in

Jon Bernthal Yeniden The Punisher’ı Oynayacak: İntikamcı Marvel Sinematik Evreni’ne Geliyor

The Punisher, Jon Bernthal ile geri dönüyor olabilir. Netflix dizisinde karakteri canlandıran aktörün geri dönüş ihtimali, Ahsoka oyuncusu tarafından açıklandı.

The Punisher geri dönüyor Jon Bernthal marvel
- Reklam -
- Reklam -

The Punisher karakteri Jon Bernthal ile geri dönebilir. Marvel TV’nin Netflix dizilerinde Claire Temple’ı oynayan Ahsoka yıldızı Rosario Dawson, intikamcının Marvel Sinematik Evreni’ne geleceği ve yeniden Bernthal tarafından canlandırılacağını duyurdu.

Disney+, Marvel Studios tarafından MCU’dan orijinal diziler üretmeye başlamadan önce, farklı ve sevilen bir dizi dönemi de vardı. Kendi bölümü olan Marvel TV, Agents of SHIELD, Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage, The Defenders, Runaways ve çok daha fazlasını hazırlıyordu.

Popüler Marvel TV dizilerinden biri, Jon Bernthal’ın Frank Castle karakterine hayat verdiği The Punisher’dı. Bernthal’ın kanunsuz karakteri Daredevil’in 2. sezonunda Marvel dramasının yeni önemli oyuncularından biri olarak başladı. The Punisher tasviri o kadar sevildi ki, kısa bir süre sonra bu durum ona kendi spin-off serisini kazandırdı. Böylece Frank Castle’ı The Punisher yapan hikâye ve farklı maceralar live-action formatta ekranlara geldi. Ancak çoğu Marvel-Netflix draması gibi, The Punisher da Şubat 2019’da 2. sezondan sonra iptal edildi.

- Reklam -

Ani şekilde sona ermesine rağmen, Bernthal’in Punisher’ı geri dönüş yapıyor gibi görünüyor. Bu yılki Chicago Comic & Entertainment Expo (C2E2) etkinliğinde, dizide Claire Temple’ı canlandıran Rosario Dawson, The Punisher’ın geri döndüğünü öğrendiğini açıkladı ve görünüşe göre Bernthal’ın rolü tekrar oynayacağını doğruladı.

Jon Bernthal’lı Yeni Bir The Punisher Sezonu mu Geliyor?

Hemen aşağıdaki videoda, oyuncunun gelen soru üzerine “aldığı duyumu” paylaştığını ve mutluluğunu görebilirsiniz:

YouTube video

Dawson, The Punisher’ın dönüşü hakkında yakın zamanda duyduğu bilgi dışında herhangi bir ek ayrıntı açıklamadı. Marvel Studios, karakterin dönüşünü henüz onaylamamış olsa da, son zamanlarda MCU’da neler olup bittiği göz önüne alındığında bu karar çok mantıklı olacaktır.

- Reklam -

2021’in sonlarından bu yana Marvel TV dönemi, daha büyük MCU’da yavaş yavaş geri dönüş yapmaya başladı. Hawkeye’ın ilk sezonunda, Vincent D’Onofrio’nun Daredevil karakteri Kingpin ortaya çıktı ve gösterinin asıl kötüsü olarak lanse edildi. Aynı günlerde Charlie Cox’un Matt Murdock karakteri de Spider-Man: No Way Home’da göründü. Her iki yıldız da şimdi 2024’te Disney+’a gelecek olan Daredevil: Born Again dizisi ile geri dönecek. Daredevil, 18 Ağustos’ta yayınlanmaya başlayacak olan She-Hulk dizisinde de görünecek. Ayrıca her iki karakterin Echo dizisinde de yer alması bekleniyor.

Jon Bernthal’ın Punisher rolüne geri dönecek olması konusunda sizler neler düşünüyorsunuz? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizlerle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Boku no Hero Academia 6. sezon fragmanı

My Hero Academia’nın 6. Sezonundan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı

Nebo’nun Mavi Kitabı - Manon Steffan Ros

Ekolojik Distopya Türündeki “Nebo’nun Mavi Kitabı” Raflardaki Yerini Alıyor