in

The Powerpuff Girls Dizisinde Başroller Belli Oldu

The Powerpuff Girls dizisi başrollerini buldu. The CW yapımı seride Blossom, Bubbles ve Buttercup’ın 20’li yaşlarına konuk olacağız.

The Powerpuff Girls Dizisi Başrolleri
- Reklam -
- Reklam -

Cartoon Network’ün popüler çizgi serisi The Powerpuff Girls televizyona uyarlanıyor. Dizinin başrollerinde yer alacak aktrisler belli oldu. The CW ekranlarına gelecek live-action yapımda Chloe Bennet, Dove Cameron ve Yana Perrault izleyicinin karşısına çıkacak isimler olacak.

Diablo Cody ve Heather Regnier tarafından kaleme alınan ve Craig McCracken tarafından yaratılan Cartoon Network animasyonu; Maggie Kiley tarafından diziye uyarlanıyor. Orijinal yapım, Amerika’nın küçük süper kahraman kızları Blossom, Bubbles ve Buttercup’ın maceralarını konu alıyor. Suçla mücadele eden kız kardeşlerin yeni dizisinde, kendilerini 20’li yaşlarda göreceğiz. Dünyanın onlara yeniden ihtiyaç duyacağı bir dönemde, ekibin tekrar birleşip birleşmeyeceği ise dizideki ilk soru işareti olacak.

The Powerpuff Girls Dizisi Çekimleri Henüz Başlamadı

Blossom Utonium karakterini canlandıracak olan Chloe Bennet’i Valley Girl, 5 Years Apart ve Agents of S.H.I.E.L.D. yapımlarından hatırlıyoruz.

- Reklam -

Bubbles Utonium’u canlandıracak olan Dove Cameron daha önce karşımıza Descendants, Hairspray Live! ve Miss X-Large gibi yapımlarla çıktı.

Buttercup Utonium’ı oynayacak olan Yana Perrault ise şimdilik tanınmış bir yapımda izleyiciler ile buluşmadı. Aktrisin henüz bir IMDb sayfası da bulunmuyor. Serinin hayranlarından bazıları ise bu oyuncu tercihine tepki göstermiş durumda.

The Powerpuff Girls Dizisi Başroller Oyuncuları

Warner Bros. Television, Berlanti Productions ve Vita Vera Films tarafından geliştirilecek dizinin yapım ekibinde Greg Berlanti, Sarah Schechter, David Madden ve Kiley gibi isimler yer alıyor.

- Reklam -

Yeni The Powerpuff Girls dizisinin çekimleri henüz başlamış değil. The CW kanalında yer alacak yapımın diğer oyuncuları ve yayın tarihi de henüz paylaşılmadı.

İzleyici ile ilk defa 1998 yılında buluşan Powerpuff Girls dizisi, ilk macerasında 2 Primetime Emmys kazanmayı bilmişti. 6 sezonluk bu seriden sonra 2016’da serüven yeniden başlamıştı. Toplamda 3 sezon süren yeni dizi 2019’da noktalanmış ve yeni sezonlar; ilk dizinin gölgesi altında kalmıştı.

Profesör Utonium’un yanlışlıkla Kimyasal X kullandığı için süper güçlere sahip olan üç kız çocuğuna sahip olmasıyla başlayan macerada PowerPuff Girls’ün çoğunlukla Townsville şehrini kötülerden kurtarışını izliyoruz.

Peki siz yeni uyarlamadaki oyuncu tercihlerini nasıl buldunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Deadline

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

MGM Studios Logosu

MGM Studios Logosu Güncellendi: Bu Defa Gerçek Aslan Kullanılmadı

Steven Spielberg Yeni Filmi Çocukluk

Steven Spielberg’ün Yeni Filmi, Yönetmenin Çocukluğundan İzler Taşıyacak