in

The Office Yaratıcılarından Space Force Dizisi Geliyor

The Office dizisinin yaratıcılarından Greg Daniels ve oyuncularından Steve Carell’ın yer aldığı, yeni Netflix dizisi Space Force yolda!

Space Force 2. Sezon Netflix
- Reklam -
- Reklam -

The Office dizisinin yaratıcılarından Greg Daniels ve yapımın sevilen yüzlerinden Steve Carell ve Netflix’in yeni komedi dizisi Space Force için tekrar buluşuyor.

Kurmaca belgesel türündeki komedi dizisi The Office, 2005 – 2013 yılları arasında yayımladığı 188 bölüm ile klasik yapımlar arasına girmeyi başarmıştı. Greg Daniels, Ricky Gervais ve Stephen Merchant tarafından yaratılan dizi, kadrosundaki Steve Carell, Jenna Fischer ve John Krasinski gibi isimlerle öne çıkıyordu.

The Office dizisinde Michael Scott karakterine hayat veren ve kısa zamanda popüler kültürün ikonlarından birisi haline gelen Steve Carell, dizideki başarısıyla oldukça konuşulmuştu.

- Reklam -

Dizi, 2013 senesinde final yapmış olmasına rağmen aradan geçen 7 yılda popülaritesini hiç yitirmedi. Yayın haklarının Netflix’e geçmesiyle adeta yeniden doğdu. Tüm bunlar, acaba dizinin olası bir geri dönüşü ihtimal dahilinde mi, diye düşündürmüştü. Ancak Carell, böyle bir ihtimalin olmadığını vurgulamıştı.

The Office - Steve Carell
Steve Carell

Nihayetinde The Office geri dönmedi. Ancak Netflix, projenin sevilen isimleriyle Space Force dizisinin yolda olduğunu duyurdu.

The Office Sevenlere Netflix’ten Space Force Hamlesi

Dizinin başrollerinde Steve Carell, John Malkovich ve Lisa Kudrow gibi dikkat çeken isimler yer alıyor. Kadroda yer alan diğer isimler ise şöyle: Diana Silvers, Tawny Newsome, Ben Schwartz, Jimmy O. Yang, Noah Emmerich, Alex Sparrow ve Don Lake. The Office’ten Greg Daniels ise yapımcı koltuğunda.

The Office Space Force Netflix

Space Force dizisinin konusu ise oldukça ilginç. 18 Haziran 2018’de ABD Fedaral Hükûmeti, ordusunda yeni bir bölük kurmuştu. Bu ekip, gökyüzündeki uyduları saldırılardan korumak ile görevlendirildi. Bölük aynı zamanda uzaya ilişkin pek çok yan göreve de sahipti. Space Force dizisi de işte böyle bir ekibin maceralarını konu alıyor.

Yapımın, tıpkı The Office’te olduğu gibi olaylardan çok insanlar arasındaki tuhaf ilişkilere odaklanacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

Netflix, dizinin yayın tarihini 4 yeni görsel ile birlikte duyurdu:

Space Force dizisi 29 Mayıs 2020 tarihinden itibaren Netflix kütüphanesi üzerinden izlenebilir olacak.

Peki sizin Space Force dizisinden beklentileriniz neler? Bir The Office olur mu dersiniz? Görüşlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın!


* Ne Kadar Sıkı Bir The Office Hayranısın?

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Türkiye Sahaf Kolektifi

Türkiye Sahaf Kolektifi: “Koronavirüs Hayaleti Üzerimizde Dolaşıyor”

daredevil marvel spider-man 3

Daredevil, Marvel Sinematik Evreni’ne Geliyor