in ,

Westworld Yaratıcılarının Yeni Bilimkurgu Dizisi: “The Peripheral”dan İlk Fragman

The Peripheral fragmanı yayınlandı. William Gibson’ın aynı adlı bilimkurgu romanından uyarlanan Amazon Prime yapımı Westworld yaratıcılarının elinden çıktı.

The Peripheral fragmanı
- Reklam -
- Reklam -

The Peripheral fragmanı paylaşıldı. Westworld yaratıcıları tarafından aynı adlı William Gibson romanından uyarlanan bilimkurgu dizisi, distopik bir geleceği anlatıyor. Yeni yapım, Amazon Prime Video üzerinden izleyiciyle buluşacak.

Amazon, Chloë Grace Moretz’in başrolde olduğu The Peripheral’ın yakında çıkacak uyarlaması için yepyeni bir fragman yayınladı. William Gibson’ın 2014 yılında yayımlanan aynı adlı romanına dayanan dizi, Flynne Fisher adında bir kadının etrafında yaşananları anlatıyor. Flynne, Güney Amerika’nın kırsalında yaşıyor ve yerel bir 3D baskı dükkanında çalışıyor. Aynı zamanda zengin insanlar için VR oyunları oynayarak ekstra para kazanıyor. Bir gün, arkadaşının yeni VR kaskını taktığında, zamanın 70 yıl ilerisine fütürist bir Londra’ya taşınıyor ve asıl macera başlıyor.

Dizide Moretz dışında Jack Reynor (Midsommar), Charlotte Riley (Peaky Blinders), Gary Carr, Eli Goree, JJ Feild, Adelind Horan ve T’Nia Miller gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

The Peripheral dizi yeni

İlk duyurusu 2020 yılının sonbaharında yapılan dizinin ilk fragmanı Amazon tarafından yayınlandı. Görüntüler kendisini şimdi ve gelecek arasında parçalanmış bulan Grace Moretz’in karakterine ve Flynne’in zaman yolculuğu “oyunu”nda gezinmek zorunda kalacağı Londra’nın distopik versiyonuna da bir bakış sunuyor.

Hemen aşağıdan yayınlanan fragmanı izleyebilirsiniz.

The Peripheral Fragmanı – Yeni Bilimkurgu Dizisi | İZLE

YouTube video

(Fragmanı YouTube üzerinden izlemek için buraya tıklayabilirsiniz.)

Kick-Ass, The Equalizer ve en son Netflix filmi Mother/Android gibi filmlerle adından söz ettiren Chloë Grace Moretz, The Peripheral ile ilk live-action televizyon projesine katılmış oluyor. Westworld yaratıcıları Jonathan Nolan ve Lisa Joy’un da projeye dahil olması özellikle dizinin beklentilerini artıracak etkenler arasında yer alıyor.

- Reklam -

Amazon şu anda The Lord of the Rings: The Rings of Power ile ilgiyi üzerine çekmekte. Ancak yayın platformu boş durmuyor ve farklı işlerle de adından söz ettirmeye devam ediyor.

The Peripheral poster

The Peripheral, 21 Ekim 2022 tarihinde Amazon Prime Video üzerinden yayınlanmaya başlayacak.

The Peripheral için yayınlanan ilk fragmanı sizler nasıl buldunuz? Sizce Westworld’ün ilk sezonları kadar kaliteli bir iş ortaya çıkacak mı? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Assassin's Creed Mirage fragman çıkış tarihi fiyat

Yeni Assassin’s Creed Oyunu “Mirage”tan Fragman Yayınlandı: Çıkış Tarihi ve Türkiye Fiyatı Belli Oldu

79. Venedik Film Festivali kazananlari

Sinemanın Prestijli Sahnelerinden Venedik Film Festivali’nde Kazananlar Açıklandı