in

Amazon’un Yüzüklerin Efendisi Dizisi The Rings of Power’dan İki Yeni Görsel Paylaşıldı

The Rings of Power dizisinden iki yeni fotoğraf paylaşıldı. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi macerasında yer alacak Theo ve Bronwyn karakterleri ortaya çıktı.

The Rings of Power Dizisi: İki Yeni Görsel Yayınlandı
- Reklam -
- Reklam -

The Lord Of The Rings: The Rings of Power dizisi için iki yeni görsel paylaşıldı. Amazon Prime Video’nun heyecanla beklenen Yüzüklerin Efendisi dizisinin tanıtım çalışmaları sürüyor.

Çalışmaları uzun süredir devam eden ve son olarak beklenen ilk fragmanı geçen şubatta yayınlanan Amazon’un Yüzüklerin Efendisi dizisi The Rings of Power eylül başında macerasına başlayacak. Macera, filmlerinin ve romanlarının olaylarından binlerce yıl önce, Orta Dünya’nın İkinci Çağında Dizi sayesinde J.R.R. Tolkien’in efsanevi Orta Dünya tarihinin İkinci Çağı ilk kez ekranlara aktarılmış olacak. Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, Orta Dünya’da uzun süredir korkulan kötülüğün yeniden ortaya çıkışını işlerken, hem tanıdık karakterleri hem de yeni yüzleri ekranlara taşıyacak.

Amazon ve Lotr on Prime hesapları şimdi de, dizide oynayacakları çok önceden açıklanmış olan Tyroe Muhafidin ve Nazanin Boniadi’nin karakterlerine odaklanan yeni fotoğraflar paylaştı. Muhafidin, Theo adlı karakteri, Boniadi ise Bronwyn’ı canlandıracak. Karakter detaylarına ilişkin herhangi bir bilgi paylaşılmazken, görsel açıklamalarında ikilinin fotoğraflardaki duruşlarına dair kısa bilgiler paylaşıldı.

- Reklam -

The Rings of Power Dizisi, 2 Eylül’de Amazon Prime Üzerinden Yayınlanmaya Başlayacak

Yayınlanan fotoğraflara ve açıklamalarına hemen aşağıdan ulaşabilirsiniz:

Tyroe Muhafidin - Theo - The Lord of the Rings

Theo elinde tuttuğu kırık bir kılıca bakar. Kılıç eski ve pürüzlüdür ve kabzası süslüdür.

Nazanin Boniadi - Bronwyn - Yüzüklerin Efendisi

- Reklam -

Uzun kırmızı kapüşonlu bir pelerin giyen Bronwyn, kayalık bir dağın içinde yer alan küçük bir su havuzunun yanında durur.

Güç Yüzükleri’nde Boniadi ve Muhafidin’in yanı sıra Ismael Cruz Cordova, Morfydd Clark, Cynthia Addai-Robinson, Robert Aramayo, Owain Arthur, Maxim Baldry, Charles Edwards, Trystan Gravelle, Sir Lenny Henry, Ema Horvath, Markella Kavenagh, Joseph Mawle, Tyroe Muhafidin, Sophia Nomvete, Lloyd Owen, Megan Richards, Dylan Smith, Charlie Vickers, Leon Wadham, Benjamin Walker, Daniel Weyman ve Sara Zwangobani gibi isimler de yer alacak. Ayrıca henüz adlarının açıklanmadığı belirtilen çok ünlü yüzlerin de dizide konuk oyuncu olarak yer alabileceği dile getiriliyor.

Toplam 5 sezon olarak tasarlanan dizinin 2. sezon çalışmaları ise uzun süre önce başlamış durumda. İlk fragmanı sonrası karışık tepkiler alan dizinin nasıl bir tepkiyle karşılaşacağı ise 2 Eylül 2022 tarihinden itibaren ortaya çıkacak. Dizinin ilk sezonu 8 bölümden oluşacak.

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri dizisinden sizlerin beklentileri neler? Yorumlarınızı Kayıp Rıhtım Forum’da bizlerle paylaşmayı unutmayın.

Kaynak: Twitter

Hakan Tunç

Kocaeli Üniversitesi'nden mezun. Kitap okumayı, film izlemeyi ve özellikle animeleri çok sever.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

norad mehmet canpolat yazarının kaleminden

Norad – Mehmet Canpolat | Yazarının Kaleminden

netflix abone sayısı düşüş

Netflix Yıllar Sonra İlk Defa Abone Kaybetti: İlk Çeyrek Raporlarından Sonra Hisseler Çakıldı