in ,

Colin Farrell’lı “The Penguin” Dizisinden İlk Fragman Yayında

The Penguin dizisine ilk bakış fragmanı yayınlandı. Colin Farrell’lı “The Batman” spin-off macerası ünlü karaktere farklı bir bakış getiriyor.

The Penguin Fragmanı Yayında: Colin Farrell Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Penguin dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Matt Reeves’in yönetmenliğini yaptığı The Batman evreninde geçecek macera Colin Farrell’ın canlandırdığı ikonik karaktere farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyor.

2022 yılının başlarında vizyona giren The Batman filmi beyaz perdeye geldikten sonra izleyiciler tarafından genel anlamda olumlu karşılandı. Robert Pattinson’ın DC’nin en bilinen kahramanı Bruce Wayne karakterine hayat verdiği yapım eleştirmenlerden de yüksek puanlar toplamayı başardı. Filmin gişede böylesi bir başarı elde etmesi üzerine yapımcı şirket Warner Bros. Disovery ikinci filme yeşil ışık yaktı. Evrende geçen dizi ve çizgi roman spin-off projeleri de benzer tarihlerde açıklandı. Bunlar arasında en dikkat çekeni ise Colin Farrell’ın Oswald Cobblepot karakterini yeniden canlandıracağı The Penguin dizisiydi.

HBO Max’in yapımcılığını üstlendiği dizinin çekimleri yaklaşık bir ay öncesinde başladı ve dijital platform diziden ilk bakış fragmanını yayınladı. “The Batman Efsanesinde Yeni Dönem” başlığı ile paylaşılan video, filmden yaklaşık bir hafta sonrasını konu alıyor.

- Reklam -

The Penguin Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

The Batman filminden görüntülerle açılan dizi sular altında kalmış Gotham City’nin durumunu gözler önüne seriyor. Fakat Oswald Cobblepot’ın şehrin suç örgütlerini bir başına bırakmayacağı fragmanda açıkça gösteriliyor. İsmi geçmese de Shohreh Aghdashloo’nun oynadığı karakterin dizi boyunca önemli bir yere sahip olabileceği de dikkat çekiyor. The Penguin fragmanında Cristin Milioti’nin canlandırığı Sofia Falcon karakterinin de kritik bir rol üstleneceğinin ipucu veriliyor.

Sinematik dilinin The Batman’e oldukça yakın olacağı tahmin edilen dizinin fragmanında bazı kamera arkası görüntülere de yer veriliyor. Colin Farrell’ın pratik makyajının filmdekiyle aynı profesyonellikte ele alınması ise gözlerden kaçmıyor.

- Reklam -

The Penguin Fragmanı Yayında: Colin Farrell Başrolde

Matt Reeves’in yapımcı olarak yer aldığı projenin en az bir bölümünü Craig Zobel yönetecek. Dizinin senaryosu ise Agents of S.H.I.E.L.D. ve Chuck gibi yapımlarda yer alan Lauren Lefranc’a ait. Aktör Farrell geçen günlerde yaptığı açıklamada Lefranc’ın yazarlığından övgüyle bahsetmiş ve Penguin karakterini daha derinlemesine oynamaktan memnun olduğunu da söylemişti.

Siz The Penguin dizisinden yayınlanan ilk fragmanı nasıl buldunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilir ve içeriklerimizden anında haberdar olmak için bizi Google News’te takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

2 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for ilkaysf ilkaysf dedi ki:

    Ben fragmanı çok beğendim umarım sonrasında hayal kırıklığı yaratmaz.

  2. Avatar for naturlich naturlich dedi ki:

    Güzel olmuş. Filmin tamamında aynı etkiyi bırakırsa mükemmel.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Harry Potter Dizisi Resmen Duyuruldu (İşte İlk Tanıtım)

Harry Potter Dizisi Resmen Duyuruldu: İşte ‘Aslına Sadık’ Olacak Yeni Uyarlamadan İlk Tanıtım

The Continental Fragmanı: John Wick Evreni Genişliyor

John Wick Evreninde Geçen “The Continental” Dizisinden İlk Fragman