in

Netflix’ten Yeni “The Witcher” Dizisi Geliyor: Nilfgaardlı Bir Suç Çetesini Anlatacak “The Rats” Yolda

The Rats dizisi ön hazırlık aşamasında. Netflix, The Witcher evreninde geçecek yeni bir live-action yapım için hazırlıklara başladı.

The Rats Yeni The Witcher Dizisi
- Reklam -
- Reklam -

The Rats dizisi yolda. The Witcher evreni yeni diziler ile genişlemeyi sürdürüyor. Nilfgaardlı bir grup gencin suç hikâyelerini konu alan yapım, Netflix ekranlarında yer alacak.

Polonyalı fantastik kurgu yazarı Andrzej Sapkowski tarafından yaratılan The Witcher dünyası, önce CD Projekt RED tarafından oyun dünyasına, ardından da Netflix imzasıyla dizi sektörüne taşındı. Dünyaca ünlü fantazya serisi, yeni yapımlarla başka hikâyeler anlatmaya devam ediyor.

2019 yılında başlayan The Witcher dizisi, Vesemir’i anlatan anime filmi Nightmare of the Wolf  ve ilk Witcher’ı konu alan Blood Origin ile birlikte şimdi yeni bir Witcher evreni projesi izleyicilerle buluşuyor. Hikâyenin odağında ise bu defa ünlü efsungerler yer almıyor.

- Reklam -

Witcher dünyasında öne çıkan bir çete olan The Rats, şimdi kendi live-action dizisine kavuşuyor. Redania Iintelligence’ın haberine göre yeni spin-off yapımı hakkında ilk detaylar belli olmuş durumda.

Yeni The Witcher Dizisi “The Rats” için Hazırlıklar Başladı

Netflix, kötü şöhretli bir grup genç ve dışlanmış The Rats çetesinin maceralarını ekrana taşıyacak. Andrzej Sapkowski’nin eserlerinde Cirilla Fiona Elen Riannon (Ciri), kimi zaman bu ekibin serüvenlerine dahil oluyordu.

The Rats Yeni The Witcher Dizisi Netflix

Kod adı RATS olan bu proje, geliştirme aşamasında ve yapımın çekimlerinin Güney Afrika’da gerçekleştirileceği düşünülüyor. Henüz Netflix cephesinden resmi bir duyuru gelmese de diziye The Witcher dizisinin yaratıcı ekibinden pek çok ismin katkı sunacağı belirtiliyor.

The Rats ekibinin, The Witcher dizisinin 3. sezon bölümlerinde de sahne alması bekleniyor. Zenginlerden çalmakla tanınan genç suçlu çetesi, The Witcher evreninde yeni bir kapıyı aralamaya hazırlanıyor.

- Reklam -

The Rats Ekibi Yeni Witcher Sezonunda Yer Alacak

Netflix, geçen nisan ayında The Rats ekibinden Mistle’ı oynayacak Christelle Elwin’i duyurmuştu. Ayrıca çeteden Kayleigh rolünde Fabian McCallum ve Reef rolünde Julliette Alexandra yer alıyor. Aggy K. Adams’ın ise Iskra rolünü üstlenmesi bekleniyor. Çete, yeni dizide de aynı rolleri yineleyecekler. Ciri’yi canlandıran Freya Allan’ın ise spin-off’ta yer alıp almayacağı bilinmiyor.

The Rats

Yeni spin-off’un sorumlusunun ise ilk sezondan beri ana dizide de senarist olarak görev alan Haily Hall’ın olacağı aktarıldı. Yeni dizinin çekimleri ise 2023 yılının ilk yarısında başlayacak.

Siz The Rats dizisi için nasıl bir beklentiye sahipsiniz? Yorum ve teorilerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizimle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: What’s on Netflix, Redania Iintelligence

Devrim Beyaz

Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih-Coğrafya Fakültesi, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü mezunuyum. 2016'dan beri serbest editörlük yapıyor, çeşitli internet siteleri ve dergiler için haber ve incelemeler kaleme alıyorum.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

Yeni Dinozor Türü Keşfi Ördek Benzeri

71 Milyon Yıl Önce Yaşamış Ördek Benzeri Yeni Bir Dinozor Türü Keşfedildi

Keşke Yüzüme Baksanız İncelemesi Halil Yörükoğlu

“Keşke Yüzüme Baksanız” İncelemesi: Hiç Kimsenin Görmediği Karakterlerin İç Sesi