in

The Penguin Dizisi Geliyor: Colin Farrell’lı Yeni Batman Yapımı Yolda

The Penguin dizisi geliyor. HBO Max’in yeni Batman yapımı, başrolünde Colin Farrell’ın yer aldığı Penguen karakterine odaklanacak.

The Penguin Dizisi The Batman Colin Farrell
- Reklam -
- Reklam -

HBO Max platformu Batman evreninde geçen yeni bir dizi daha hazırlıyor. 2022’de çıkacak Kara Şövalye filminde de yer alacak olan Colin Farrell, The Penguin karakteri ile kendi dizisine kavuşuyor.

DC hayranları heyecanla 2022 yılında vizyona girecek olan, yönetmenliğini Matt Reeves’in üstlendiği The Batman filmini bekliyorlar. Colin Farrell da bu macerada Oswald Cobblepot karakterini, diğer adıyla The Penguin’i canlandıracak. Kara Şövalye’nin Gotham’daki suçla mücadelesinin ilk yıllarını anlatacak olan yeni filmde Robert Pattinson, Bruce Wayne rolünü üstleniyor. Filmde ayrıca Selina Kyle, diğer adıyla Catwoman rolünde Zoë Kravitz, Riddler rolüyle Paul Dano, Komiser Jim Gordon rolünde Jeffrey Wright, Alfred rolünde Andy Serkis ile Barry Keoghan, John Turturro ve Peter Sarsgaard gibi isimler yer alacak.

Earth-2 evreninde geçeceği belirtilen Batman’in aynı zamanda bir dizisinin de geleceği geçen yılın temmuz ayında duyurulmuştu. Daha sonrasında geçen nisan ayında da diziyle ilgili birtakım detaylar belli olmuş ve Gotham Polis Departmanı’na odaklanacağı açıklanmıştı. Gotham PD adlı bu dizi hakkında çok az şey bilinmesine rağmen, yönetmen dizinin Jim Gordon’a ve polis teşkilatındaki yozlaşmış bir subaya odaklanacağını doğrulamıştı. Şimdi ortaya çıkan yeni bir rapor ile HBO Max’in planlarının bundan çok daha fazlası olduğu anlaşıldı.

- Reklam -

The Batman Evreninde Geçen The Penguin Dizisi Başrolünde Colin Farrell ile Geliyor

the batman colin farrell the penguin dizi

Variety, filmde Colin Farrell’ın başrolünde olduğu The Penguin merkezli bir spin-off dizisinin HBO Max’te geliştirmenin ilk aşamalarında olduğunu bildirdi. Dizi, tahmin edileceği üzere Penguen’in Gotham’da iktidara yükselme sürecini konu edinecek. Variety’nin kaynakları Farrell’ın anlaşmaya yakın olduğunu ancak henüz resmi bir sözleşmenin imzalanmadığını belirtiyor. Proje geliştirmenin ilk aşamalarında olmasına rağmen, HBO Max senaryoyu yazması için senarist Lauren LeFranc ile anlaştı.

4 Mart 2022 tarihinde beyaz perdeye gelecek olan The Batman ile ilgili hayranlar henüz çok bir şey görmemesine rağmen Warner Bros. belli ki yapıma oldukça güveniyor. Filmin yeni fragmanının 16 Ekim 2021’de yapılacak olan DC FanDome etkinliğinde ortaya çıkması bekleniyor. Dizilerle ilgili detayların da bu etkinlikte daha net şekilde duyurulacağı tahmin ediliyor.

- Reklam -

HBO Max, James Gunn’ın yönettiği The Suicide Squad filmindeki Peacemaker karakteri için de benzer bir yol izlemiş ve dizisi için hazırlıklara başlamıştı.

Batman evreninde geçen yeni The Penguin dizisi hakkında sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Narcos: Mexico 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman

Narcos: Mexico 3. Sezon Çıkış Tarihi ve Fragman – Final Zamanı

Angela Chadwick xx söyleşi röportaj

Angela Chadwick: “Romanda Anlattıklarımın Gerçeğe Dönüşmesi Ân Meselesi”