in ,

Kate Winslet’ın Acımasız Bir Diktatörü Canlandırdığı “The Regime” Dizisinden İlk Fragman

“The Regime” fragmanı paylaşıldı. Yeni HBO dizisinin başrolünde yer alan Kate Winslet, umursamaz ve acımasız bir diktatöre hayat veriyor.

The Regime Fragmanı: Kate Winslet Başrolde
- Reklam -
- Reklam -

The Regime dizisinin ilk fragmanı yayınlandı. Kate Winslet, The Menu filminin senaristi tarafından hazırlanan yeni HBO dizisinde başrolde yer alıyor.

Son olarak HBO için Mare of Easttown dizisinde yer alan ve övgü toplayan Kate Winslet, profesyonel ve kişisel hayatının rekabet eden gerginliklerini zar zor yönetebilen yerel bir dedektif karakterini canlandırdığı başrol performansıyla bir Emmy ve bir Altın Küre kazandı. Oscar ödüllü oyuncu şimdi de, daha önce The Palace adıyla bilinen The Regime ile yine HBO’da yayınlanacak bir yapımla izleyicilerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Yeni dizinin ilk fragmanında da görüldüğü gibi ödüllü aktris, öncekine göre çok farklı bir başrol üstleniyor.

Warner Bros. ve Discovery’nin birleşmesi sonrasında yeniden markalaşan Max’in paylaştığı ilk fragmanda Kate Winslet’ın karakteri merkez sahnede yer alıyor. Görüntüler karakterin bir noktada halkın saygınlığına vurgu yaparak güvenilirliğini kanıtlaması gerektiğinin altını çiziyor. Bu anlar, stres dolu sahnelerle harmanlanarak seyircinin merakını arttırıyor. Kara komedi türündeki yapım, 2024 yılında HBO ve Max üzerinden izleyiciyle buluşacak.

- Reklam -

HBO Max’in YouTube kanalı üzerinden “Sizinle tanıştığıma memnun oldum, Bayan Şansölye,” açıklamasıyla paylaştığı ilk fragmanı hemen aşağıdan izleyebilirsiniz.

The Regime Fragmanı | İZLE

YouTube video

(Fragmana YouTube üzerinden ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.)

Dizinin “çözülmeye başlayan modern bir Avrupa rejiminin saray duvarları içindeki bir yılına” odaklanacağı söyleniyor. Winslet’a oyuncu kadrosunda, fragmanda ABD temsilcisini canlandıran Emmy ödüllü Martha Plimpton eşlik ediyor. Dizinin diğer oyuncuları arasında Matthias Schoenaerts, Guillaume Gallienne, Danny Webb, David Bamber, Henry Goodman, Stanley Townsend, Louie Mynett, Rory Keenan, Karl Markovics ve Pippa Haywood yer alıyor. Oscar adayı Andrea Riseborough ve Hugh Grant de oyuncu kadrosunu tamamlıyor.

The Regime’in kamera arkasında Will Tracey yazar, yürütücü yapımcı ve showrunner olarak görev yapıyor. Tracey önceden Succession ve The Menu gibi yapımlarda çalışmıştı. Yönetmen koltuğunda ise Oscar adayı Stephen Frears ve Emmy ödüllü Jessica Hobbs yer alıyor. Frears, The Queen filmiyle Oscar adayı olmuş, Hobbs ise The Crown gibi yapımlarda yönetmen olarak çalışmıştı. Bu kadro, siyaset ve hiciv türüne aşina olanları bir araya getirerek ilgi çekici bir hikâye ortaya çıkarıyor.

- Reklam -

The Regime fragman

The Regime dizisi için yayınlanan ilk fragmanla ilgili fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşabilirsiniz.

Sitemizde yayımlanan tüm içeriklerden anında haberdar olmak adına bizi Google Haberler üzerinden takip edebilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

A Knight of the Seven Kingdoms: The Hedge Knight Dizisi Yolda

HBO, “Game of Thrones” Evreninde Geçen Yeni Öncül Diziyi Resmen Duyurdu (Video)

True Detective 4. Sezon Fragmanı Yayında

“True Detective”in Jodie Foster’lı Yeni Sezonu “Night Country”den İlk Fragman