in

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power”dan İpuçları Veren Yeni Karakter Posterleri Paylaşıldı

The Rings of Power dizisi için karakter posterleri paylaşıldı. Amazon’un Yüzüklerin Efendisi uyarlaması hakkında yayınlanan yeni görseller yapıma dair ipuçları veriyor.

The Rings of Power yüzüklerin efendisi dizi karakter posterleri
- Reklam -
- Reklam -

The Rings of Power dizisi için karakter posterleri yayınlandı. Yeni Yüzüklerin Efendisi uyarlaması için tanıtım çalışmaları hız kazandı. Amazon Prime, yapıma dair yeni detaylar içeren görselleri izleyicilerle paylaştı.

Güç Yüzükleri dizisinden karakter posterleri yayınlandı. Amazon Prime üzerinden izleyici ile buluşmak için gün sayan dizi, sosyal medya hesabı üzerinden 23 farklı karaktere ait posterler paylaştı. Görsellerde yer alanlar arasında Sauron, Galadriel ve kırılmış kılıç Narsil olduğu da tahmin ediliyor.

J.R.R. Tolkien tarafından kaleme alınan Yüzüklerin Efendisi daha öncesinde Peter Jackson tarafından sinemaya uyarlanmış ve büyük başarılar elde ederek sinema tarihinde önemli bir noktada yer almıştı. Daha sonrasında The Hobbit üçlemesiyle Tolkien’in eseri yeniden beyaz perdeye aktarılmış fakat bekleneni verememişti.

- Reklam -

Fantastik edebiyatın en başarılı işleri arasında yer alan The Lord of the Rings bugünlerde ise Amazon Prime tarafından uyarlanan dizisi ile gündemde. Amazon diziye dair bilgileri paylaşmak konusunda oldukça ağzı sıkı davransa da geçen günlerde yayınlanan kısa fragman ile birlikte dizinin isminin Lord of the Rings: The Rings of Power olacağı açıklanmıştı. Bugün ise diziye dair yeni karakter posterleri paylaşıldı.

The Rings of Power: Yüzüklerin Efendisi Dizisi Karakter Posterleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Karakter Posterleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Karakter Posterleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Karakter Posterleri

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Poster

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Afiş

Lord of the Rings Dizisi Karakter Posterleri - The Rings of Power

The Lord of the Rings Dizisi Karakter Posterleri - The Rings of Power

- Reklam -

The Lord of the Rings Dizisi Karakter Posterleri - The Rings of Power

Paylaşılan posterlerde karakterlerin hiçbirinin yüzü görünmemesine rağmen elleri, kostümleri ve taşıdıkları objeler oldukça dikkat çekici. Bununla birlikte Amazon Prime hiçbir posterde isim kullanmamaya özellikle dikkat etmiş gibi görünüyor.

Yine de posterlerin yayınlanmasından kısa bir süre sonra sosyal medyada görsellerdeki kişilerin kim olabileceğine dair yorumlar yapılmaya başlandı bile. Görsellerde tanıtılan karakterlerden birinin Peter Jackson’ın beyaz perdede gösterdiği dikenli eldiveni ve koyu siyah zırhıyla Sauron olabileceği konuşuluyor. Ayrıca tanıtılan karakterlerden birisinin de Galadriel olduğu yapılan yorumlar arasında.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi “The Rings of Power” 2 Eylül 2022’de Ekranlara Gelecek

Bununla birlikte pullu zırhı ve elinde tuttuğu kılıçtaki at kafası işlemesi ile Rohan’dan bir karakter, altın tozu kaplı elleri ve uzun sakallarıyla cüceler ve Hobbit ırkından birkaç karakterin olacağı da tahminler arasında. Ancak Amazon’un karakterlere dair herhangi bir açıklama yapmadığını da ekleyelim.

Yüzüklerin Efendisi Dizisi Numenor

Lord of the Rings: The Rings of Power’ın izleyici ile buluşacağı resmi tarih ise 2 Eylül 2022 olarak açıklanmıştı. Güç Yüzükleri, Amazon Prime üzerinden yayınlanacak.

Siz paylaşılan görseller hakkında ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi Kayıp Rıhtım Forum üzerinden bizimle paylaşabilirsiniz.

Kaynak: Screen Rant

Oğuzhan Açıkalın

Gedikli bir çizgi roman geek’i olmasam da beyaz sayfalara doluşmuş renkli resimleri her zaman ilgiyle takip ettim. Çünkü resimlerin ve kelimelerin bizi olduğumuzdan daha iyi bir yere taşıyacağına inanıyorum. Kısa kısa hikâyeler yazıyorum, edebiyatın her türlüsüne ilgi duysam da bilimkurgu konusunda kendimi geliştirmeye çalışıyorum.

12 Yorum BULUNUYOR


  1. Avatar for Pardus Pardus dedi ki:

    Güzel görünüyorlar. Umarım batırmazlar.

  2. Avatar for Nefrayto Nefrayto dedi ki:

    Ne bileyim, “Zaman Çarkı” uyarlamasından sonra çekinir oldum :frowning: Üstelik afişlerdeki kostüm tasarımları, sosyal medya vb. yerlerde yapılan bazı yorumlara katılıyorum, Yüzükleri Efendisi atmosferinden uzak bir his veriyor. Sanki başka bir dizi ya da film evrenine aitlermiş, örneğin Taht Oyunları dizisi, gibi hissettiriyor :slightly_frowning_face: Bilemedim … :cry:

  3. Avatar for RocKhan RocKhan dedi ki:

    Kılıcın Narsil olduğunu sanmıyorum, bu kara kılıç büyük ihtimalle Anglachel, Túrin’in Beleg ile olan mücadelesi sırasında kırılan bir kılıçtı.
    Aslen bir meteor demiriydi, gökyüzünden yanarak gelmiştir, o nedenle hemen hemen bir çok meteor gibi siyahtır.
    Bu kılıç kırıldıktan sonra bir defa daha dövülüyor ve Gurthang (Sindarin dilinde “Ölüm Demiri” ) adı ile anılıyor.

  4. Avatar for berzah1 berzah1 dedi ki:

    Tam bir felaketti, zaman çarkı.

  5. Avatar for berzah1 berzah1 dedi ki:

    Dizi başlamadan Silmarillionu okusam mı? Bir ara başlamıştım sıkıldım bıraktım. Çok aşırı tasvir vardı.

Henüz yorum yok. Forum'a gelip sohbete katıl.

7 cevap daha var.

Soğukkanlılıkla - Truman Capote

Truman Capote Yeni Yayınevine Kavuştu: “Soğukkanlılıkla” Tekrar Okurla Buluşuyor

Roland Emmerich Marvel ve Star Wars

Roland Emmerich: “Marvel ve Star Wars, Film Endüstrimizi Mahvediyor”