in

Prime Video’nun Ses Getiren Bilimkurgu Dizisi “The Peripheral” 2. Sezon Onayını Aldı

The Peripheral 2. sezon onayı aldı. Westworld yaratıcılarının Amazon’un yayın servisi Prime Video için hazırladığı dizi, macerasına devam edecek.

The Peripheral 2. sezon onayı aldı
- Reklam -
- Reklam -

The Peripheral 2. sezon onayını kaptı. İlk sezon sonrasında hayranların merakla beklediği haber sonunda Amazon’un yayın servisi Prime Video tarafından geldi ve Westworld yaratıcılarının bilimkurgu macerasının en azından bir sezonla daha devam edeceği duyuruldu.

William Gibson’ın aynı adlı 2014 romanından uyarlanan ve Westworld yaratıcıları Lisa Joy ile Jonathan Nolan’ın sorumlu yapımcılığını üstlendiği The Peripheral, Ekim 2022’de büyük bir beklentiyle giriş yaptı. Bilimkurgu dizisinin başrolünde Flynne karakterini Chloë Grace Moretz canlandırıyordu. Hasta annesiyle ilgilenirken hayatında amaç arayan Flynne, Jack Reynor tarafından canlandırılan erkek kardeşi Burton ile birlikte oldukça hırslı bir oyuncudur. Bu, Flynne’in hayallerinin kilidini açmasına izin veren ama aynı zamanda hayatını riske atan bir şirketten yeni bir sistemi test etmelerine yol açar.

Dizi yayınlandıktan sonra hayranlar tarafından olumlu eleştiriler alsa da bugüne kadar devam edeceğine dair herhangi bir açıklama yapılmamıştı. Nihayet The Hollywood Reporter’ın paylaştığı habere göre Prime Video, The Peripheral’ın 2. sezon için geri döneceğini resmen duyurdu. Haber, Joy’un üçüncü bir sezon ve sonrası için dahifikirlerinin olduğu yönündeki sözlerini yeniden doğrulamış oldu.

- Reklam -

The Peripheral 2. sezon onayı aldı

The Peripheral 2. Sezon Ne Zaman Çıkacak Sorusu Henüz Yanıt Bulmadı

Bilimkurgu dramasının ilk sezonunun sonunda hikâye zaten karmaşık kurgusunun çok ötesine geçmişti. Flynne sonunda kontrolü ele geçirerek Zubov (JJ Feild) ve Cherise (T’Nia Miller) gibi düşmanlarla uğraştı. 2032 saplamasını, Cherise’nin oluşturduğu tehdidi geçici olarak azaltan beklenmedik bir ittifaka güvenerek korudu. Yine de tarihte yeni bir çentik yarattığı için The Peripheral önemli ölçüde değişti. Ancak Araştırma Enstitüsü’nün yaklaşan tehlikesi hâlâ devam ederken, Flynne henüz güvenli bir alanda olmaktan çok uzak gibi gözüküyor.

The Peripheral 2. Sezon, Jackpot’un gerçekten önlenip önlenemeyeceği gibi önemli soruları yanıtlamak zorunda kalacak. Ayrıca Flynne’in Wilf ile birlikte Araştırma Enstitüsü’nün dokunsal manipülasyonlarını geri alıp alamayacağı da bilinmiyor. Flynne, Aelita’nın büyükbabasının saatine nasıl bağlandığı da dahil olmak üzere diğer gizemlerin de merkezinde yer alıyor. Zublov, dizisinin jenerik sonrası sahnesinin merkezindeydi ve kendisine Araştırma Enstitüsü ile bağlarını kesmesini emreden Ruslarla karşılaştı.

- Reklam -

Hikâye açısından herhangi bir sıkıntısı olmadığını açıkça görülen The Peripheral 2. Sezon çekimlerinin ne zaman başlayacağı ya da ne zaman yayınlanacağına dair şimdilik bir bilgi paylaşılmadı.

The Peripheral 2. sezon onayı aldı

The Peripheral’ın ilk sezonunu nasıl bulmuştunuz? 2. sezon onayı konusunda neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

1 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Lorien_archers Lorien_archers dedi ki:
    1. sezonu izledikten sonra tesadüfen Uzaktan Kumandalı Kız kitabını okudum. Belki de Peripheraller konusunda ilham kaynağı olmuş olabilir kitap.

    2. sezonun gelmesine sevindim. Çatışma sahneleri gerçekten güzeldi. Umarım 2. sezonda daha fazla görürüz.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Zootopia 2 - Hayvanlar Şehri

Zootopia 2 Geliyor: Disney “Hayvanlar Şehri” Macerasına 7 Yılın Ardından Devam Kararı Aldı

John Wick: Chatper 4 fragmanı

John Wick 4’ün Final Fragmanı Yayında: Keanu Reeves’li Devam Filmi Hayranları Aksiyona Çağırıyor