in

Naomi Alderman’ın Feminist Distopyasından Uyarlanan “The Power” Dizisine İlk Bakış

The Power dizisi için ilk bakış görselleri yayınlandı. Amazon Prime Video’nun aynı adlı feminist distopya romanından uyarladığı yapım ufukta gözüktü.

The Power Dizisi İlk Bakış: Feminist Distopya Yapımı Yolda
- Reklam -
- Reklam -

The Power dizisi izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Amazon Prime Video tarafından aynı adlı distopya romanından uyarlanan yapım için ilk bakış görselleri paylaşıldı.

Prime Video, yeni uyarlaması The Power dizisi için ilk bakış görüntülerini yayınladı. İngiliz yazar Naomi Alderman’ın ödüllü romanı The Power, 2017 yılında Güç ismiyle ve Misis Kitap etiketiyle dilimizde de yayımlandı. Feminist distopya türündeki eser, tüm kadınların parmaklarının tek hareketiyle elektrik akımı oluşturabilmeleri ve böylece ölümle bile sonuçlanabilecek korkunç bir acı verebileceklerini keşfetmesini anlatıyor. Gezegendeki tüm erkeklerin, ansızın tüm kontrolü kaybettiklerini anlamaları ile yepyeni bir dünya oluşuyor. Kitapla ilgili olarak hazırladığımız inceleme için buraya tıklayabilirsiniz.

“Güç bizim dünyamızdır, ama doğanın bir cilvesi için. Birdenbire ve uyarı yapılmadan, genç kızlar istedikleri zaman insanları elektrikle öldürme gücünü geliştirirler,” tanıtımı ile uyarlanan Prime Video dizisi, Chernobyl’i de hazırlayan prodüksiyon şirketi SISTER tarafından geliştiriliyor. Dizi önümüzdeki mart ayında Prime Video’da başlayacak.

- Reklam -

The Power Prime Video

The Power Londra’dan Seattle’a, Nijerya’dan Doğu Avrupa’ya uzanan olağanüstü karakterlerden oluşan çok çeşitli bir oyuncu kadrosuna sahip. True Blood’dan tanınan Raelle Tucker’ın baş sorumlu olduğu yapımda yer alacak oyunculardan bazıları şöyle:

Belediye Başkanı Margot Cleary-Lopez rolünde Toni Collette, Rob Lopez rolünde John Leguizamo, Jos Cleary-Lopez rolünde Auli’i Cravalho, Tunde Ojo rolünde Toheeb Jimoh, Daniel Dandon rolünde Josh Charles, Bernie Monke rolünde Eddie Marsan, Roxy Monke rolünde Ria Zmitrowicz, Tatiana Moskalev rolünde Zrinka Cvitešic, ve Allie Montgomery rolünde Halle Bush.

The Power Dizisi İlk Bakış Görselleri

Diziden ilk bakış görüntülerine aşağıdan göz atabilirsiniz:

- Reklam -

The Power Dizisi İlk Bakış Amazon Prime

The Power Dizisi İlk Bakış: Feminist Distopya Yapımı Yolda

Yeni Prime Video dizisinin Mart 2023’te geleceği açıklanmış olsa da henüz gün olarak bir bilgi paylaşılmış değil. Ayrıca dizinin kaç bölümden oluştuğu ve devam sezonlarının olup olmayacağı konusunda da şimdilik bir bilgi bulunmuyor. The Power’a ait ilk fragmanın önümüzdeki haftalarda paylaşılması bekleniyor.

The Power’ı okumuş muydunuz? Dizinin konusunu ve ilk bakış fotoğraflarını nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilir, ayrıca tüm içeriklerimizden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Leonardo DiCaprio, Yeni Bir Yılan Türüne İsim Verdi

Leonardo DiCaprio, Yeni Keşfedilen Bir Yılan Türüne En Sevdiği Kadının Adını Verdi

Antik Mısır Mezarı Köpekler ile Gömülen Çocuk

Antik Mısır Mezarlığında Gizemli Keşif: 142 Köpekle Birlikte Gömülmüş Bir Çocuğun Kemiklerine Ulaşıldı