayabileceğini de belirtmek gerek. Yine de şirket, hayranların tepkisini çekecek adımlar atmaktan uzak duracak gibi görünüyor.

Aslında dizi, daha önce de bazı müdahalelere uğramıştı. Daha önce altıncı sezondaki cadılar bayramı bölümünün açılış sahnesinin kaldırılması ve 9. sezonda bir karakterin olduğu sahnelerin çıkarılması gibi durumlar yaşanmıştı.

- Reklam -

The Office dizisi

NBCUniversal’ın hayranlar için gerçekten de ilginç planları var gibi görünüyor. Doğru hamleler atılırsa Peacock’un, Disney+’ın hatalarına düşmemesi de sağlanabilir.

The Office’in ekstra içeriklerle NBCUniversal’ın yayın platformu Peacock’ta yer alması hakkında neler düşünüyorsunuz? Sözü geçen uzatılmış bölümler, hayranların takdirini toplayacak türden mi olacaktır yoksa endişe edildiği gibi kısa zaman önce çekilmiş sahnelerden oluşma ihtimali var mıdır? En çok hangi karakterleri özlediniz? Düşüncelerinizi bizimle Kayıp Rıhtım Forum’da paylaşın.


* Ne Kadar Sıkı Bir The Office Hayranısın?

Kaynak: Screen Rant

Peren Ercan

1995 Çanakkale doğumlu, hayali olan yazarlığın peşinden koşan bir üniversite mezunuyum. Üniversitede beş yılımı geçirdiğim Japonca Öğretmenliği bölümünün bana kattığı kültürel farkındalıkla beraber yeni diller öğrenmeye olan açlığım devam ediyor. Bazıları ödüllü olmak üzere kısa öykü ve roman çalışmalarım var. Büyülü gerçekçiliğin cazibesine yazdıkça kapıldım. O kadar kapıldım ki gerçek hayatta da büyüyü aramaya başladım.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Kralkatili Güncesi 3. Kitap the Doors of Stone Patrick Rothfuss

Kralkatili Editörü: “Rothfuss’un 3. Kitabından Tek Bir Kelime Bile Okumadım”

Captain Fall Norsemen

Captain Fall: Norsemen Yaratıcılarından Yeni Animasyon Dizisi